הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור Asaf153
  • פורסם בתאריך

Asaf153

משתמש פעיל
950
191
נק' מוניטין:
455
950
191
20160501_184233.mp4

אני רוצה לציין שאני יכולתי לסובב את האגן יותר מזה אז זה לא בדיוק הכי טוב, אבל הבעיה שלי בדדליפט היא שזה קודם כל 100 דדליפט שאני מאוד מתקשה בו, שיש לי 110 סקוואט ל3X5 אז הדדליפט שלי חלש בצורה מוזרה, גם אם אני אסובב את האגן יותר מזה הקושי ירגיש אותו דבר. אני מנסה להבין למה הדדליפט שלי כזה חלש ביחס לסקוואט בצורה שלא נראית לי הגיונית בכלל, אני די בטוח שאני לא משתמש בהאמסטרינגס כמו שצריך כי אני מרגיש שהגב עושה יותר עבודה מאשר הרגליים בזמן הסט.
בגלל שזו לא הטכניקה הכי טובה שאני יכול לעשות אני אצלם שוב מחר, אבל לבנתיים אני רוצה ביקורת וגם לדעת למה הדדליפט שלי כזה חלש.

יש לאלן טרל סרטון על שימוש בהמסטרינג בדדליפט, זה בעצם סרטון על דדליפט רומני. אם זאת הבעיה תראה את הסרטון, אמי בפלאפון אז לא אוכל לתת לך קישור כרגע.

• פותח/ת השרשור
יש לאלן טרל סרטון על שימוש בהמסטרינג בדדליפט, זה בעצם סרטון על דדליפט רומני. אם זאת הבעיה תראה את הסרטון, אמי בפלאפון אז לא אוכל לתת לך קישור כרגע.
ראיתי את זה, ניסיתי להיכנס לסטאפ בדדליפט כמו שעושים דדליפט רומני אבל זה לא עזר, אני לא מצליח להרגיש מתיחה בהאמסטרינג

נסה ללחוץ עם הרגליים את הרצפה עוד לפני שהתחלת את החזרה תוך כדי שמירה על סיבוב אגן ולקיחת אוויר ואז להתחיל את החזרה (לא כמו בבנץ' למשל שהתנועה היא אקספלוסיבית אלא נסה להרגיש את המתח בהמסטרינגס עוד לפני שהמוט מתרומם)

• פותח/ת השרשור
נסה ללחוץ עם הרגליים את הרצפה עוד לפני שהתחלת את החזרה תוך כדי שמירה על סיבוב אגן ולקיחת אוויר ואז להתחיל את החזרה (לא כמו בבנץ' למשל שהתנועה היא אקספלוסיבית אלא נסה להרגיש את המתח בהמסטרינגס עוד לפני שהמוט מתרומם)
אני אנסה את זה, אם אפשר עוד תגובות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית