ייעוץ איזה תוכנית לעשות

golan1414

משתמש מתחיל
61
22
נק' מוניטין:
340
61
22
כרגע אני מתאמן גם במכון וגם בסטריט(אני בצבא) ואני סוגר כל שלוש שבועות(יוצא יוצא סוגר) עכשיו רציתי לשאול איזה תוכנית יהיה הכי טוב לי לעשות כשאני חטזר הביתה fbw ab או abc(כרגע על אייביסי) ואני מתאמן פעמיים שלוש בבסיס בסטריט ושלוש בבית איזו חלוקה תהיה הכי טובה במצב הזה?

לדעתי 2 אימוני סטריט בנפח גבוהה בבסיס, ו-2 אימוני משקולות עצימים יכולים להיות אופציה לא רעה בשבילך, אבל חסר קצת פרטים עליך,
משקל, גובה, כמה אתה מרים בתרגילים הבסיסיים (סקוואט, בנצ, דדליפט) או כמה מתח/מקבילים עושה?

• פותח/ת השרשור
לדעתי 2 אימוני סטריט בנפח גבוהה בבסיס, ו-2 אימוני משקולות עצימים יכולים להיות אופציה לא רעה בשבילך, אבל חסר קצת פרטים עליך,
משקל, גובה, כמה אתה מרים בתרגילים הבסיסיים (סקוואט, בנצ, דדליפט) או כמה מתח/מקבילים עושה?

משקל 80
גובה 1.72
דדליפט: רמ 1 180
בנץ רמ 1 125
סקוואט 110 לחמישייה(נמוך בגלל שעד לפני חודש עבדתי רגליים במכונות אבל מבחינת גודל הרגליים ממש לא בפיגור)

לא עדיף ךעשות אייביסי אם כבר זה שלושה ימים נראלי הרבה יותר טוב לנצל את כל הזמן בבית ובמכון

נתונים טובים, לגבי ABC לדעתי זו אופציה רעה, הגוף לא גדל באימון אלא במנוחה מהאימון, ואם עובדים טוב באימון רצוי לתת יותר מנוחה, ככה אפשר להתקדם טוב יותר לאורך זמן, ולא להגיע לעומסים מיותרים.

דעתי האישית, לחלק את השבוע לשני חלקים,
2 אימוני סטריט (אחד משיכות/רגליים ואחד לחיצות) ושתי אימוני משקולות (אחד משיכות/רגליים ואחד לחיצות)

עבודה על שרירי ליבה הגיוני ביום משיכות, תוכל לשלב תרגילים מתפרצים באימוני סטריט, הנה שתי דוגמאות:

התרגיל נקרא שכיבות סמיכה פליאומטריות:

תרגיל מצויין לשרשרת הקדמית של הכתף.

תרגיל הבא יהיה ספליט סקוואט עם קפיצה:

עוד תרגיל מצויין לרגליים שאפשר לעשות כמעט ללא עזרים, אפשר גם לשלב ספרינטים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית