הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשת ייעוץ בנוגע לתוכנית SS

YoniCannelloni

משתמש מתחיל
82
13
נק' מוניטין:
21
82
13
שלום לכולם חברים!
בהמשך לפרסום הקודם שלי, החלטתי לעבור לתוכנית ss, קראתי עלייה קצת, אחרי כמה זמן אני צריך לעבור לתוכנית פיצול? איזה תרגילים מומלצים לעשות בתוכנית A ואיזה בתוכנית B? ועוד דברים שאתם חושבים שצריך להסביר למי שחדש בתוכנית הזו.
תודה רבה לעונים 😃

קצת נסחפתם, בשביל מה ספר?
מספיק לך לקרוא את כל המאמר של קילוגרם וללמוד את הטכניקה של התרגילים מסרטונים ביוטיוב של ריפטו

קצת נסחפתם, בשביל מה ספר?
מספיק לך לקרוא את כל המאמר של קילוגרם וללמוד את הטכניקה של התרגילים מסרטונים ביוטיוב של ריפטו
כן אה זה מה זה מפגר לקחת משהו ברצינות,

הספר ירחיב לך את הידע בצורה שהסרטונים לא. אני לא אומר שהסרטונים מיותרים אבל גם הספר לא.

כן אה זה מה זה מפגר לקחת משהו ברצינות,

הספר ירחיב לך את הידע בצורה שהסרטונים לא. אני לא אומר שהסרטונים מיותרים אבל גם הספר לא.

לא אמרתי שהספר לא יעזור לו בכלום, זה כן יעזור לו להבין את כל המידה התיאורתי שמסתתר מאחורי התכנית, אבל זה לא חובה.
מה שהוא באמת צריך בשביל להתחיל את התוכנית זה לקרוא את המאמר וללמוד את הטכניקות של כל התרגילים, אחר כך אם הוא רוצה הוא יכול להתחיל לקרוא ספרים ולהרחיב את הידע.

אבל זה לא חובה.

בטח שזאת לא חובה.
רק שאח"כ כל שאלה שנטחנה בספר עד דק תישאל בפורום שוב ושוב ושוב ושוב!
כל בעיה בטכניקה שתהיה לו - חזויה מראש בספר,
הדרך לתקן את הבעיה - תהיה כתובה בספר,
טיפים שאין במאמרים יש בספר.
תאמין לי שריפטו לא מילא 354 עמודים בזבל חסר תועלת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית