עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין שום קשר בין מתי אוכלים את הפחמימות לבין ירידה במשקל הגוף כל עוד אתה בגירעון קלורי.
אם כבר, יותר חשוב לשים דגש על כמות החלבון והשומן מטעמי בריאות ושמירת מסת שריר.
פחמימה היא כך או כך בכמות די מועטת ככל שהחיטוב גובר.
אתה רוצה לראות לפני ואחרי של חיטוב ללא דגש על מתי אוכלים את הפחמימות?
לא חסרים לי כאלה, והתחטבתי יופי.
אף אחד לא אמר לא להקפיד על תפריט מאוזן ומסודראם אתה 22 אש ואתה מוריד פחמימה אתה תתחטב ככה עד אחוז מסויים אזור ה14-15 ( תלוי בגנטיקה ) אחרכך תצתרך להפעיל קצת יותר חשיבה ויותר מניפולציות בש על להוריד את השומן בשביל לרדת ל10 למשל , חוץ מיזה לא מבין את הניגטיביות כלפי העניין הזה , תעשו מה שבראש שלכם אנשים מיצידי תוכל סניקרס בחיטוב ומה שבאלך , אני נותן עצה לבן אדם מנסיון אישי ואז כולם תוקפים
תעשה בעצמך ככה ואתה תשתכנע אחי , התוצאות יהיו טובות יותר ...
דבר אם כל הן אדם שעודה את זה למקצוע שלו הוא יגיד לך אותו דבר ..
אף אחד לא אמר לא להקפיד על תפריט מאוזן ומסודר
פשוט מחדדים את העניין שחלוקת הפחמימות (ולא רק הן) היא לא כזו קריטית כמו שחושבים שהיא
הרבה נובע מ-BroScience ומיתוסים של חדרי כושר
פשוט תחשוב בהיגיון שבתפריט ממוצע, יהיה אשר יהיה, במילא מחלקים את המזון לכמה ארוחות, אז מן הסתם שגם ככה יחולקו כל אבות המזון. כמה בכל ארוחה? לא ממש קריטי, זה עניין של נוחיות והעדפה. אני, למשל, לא יכול פיזית לאכול הרבה בבוקר או בלילה. אז בין כה וכה רוב הקלוריות שאני צורך הן במהלך היום. עד כמה אני "פוגע" באידיאל? לא חושב שבכלל אפילו.
אף אחד לא אמר לא להקפיד על תפריט מאוזן ומסודר
פשוט מחדדים את העניין שחלוקת הפחמימות (ולא רק הן) היא לא כזו קריטית כמו שחושבים שהיא
הרבה נובע מ-BroScience ומיתוסים של חדרי כושר
פשוט תחשוב בהיגיון שבתפריט ממוצע, יהיה אשר יהיה, במילא מחלקים את המזון לכמה ארוחות, אז מן הסתם שגם ככה יחולקו כל אבות המזון. כמה בכל ארוחה? לא ממש קריטי, זה עניין של נוחיות והעדפה. אני, למשל, לא יכול פיזית לאכול הרבה בבוקר או בלילה. אז בין כה וכה רוב הקלוריות שאני צורך הן במהלך היום. עד כמה אני "פוגע" באידיאל? לא חושב שבכלל אפילו.
זה ממה לא נכון.ברור שכולנו אנשים שעובדים או לומדים וכולי , ואין באפשרותנו להצמד לכללים האלה .
מה שאני מנסה להעביר הוא שאנשים שכן מקפידים על תזונה וטיימינג של פחמימה ואכילה של סוגי פחמימה מסויימים בטיימינג נכון , כאן לפי כמה אשכולות שיצא לי לראות זה נראה כיאילו ״ תוכאל מה שבא לך ״ ״ הכל שטויות ״ ... וזה ממש לא נכון , תראה בכל מקום בחדרי הכושר או בפייסבוק שמי שכן משקיע בזה נראה טוב יותר ואם זה אין להתווכח , ״גנטיקה״ ״סטרואידים״ .
קיצר אני סיימתי חברים , באמת בקטע טוב לא רב אח אף אחד !
זה כבר סיפור אחר לגמרי.. חשבתי שהטענה שלך היא שאם לא מתזמנים פחמימות פשוט לא יורדים במשקל.אם אתה 22 אש ואתה מוריד פחמימה אתה תתחטב ככה עד אחוז מסויים אזור ה14-15 ( תלוי בגנטיקה ) אחרכך תצתרך להפעיל קצת יותר חשיבה ויותר מניפולציות בש על להוריד את השומן בשביל לרדת ל10 למשל , חוץ מיזה לא מבין את הניגטיביות כלפי העניין הזה , תעשו מה שבראש שלכם אנשים מיצידי תוכל סניקרס בחיטוב ומה שבאלך , אני נותן עצה לבן אדם מנסיון אישי ואז כולם תוקפים