הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילים

איילת0505

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
הי לכולם.
אני מעוניינת לחטב את הישבן.
אם אעשה כמה תרגילים שונים ( 5 תרגילים) באותו היום, תהיה תוצאה טובה יותר?
תודה

1. אי אפשר להוריד שומן מאזור מסוים בגוף באופן ממוקד, עד כמה שאני יודע. מה שאת כן יכולה לעשות לחתוך בשומן בגוף באופן כללי (כלומר לחטב) ואת התוצאות ייראו גם בישבן (אם כי זה קצת פחות בגלל שומן עיקש והנטייה של נשים לצבור שומן שם). בנוסף, את יכולה לצבור מסת שריר באזור
וזה יתרום למראה טוב יותר\מוצק יותר\אנאעארף(סלחי לי עיצוב תחת זו לא ההתמחות שלי).

2. יהיה קשה לענות לך מבלי שתהיי יותר ספציפית ותפרטי יותר:
מה את עושה עכשיו? אילו תרגילים את מתכוונת לעשות בדיוק? כמה חזרות\סטים\משקל? כמה פעמים בשבוע? נתונים (משקל גובה וכד'...).

בינתיים, מוזמנת לעיין כאן, את בטח תוכלי ללמוד כמה דברים:
ייעוץ - ישבן כפול

• פותח/ת השרשור
אני במשקל 42. לא מחפשת להוריד שומן, להפך, לעלות מסך שריר.
התרגילים שהמליצו לי זה, סקוואט עם משקל, הרמת ישבן בשכיבה על הגב, לאנג׳ים, הרמת רגליים לאחור בשכיבה על הבטן. חזרות של 20 *4 סטים ועם הזמן לעלות בסטים.

מצטט לך הודעה של @עדי.מ מהפוסט המקושר
להחליף בדחיפות את תוכנית האימונים.
מציעה לך לקחת תוכנית מהאתר של FBW או AB של 3-4 פעמים בשבוע עם התקדמות שבועית במשקלי העבודה. להשקיע מאוד בתרגילים המורכבים (ובעיקר סקוואט ודדליפט-בגלל המטרה הספציפית - עבודה על הישבן).
ברגע שתשקיעי ותתני את כולך בתוכנית האימונים, התוצאות לא יאחרו להגיע.
בהצלחה:)
זו נשמעת לי אופציה יותר טובה (שימי לב שבנוסף, את צריכה להיות במאזן קלורי חיובי כדי לעלות מסה,על כך יש מאמרים בפורטל שכדאי שתקראי), אולי מכיוון שלא תעמיסי על אזור אחד יותר מדי.
בכל מקרה חכי שמומחים\ות ממני יענו.

לדעתי הכל תלוי עכשיו כמה תרצי להשקיע (לצערי זה גם עולה כסף):
-את יכולה לקנות עוד פלטות למוט
-את יכולה לקנות מוט נורמלי (אולימפי) וכלוב לסקוואט ולשים אותם בחלל פנוי בבית.
-את יכולה להירשם לייעוץ אישי בפורום
-את יכולה לקחת כמה אימונים ממאמן\נת אישי בביתך כדי שתבנה לך טכניקה נכונה בתרגילים.
-את יכולה להירשם לקרוספיט, המטקונים(=אימונים) יחסית קצרים ולא לוקחים הרבה זמן, רק ששם אין עבודה מבודדת.
ואולי כדאי להתייעץ עם מישהי שהתאמנה אחרי לידה כדי לקבל טיפים (יש כאלו בפורום?), עם כמה שאני רוצה לעזור עוד לא התאמנתי אחרי השרצת תינוק או השרצתי אחד.

@מרטין אולי יש לך מה להוסיף?

נערך לאחרונה:
להפך, לעלות מסך שריר.
סקוואט הוא תרגיל מצויין שניתן לבצע גם בבית, את יכולה לקנות סט של משקולות יד קטנות ולעשות את התרגיל כשאת אוחזת את המשקולת בידיך.
בעניין התינוקת, אין אפשרות לשעה אחת לצאת לאימון קצר? 😃

גם קרוספיט אגב זה אחלה.

• פותח/ת השרשור
קצת קשה לצאת גם לזמן קצר.
השאלה היא. האם כמה תרגילים על מקום אחד( ישבן), ישפרו את התוצאה?
והאם ניתן להשתמש באותו משקל או שזה בעייתי?
תודה!!!
והאם אני צריכה לאכול יותר בשביל לעלות מסת שריר?
מה מומלץ לאכול?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית