הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פחמימות ושומן

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, נמצא כרגע בתוכנית כוח, פרטים עליי: גובה 1.71, משקל 80, בן 25.
רציתי לשאול, עד עכשיו שהתאמנתי תמיד הקפדתי להגיע ליעד הערכים התזונתיים בקלוריות ובחלבון, אבל אף פעם לא שמתי לב אם הגעתי ליעד בפחמימות ובשומן.
הסיבה היא שפשוט אין לי מושג כמה אני שומן ופחמימות אני צריך לצרוך ביום, כל מקום אני קורא משהו אחר..
משהו יכול לתת לי תשובה? כמובן ביחס לנתונים עליי אני מאמין שזה קשור..

תודה 😃

• פותח/ת השרשור
תודה רבה, אבל אמרתי שאני מתאמן בתוכנית כוח(SS) והמדריך שהבאת הוא להורדת השומן וחיטוב הגוף.. היעד של הערכים התזונתיים לא משתנה בכל תוכנית?
אני גם בעד שהמעקב יהיה רק על החלבון והקלוריות.
היחס בין הפחמימה לשומן לא כזה משנה,
רק תדאג ששומן תגיע לפחות ל50 גרם ומעלה , כי הגוף בניגוד לפחמימה זקוק לשומנים . התנזרות ממנו תוביל לתופעות לא נעימות כגון: דלקות, קושי בספיגה של ויטמנים ומינרלים, אי תקינות של הורמונים, אי סדירות והפסקה של המחזור (לנשים) ועוד. **

שלום לכולם, נמצא כרגע בתוכנית כוח, פרטים עליי: גובה 1.71, משקל 80, בן 25.
רציתי לשאול, עד עכשיו שהתאמנתי תמיד הקפדתי להגיע ליעד הערכים התזונתיים בקלוריות ובחלבון, אבל אף פעם לא שמתי לב אם הגעתי ליעד בפחמימות ובשומן.
הסיבה היא שפשוט אין לי מושג כמה אני שומן ופחמימות אני צריך לצרוך ביום, כל מקום אני קורא משהו אחר..
משהו יכול לתת לי תשובה? כמובן ביחס לנתונים עליי אני מאמין שזה קשור..

תודה 😃
יש שם מחשבונים שיוכלו לעזור לך 😃

כלל אצבע כ- 1.8-2 גרם חלבון ולפחות 0.8 גרם שומן על כל קילו משקל גוף ופחמימות כמה שצריך כדי להגיע לכמות הקלוריות היומית. אין בעיה גם לאכול יותר חלבון ו/או שומן ואז בהתאם פחות פחמימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית