מידע משלוחים - איזה חברות גובה עמילות מכס

• פותח/ת השרשור Sar
  • פורסם בתאריך

Sar

משתמש מתחיל
11
2
נק' מוניטין:
2
11
2
שלום לכולם,
קניתי אבקת חלבון והחברה שלחה לי ב
"FedEx Flat Rate International"

המחיר של המוצר 49$ וכולל משלוח ~270 שח. משקל החלבון 1.8 קילו. ומשקל המשלוח 2.36 קילו, מימדים 12*8*8.

פדקס דרשו ממני 240 שח עמלות (77 שח על אישור משרד הבריאות ו 150 שח דמי טיפול)... ( ביקשתי שיחזירו אותה למוכר ולא שילמתי ).
רק אחרי שנפלתי בטעות שמתי לב שיש הבדל בין ה FLAT RATE לבין Fedex economy.

נראה לי שהכי טוב להזמין בכל חברה אבל לא EXPRESS.
למשל:
שירותים שלדעתי לא גובים עמלת מכס:
USPS First Class Mail International
USPS Priority Mail International - אני לא בטוח לגבי שירות זה
FedEx International Economy
DHL Super Saver
Fedex MailView

מנסיוני אלה גובות עמלת מכס תמיד לא משנה מה הערך של החלבון:
USPS Express Mail International - מתקבל דרך EMS ואפילו אם החבילה מתחת ל 75$ עדיין משלמים 35 שח עמלה.
Fedex FlatRate.

תודה רבה חברים,
אשמח אם נרחיב את האשכול הזה עם הנסיון שלכם.

• פותח/ת השרשור
הם כתבו על שחרור ממכס. אבל מה יש לשחרר ממכס אם זה פטור ממכס? עלה כולל משלוח 40$ בעוד שמכס תקף על מוצרים מעל 75$.

בקיצור ככה עוקצים מלקוחות עוד 35₪.

זאת המטרה של הנושא הזה... לחדד את הנושא שאתה כן משלם עמלה על שחרור ממכס, כי במשלוח אקספרס יש בן אדם שהולך ומשחרר לך את זה באופן מהיר... והם גובים עמלה. יש לך מזל שלא נפלת עם פדקס או DHL ואז שם העמלה הייתה 150 שח + ...

זאת המטרה של הנושא הזה... לחדד את הנושא שאתה כן משלם עמלה על שחרור ממכס, כי במשלוח אקספרס יש בן אדם שהולך ומשחרר לך את זה באופן מהיר... והם גובים עמלה. יש לך מזל שלא נפלת עם פדקס או DHL ואז שם העמלה הייתה 150 שח + ...
עדיין עדיף לי שלא יגעו לי בחבילה ולחכות עוד שבוע לא יזיק.
כל הסיבה שהזמנתי זה לחסוך בכמה זוזים ולא כדי שדואר ישראל יחלוב אותי.
אגב, אני הזמנתי במשלוח רגיל ומשום מה זה הגיע במשלוח EMS משהו ממש מוזר....

• פותח/ת השרשור
עדיין עדיף לי שלא יגעו לי בחבילה ולחכות עוד שבוע לא יזיק.
כל הסיבה שהזמנתי זה לחסוך בכמה זוזים ולא כדי שדואר ישראל יחלוב אותי.
אגב, אני הזמנתי במשלוח רגיל ומשום מה זה הגיע במשלוח EMS משהו ממש מוזר....

אשמח אם תפרט את שיטת המשלוח שהשתמשת בה, כדי שכל האחרים ילמדו ;)

אשמח אם תפרט את שיטת המשלוח שהשתמשת בה, כדי שכל האחרים ילמדו ;)
DHL רגיל זה הכי זול שקיים (באתר) ומעולם לא נתקלתי בבעיה או עיכוב.

הפעם משום מה למרות שבחרתי בשיטת משלוח DHL רגיל זה נשלח אליי EMS ממש התבאסתי מהדואר מצד שני זה הגיע עד הבית עם שליח שקיבל עמלה יפה לכיס ודרש מזומן.

• פותח/ת השרשור
DHL רגיל זה הכי זול שקיים (באתר) ומעולם לא נתקלתי בבעיה או עיכוב.

הפעם משום מה למרות שבחרתי בשיטת משלוח DHL רגיל זה נשלח אליי EMS ממש התבאסתי מהדואר מצד שני זה הגיע עד הבית עם שליח שקיבל עמלה יפה לכיס ודרש מזומן.

תוכל להגיד בפירוט איזה DHL ?

מוזר חח... זה לא אמור להיקלט ב EMS. אולי החבילה שלך היא זאת שבחרו מדגמית כדי לבדוק, הרי שבדואר רגיל לא בודקים את הכל, רק אחת מכל כמה.
זה לא מדגמית במקום לקבל פתק להגיע לדואר קיבלתי אותה עם שליח עד הבית שזה בעצם EMS למרות שבחרתי בשיטת משלוח DHL Global Mail.

הם כתבו על שחרור ממכס. אבל מה יש לשחרר ממכס אם זה פטור ממכס? עלה כולל משלוח 40$ בעוד שמכס תקף על מוצרים מעל 75$.

בקיצור ככה עוקצים מלקוחות עוד 35₪.
בפעם הבאה תרשום את החבילה על שם חבר\קרוב משפחה חייל, לחיילים יש 30$ הנחה במכס וזה מתאפס כל 3 חודשים ככה שאתה יכול לנצל את זה במידה ואתה מכיר חייל בשירות חובה

בפעם הבאה תרשום את החבילה על שם חבר\קרוב משפחה חייל, לחיילים יש 30$ הנחה במכס וזה מתאפס כל 3 חודשים ככה שאתה יכול לנצל את זה במידה ואתה מכיר חייל בשירות חובה
התשלום הוא לא למכס מפני שהחבילה פטורה ממכס ע"פ חוק אלא לדואר ישראל. לכן גם אם הייתי חייל זה לא היה עוזר.

התשלום הוא לא למכס מפני שהחבילה פטורה ממכס ע"פ חוק אלא לדואר ישראל. לכן גם אם הייתי חייל זה לא היה עוזר.
הזמנת במקרה ב Dhl Paket ? הזמנתי אבקת חלבון ולצערי הרב שלחו לי ב dhl paket שכנראה שזה משלוח אקספרס ועוד פעם יעשו לי את הבעיות האלה... מבאס כי הפעם זה שתי BPI ..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית