הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון סרטון של האימון ss הראשון שלי 😃

YoniCannelloni

משתמש מתחיל
82
13
נק' מוניטין:
21
82
13

שלום חברים 😃 הנה סרטון שצילמתי של האימון הראשון שלי בתוכנית ss. המטרה של הסרטון היא לשתף אותכם ולא להשוויץ חס וחלילה .

סקוואטים לא נמצאים בסרטון כי יש לי בעיה איתם, פותח נושא חדש עם סרטון של הסקוואט ים עוד כמה דקות.

בבקשה לא לקטול אותי לגמרי על הטכניקה כי אני יודע שאני לא מושלם, אבל פתוח לביקורת כמובן 😃

א. יש לך טעות בלחיצת חזה. אתה מניח את המוט על החזה ונח וככה לא אמור להיות מבוצע התרגיל.
אתה אמור לשפשף את המוט עם החולצה ולהמשיך לחזרה הבא.
ב. אמרת אימון ראשון אז איך אתה משלב כבר מקבילים כתרגיל עזר?
ג. אין בSS לחיצת כתפיים על ספספל בסמיט.

• פותח/ת השרשור
א. יש לך טעות בלחיצת חזה. אתה מניח את המוט על החזה ונח וככה לא אמור להיות מבוצע התרגיל.
אתה אמור לשפשף את המוט עם החולצה ולהמשיך לחזרה הבא.
ב. אמרת אימון ראשון אז איך אתה משלב כבר מקבילים כתרגיל עזר?
ג. אין בSS לחיצת כתפיים על ספספל בסמיט.
א ו - ב צודק,ג, לא השתמשתי בסמיט אחי, אבל בכל מקרה הייתי צריך בעמידה
תודה על הביקורת

מזל טוב

תראה סרטון של איך עושים בנץ', אתה שוכב בצורה נייטרלית ולא ככה לוחצים. הגוף כולו צריך להיות מכווץ. המוט צריך לרדת ולגעת מתחת לחזה או בשפת העם "מפתח הלב".

אני מנחש שצילמת את אחד הסטים האחרונים בגלל שבסרטון הזה כבר התעייפת - תשתדל לצלם את הסטים הראשונים.

בפרס - כמו שנרשם לך - עבור לעמידה, ועשה תנועה מלאה כשהמוט נוגע בחזה ולא חצי תנועה.

ואם אתה עושה SS אז עושים 3 סטים ו- 5 חזרות, אל תנסה להמציא את הגלגל.

צר לי, אבל מה שאתה עושה זה לא SS.

למה אתה עושה 4 סטים? אתה אמור לעשות 3x5
למה אתה עוצר עם המוט על החזה? זה מבזבז לך אנרגיה וכוח.
קראת קצת על טכניקה בבנץ'?
ולא לבקש עזרה מהספוטר, אם אתה לא מצליח את החזרה סימן שהיא לא שלך ולא להחשיב אותה כחזרה מוצלחת אלא ככשל.

למה הוספת תרגיל עזר על ההתחלה? ולמה אתה עושה פרס בישיבה?

• פותח/ת השרשור
מזל טוב

תראה סרטון של איך עושים בנץ', אתה שוכב בצורה נייטרלית ולא ככה לוחצים. הגוף כולו צריך להיות מכווץ. המוט צריך לרדת ולגעת מתחת לחזה או בשפת העם "מפתח הלב".

אני מנחש שצילמת את אחד הסטים האחרונים בגלל שבסרטון הזה כבר התעייפת - תשתדל לצלם את הסטים הראשונים.

בפרס - כמו שנרשם לך - עבור לעמידה, ועשה תנועה מלאה כשהמוט נוגע בחזה ולא חצי תנועה.

ואם אתה עושה SS אז עושים 3 סטים ו- 5 חזרות, אל תנסה להמציא את הגלגל.

תודה רבה 😃
כן אתה צודק, צילמתי את אחד הסטים האחרונים, בקשר לסקוואטים שלי, פתחתי נושא חדש פה לפני כמה דקות, אתה יכול לראות ואז להגיד לי מה לעשות?
צר לי, אבל מה שאתה עושה זה לא SS.

למה אתה עושה 4 סטים? אתה אמור לעשות 3x5
למה אתה עוצר עם המוט על החזה? זה מבזבז לך אנרגיה וכוח.
קראת קצת על טכניקה בבנץ'?
ולא לבקש עזרה מהספוטר, אם אתה לא מצליח את החזרה סימן שהיא לא שלך ולא להחשיב אותה כחזרה מוצלחת אלא ככשל.

למה הוספת תרגיל עזר על ההתחלה? ולמה אתה עושה פרס בישיבה?
צודק אקח לתשומת ליבי, תודה רבה על הביקורת 😃 תוכל לראות את הנושא השני שפתחתי עכשיו עם הסקוואטים שלי בבקשה?

אם אתה רוצה שיעריכו אותך יותר תפסיק עם הפוזות. המיותרות האלה כמו בתמונת פרופיל.

לא חסיד גדול של ss אבל כמו שאמרו לך זאת לא התכנית תעשה פרס בעמידה ועדיף שתלמד את הטכניקה לפני.

מקווה שקראת מספיק ואתה במאזן קלורי חיובי, תקפיד על ההתקדמות ועל החוקים של התכנית (כולל כמות סטים ומנוחות) כי אחרת אתה מבזבז את הזמן שלך

דבר ראשון התכנית SS הולכת ככה ולא בשום צורה אחרת -
A
סקוואט 3X5
בנץ פרס 3X5
דדליפט 1X5

B
סקוואט 3X5
אוברהאד פרס 3X5
מתח 3X5

כמובן שצריך לפני כל תרגיל כמה סטים של חימום ..

בתחילת התכנית מה שמומלץ הוא -
*להתחיל בריסט לכל תרגיל, זאת אומרת שאתה אמור להתחיל עם משקלים קלים באימונים הראשונים של התכנית ולהתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון
*בטח ובטח שלא להוסיף תרגילי עזר בהתחלה, מוסיפים תרגילי עזר רק בשלב יותר מתקדם של התכנית כשאתה נתקע במשקלי העבודה.
*ללמוד את הטכניקה בצורה מושלמת ורק לאחר מכן להעלות משקלים
(ממליץ לך ללמוד להקשית את הגב בשביל הבנץ')

• פותח/ת השרשור
דבר ראשון התכנית SS הולכת ככה ולא בשום צורה אחרת -
A
סקוואט 3X5
בנץ פרס 3X5
דדליפט 1X5

B
סקוואט 3X5
אוברהאד פרס 3X5
מתח 3X5

כמובן שצריך לפני כל תרגיל כמה סטים של חימום ..

בתחילת התכנית מה שמומלץ הוא -
*להתחיל בריסט לכל תרגיל, זאת אומרת שאתה אמור להתחיל עם משקלים קלים באימונים הראשונים של התכנית ולהתקדם במשקלי עבודה מאימון לאימון
*בטח ובטח שלא להוסיף תרגילי עזר בהתחלה, מוסיפים תרגילי עזר רק בשלב יותר מתקדם של התכנית כשאתה נתקע במשקלי העבודה.
*ללמוד את הטכניקה בצורה מושלמת ורק לאחר מכן להעלות משקלים
(ממליץ לך ללמוד להקשית את הגב בשביל הבנץ')

תודה רבה על הביקורת גבר 😃 למדתי הרבה מזה ומעוד תגובות פה, להבא אעשה את התוכנית כמו שאמרת ולגבי הבנץ, אני לא מתכוון להיות פוואר ליפטר או משהו ולכן אין לי צורך בלהקשית את הגב כיוון שאני לא מתכוון להרים משקלים אסטרונומיים, אני עושה את התוכנית הזאת כדי לקבל בסיס לחוזק וכוח.
אם אתה רוצה שיעריכו אותך יותר תפסיק עם הפוזות. המיותרות האלה כמו בתמונת פרופיל.

לא חסיד גדול של ss אבל כמו שאמרו לך זאת לא התכנית תעשה פרס בעמידה ועדיף שתלמד את הטכניקה לפני.

מקווה שקראת מספיק ואתה במאזן קלורי חיובי, תקפיד על ההתקדמות ועל החוקים של התכנית (כולל כמות סטים ומנוחות) כי אחרת אתה מבזבז את הזמן שלך
דבר ראשון, אני לא עושה פוזות לאף אחד חבר, התמונת פרופיל שלי היא נטו בשביל עצמי, מה אכפת לך איך אני מצטלם?אתה לא הצטלמת בלי חולצה? לגבי השאר אני מקפיד על מאזן קלוריות חיובי וכל הדברים האלה, אני קורא את הספר ולומד את הטכניקות יותר טוב. תודה רבה על העזרה 😃

תודה רבה על הביקורת גבר 😃 למדתי הרבה מזה ומעוד תגובות פה, להבא אעשה את התוכנית כמו שאמרת ולגבי הבנץ, אני לא מתכוון להיות פוואר ליפטר או משהו ולכן אין לי צורך בלהקשית את הגב כיוון שאני לא מתכוון להרים משקלים אסטרונומיים, אני עושה את התוכנית הזאת כדי לקבל בסיס לחוזק וכוח.

דבר ראשון, אני לא עושה פוזות לאף אחד חבר, התמונת פרופיל שלי היא נטו בשביל עצמי, מה אכפת לך איך אני מצטלם?אתה לא הצטלמת בלי חולצה? לגבי השאר אני מקפיד על מאזן קלוריות חיובי וכל הדברים האלה, אני קורא את הספר ולומד את הטכניקות יותר טוב. תודה רבה על העזרה 😃
את האמת שלא באמת אכפת לי פשוט זה קצת שחצני מצידך ובשבילך אמרתי שכדאי לך ךהעלות תמונה אחרת.
קח את הדברים שלי לאן שאתה רוצה

לגבי הבנץ, אני לא מתכוון להיות פוואר ליפטר או משהו ולכן אין לי צורך בלהקשית את הגב כיוון שאני לא מתכוון להרים משקלים אסטרונומיים, אני עושה את התוכנית הזאת כדי לקבל בסיס לחוזק וכוח.
לא מדובר על לעשות קשת גדולה בשביל להקטין את טווח התנועה, אלא יש מה שנקרא "קשת טבעית" שיש אותה אם אתה מכווץ את התחת ולוקח שכמות אחורה ובכללי מכווץ בכל הגוף. זה גם יעזור לשמור על כתפיים בריאות (ביחד עם דגשים אחרים שנאמרו כאן) וגם יאפשר לך להיות יותר יציב בזמן הביצוע.
ובכללי בנץ' הוא יותר מתרגיל חזה, כלומר כשתעשה תכניות פיצולים בהמשך הכי הגיוני יהיה לשים אותו באימון חזה, אבל הוא מערב עוד קבוצות שרירים נוספות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית