הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה חלבון לבחור

avivgold23

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
שלום חברים,
אני מתלבט בין 2 סוגי חלבון,
Iso one supper effect
Dymatize elite whey.

שניהם בטעם שוקולוד אני מעוניין.
מה הייתם בוחרים? מבחינת מחיר הם אותו הדבר.
מבחינת ערכים האיזו טוב יותר , אך השאלה האם עדיף כבר חלבון בינלאומי באותו המחיר .
עניין של טעם חלק בלתי נפרד מהבחירה.

אשמח אם תוכלו לעזור!!

יש לך שם שני חלבונים שונים אחד אייזולט(מי גבינה מבודד) והשני ווי(מי גבינה רגיל).
קודם כל אני מניח שאתה לא מתחרה ככה שאין לך צורך באמת באייזולט אלא אם כן יש לך כסף מיותר לבזבז ככה שכל חלבון שהוא ווי יתאים לך.
דבר שני יש לי כרגע את ה-elite בטעם שוקולד עשיר ואני ממש מרוצה.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
יש לך שם שני חלבונים שונים אחד אייזולט(מי גבינה מבודד) והשני ווי(מי גבינה רגיל).
קודם כל אני מניח שאתה לא מתחרה ככה שאין לך צורך באמת באייזולט אלא אם כן יש לך כסף מיותר לבזבז ככה שכל חלבון שהוא ווי יתאים לך.
דבר שני יש לי כרגע את ה-elite בטעם שוקולד עשיר ואני ממש מרוצה.
בהצלחה.

צדקת שאיני מתחרה אך בסופו של דבר, שניהם עולים אותו הדבר מכאן נובעת השאלה שלי.

יצא לך לטעום את השוקולוד פאדג?

צדקת שאיני מתחרה אך בסופו של דבר, שניהם עולים אותו הדבר מכאן נובעת השאלה שלי.

יצא לך לטעום את השוקולוד פאדג?
לא יצא לי.
אבל אם לא אכפת לך ללכת על חלבון ישראלי יש עכשיו מבצעים של כחול לבן ודברים כאלה על חלבונים ישראלים ראיתי היה זוג ב-360 שקל משהו כזה של סופר אפקט החלבון ווי הרגיל ככה שיוצא לך -180 ש"ח לחלבון שזה כלום כסף.

צדקו מעליי שאמרו שאתה לא מתחרה ואני מנחש שגם לא רגיש ללקטוז אז חלבון איזו יהיה בזבוז כסף
לנושא הייתי ממליץ לך את הבסט של BPI הוא בערך באותו מחיר אפילו קצת פחות מהעלית והוא מכיל פחות קלוריות,יותר מנות,אחוז חלבון גבוה יותר,תשלובת אייזולט היידרולייז ומי גבינה ומעבר לזה בדיקות מעבדה וטעם שלדעתי נפלא
העלית של הדימטייז מעולה אבל יחסית לתמורה עדיף ללכת על הBEST BPI

לא יצא לי.
אבל אם לא אכפת לך ללכת על חלבון ישראלי יש עכשיו מבצעים של כחול לבן ודברים כאלה על חלבונים ישראלים ראיתי היה זוג ב-360 שקל משהו כזה של סופר אפקט החלבון ווי הרגיל ככה שיוצא לך -180 ש"ח לחלבון שזה כלום כסף.
איפה בדיוק ראית זוג ב-360?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית