עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מתכנן משהו לשנה שלנו ביחד, בגלל זה הוורדים.בחייאת , תן לה מתנה אחרת עם וורדים ועניינים.
בד"כ טבעת נותנים בהצעה.
ככה יהיה רגוע יותר.
תודה רבה 😃מזל טוב לשנה.
בכל מקרה תהנו:)
הטבעת לפני הרבה זמן 🤦♂️ יש לה אותה כבר מעל לשלושה חודשים..באמת מתכון לאסון לתת מתנה טבעת לשנה עם עלי ורדים ברקע
לדעתי כן אפשר לקנות טבעת בתור מתנה.לא טבעת איכותית ויקרה (למשל סוורוסקי).לא קונים טבעת בתור מתנה, אתה יכול צמיד,שרשרת, עגיל, מה שבא לך. רק לא טבעת. טבעת זה רק להצעת נישואין.
אההה הכל טוב אז 😃הטבעת לפני הרבה זמן 🤦♂️ יש לה אותה כבר מעל לשלושה חודשים..
לול תודה 😁אההה הכל טוב אז 😃
מזל טוב
אז זהו שלאלא קונים טבעת בתור מתנה, אתה יכול צמיד,שרשרת, עגיל, מה שבא לך. רק לא טבעת. טבעת זה רק להצעת נישואין.
חח תמיד יהיה את הגבר הזה שגורם לאחרים להיראות כמו בני זוג לא מוצלחים:sarcastic:😆אתה מסוג האנשים שגורמים לשאר הגברים להיראות כמו בני זוג לא מוצלחים.
עלי ורדים... אני לחברה שלי קניתי בקבוק מי ורדים ליום השנה.
למה, מתכנן?אז זהו שלא
הא?למה, מתכנן?
מסכים אם מתי לשם שינוי. אם כל בחורה שהייתי הבנתי ממנה שחבר לא יכול לקנות טבעת. אתה יכול לקנות עגילים צמיד שרשרת. אבל לא טבעת. חברות שלה כן יכולות. אבל בתור הגבר אתה לא יכול לקנות סתם טבעת.אז זהו שלא
אז אני קניתי, ויותר מפעם אחת. ולא היה בזה שום דבר מוזר. יש הבדל בין טבעת אירוסין לטבעת של מגנוליה או משהו דומה.מסכים אם מתי לשם שינוי. אם כל בחורה שהייתי הבנתי ממנה שחבר לא יכול לקנות טבעת. אתה יכול לקנות עגילים צמיד שרשרת. אבל לא טבעת. חברות שלה כן יכולות. אבל בתור הגבר אתה לא יכול לקנות סתם טבעת.
ברור שיש הבדל. אבל לכל הבנות שיצא לי לדבר ואם חברות של בנות שיצאתי איתם אמרו לי לא לקנות טבעת בתור מתנה. כמובן אם תקנה היא לא תגיד כלום. אבל פשוט יש מספיק מתנות שאתה יכול לקנות. טבעת תשמור לפעם האחת הזאת.אז אני קניתי, ויותר מפעם אחת. ולא היה בזה שום דבר מוזר. יש הבדל בין טבעת אירוסין לטבעת של מגנוליה או משהו דומה.