הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עלי ורדים לפיזור

• פותח/ת השרשור
בחייאת , תן לה מתנה אחרת עם וורדים ועניינים.
בד"כ טבעת נותנים בהצעה.
ככה יהיה רגוע יותר.
אני מתכנן משהו לשנה שלנו ביחד, בגלל זה הוורדים.
כשאני אציע לה אני אקנה לה טבעת יותר יקרה מסוורוסקי..

לא קונים טבעת בתור מתנה, אתה יכול צמיד,שרשרת, עגיל, מה שבא לך. רק לא טבעת. טבעת זה רק להצעת נישואין.

• פותח/ת השרשור
באמת מתכון לאסון לתת מתנה טבעת לשנה עם עלי ורדים ברקע
הטבעת לפני הרבה זמן 🤦‍♂️ יש לה אותה כבר מעל לשלושה חודשים..
לא קונים טבעת בתור מתנה, אתה יכול צמיד,שרשרת, עגיל, מה שבא לך. רק לא טבעת. טבעת זה רק להצעת נישואין.
לדעתי כן אפשר לקנות טבעת בתור מתנה.לא טבעת איכותית ויקרה (למשל סוורוסקי).
להצעת נישואין קונים טבעת איכותית ויקרה.
זאת דעתי, כן ?😛

אתה מסוג האנשים שגורמים לשאר הגברים להיראות כמו בני זוג לא מוצלחים.
עלי ורדים... אני לחברה שלי קניתי בקבוק מי ורדים ליום השנה.

• פותח/ת השרשור
אתה מסוג האנשים שגורמים לשאר הגברים להיראות כמו בני זוג לא מוצלחים.
עלי ורדים... אני לחברה שלי קניתי בקבוק מי ורדים ליום השנה.
חח תמיד יהיה את הגבר הזה שגורם לאחרים להיראות כמו בני זוג לא מוצלחים:sarcastic:😆
עלי ורדים זה ממש חלק קטן מהתכנון שלי 😛

אז זהו שלא
מסכים אם מתי לשם שינוי. אם כל בחורה שהייתי הבנתי ממנה שחבר לא יכול לקנות טבעת. אתה יכול לקנות עגילים צמיד שרשרת. אבל לא טבעת. חברות שלה כן יכולות. אבל בתור הגבר אתה לא יכול לקנות סתם טבעת.

מסכים אם מתי לשם שינוי. אם כל בחורה שהייתי הבנתי ממנה שחבר לא יכול לקנות טבעת. אתה יכול לקנות עגילים צמיד שרשרת. אבל לא טבעת. חברות שלה כן יכולות. אבל בתור הגבר אתה לא יכול לקנות סתם טבעת.
אז אני קניתי, ויותר מפעם אחת. ולא היה בזה שום דבר מוזר. יש הבדל בין טבעת אירוסין לטבעת של מגנוליה או משהו דומה.

טוב זה ויכוח על נורמות, יותר תלוי בבחורה.
מהנורמות שאני מכיר- לא עושים את זה.

אז אני קניתי, ויותר מפעם אחת. ולא היה בזה שום דבר מוזר. יש הבדל בין טבעת אירוסין לטבעת של מגנוליה או משהו דומה.
ברור שיש הבדל. אבל לכל הבנות שיצא לי לדבר ואם חברות של בנות שיצאתי איתם אמרו לי לא לקנות טבעת בתור מתנה. כמובן אם תקנה היא לא תגיד כלום. אבל פשוט יש מספיק מתנות שאתה יכול לקנות. טבעת תשמור לפעם האחת הזאת.

אם זו הייתה נורמה רווחת נראה לי שהמגנוליות למיניהן (לא בקיא יותר מדי בשמות) לא היו מחזיקות מבחר גדול של טבעות, אם בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית