אין קשר.אם זו הייתה נורמה רווחת נראה לי שהמגנוליות למיניהן (לא בקיא יותר מדי בשמות) לא היו מחזיקות מבחר גדול של טבעות, אם בכלל.
כפי שארקאדי כבר אמר, חברות יכולות להביא , אנשים שכבר נשואים יכולים לקנות, קניה עצמית, וכו'.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין קשר.אם זו הייתה נורמה רווחת נראה לי שהמגנוליות למיניהן (לא בקיא יותר מדי בשמות) לא היו מחזיקות מבחר גדול של טבעות, אם בכלל.
אני די בטוח שככה נקבעת נורמה.יש מצב. בכל אופן אני לא מסכים שזו ה"נורמה", אם אתם החלטתם/מישהי אמרה לכם אז סבבה, לא אומר משהו על הכלל.
אוקיי, ומספר אנשים אמרו לי הפוך. אז לא נוכל לקבוע מה הנורמה ומה החריגה מהנורמה.אני די בטוח שככה נקבעת נורמה.
נורמה באה מסוג של קונצנזוס בין אנשים, אם מספר אנשים אמרו לי כך- זוהי נורמה.
נורמה תקפה לתרבות/קבוצה מסויימת, לא לכלל האוכלוסיה.
איך זה סותר את מה שאמרתי?אוקיי, ומספר אנשים אמרו לי הפוך. אז לא נוכל לקבוע מה הנורמה ומה החריגה מהנורמה.
בתגובה הראשונה לא הצגת את זה כ"נורמה בחברה שלך" אלא "לא קונים" וזהו.איך זה סותר את מה שאמרתי?
בחברה שלך- זוהי נורמה.
בחברה שלי- זוהי סטייה מהנורמה.
מתכנן משהו גדול וטוב..כמה קלוריות יש בעלי ורדים?
שווה לנסות בחיטוב?
סתם סתם. אולי יש במיכל נגרין. ואם לא אתה יכול לייבש בעצמך איזה זר, נראה לי קטן עליך בהפקה שאתה מתכנן..
אם זה הופנה אליי, אני לא לחוץ:)לבחורה טובה לא ישנה אם זה טבעת, שרשרת או נעלי שורש.. אל תלחץ מעניין הטבעת
מתכנן משהו גדול וטוב..
אכן 😃לא לפני הילדים אחת התוכנית.
"בעתיד" ?האמתי הטבעת, קניתי לה לפני הרבה זמן.
בעתיד אני אציע לה 😃
צודק לגמרי.אז אני קניתי, ויותר מפעם אחת. ולא היה בזה שום דבר מוזר. יש הבדל בין טבעת אירוסין לטבעת של מגנוליה או משהו דומה.
בעתיד, אחרי צבא אני ארצה. אפילו אם לא אחרי צבא, אז בגיל מאוחר יותר. אז כן, בעתיד."בעתיד" ?
אתה כולה בן 18 🤦♂️
צודק לגמרי.
יש כל כך הרבה טבעות מעוצבות (כן, משובצות יהלומים) שאפשר לקנות ליום האהבה או ליומולדת (למי שיש ערימות של כסף).
אין קשר בין זה לבין טבעת אירוסין. שונות לגמרי. כמו פאוורליפטינג ובאדיבילדינג.
אם הבנאדם כבר נשוי אז בכלל אין ויכוח, יכול לקנות לאשתו כמה טבעות שמתחשק לו. אין בזה שום דבר פסול.
להתחתן אם הבחורה הראשונה שלך ?בעתיד, אחרי צבא אני ארצה. אפילו אם לא אחרי צבא, אז בגיל מאוחר יותר. אז כן, בעתיד.
דבר ראשון עם*להתחתן אם הבחורה הראשונה שלך ?
גם אני, השלישית תמיד הכי טובה. 😃דבר ראשון עם*
דבר שני הייתי עם עוד שתיים לפני.