ייעוץ הרמת משקולות אולימפית

• פותח/ת השרשור Robb1
  • פורסם בתאריך

Robb1

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום לכולם,

אני מתעניין בהרמת משקולות אולימפית ורציתי לשאול אם אפשר לפתח גם גוף מצורת אימון זו.
אני גר בהרצליה ושמעתי שיש מועדון הרמת משקולות במטווח. מישהו יכול לומר לי מה שעות האימונים, ובכלל, קצת פרטים על המקום ?

תודה,

רוברט

• פותח/ת השרשור
הרמת משקולות אולימפיים

שלום,

תודה על התגובות. ניסיתי לשלוח הודעה ל OVERPOWER אבל אני לא יכול בגלל שאין לי מספיק הודעות פורום. איך אני יכול ליצור איתו קשר ?

תודה,

רוברט

היה לי זמן להגיב רק עכשיו אני קצת עסוק בימים האחרונים, בכל מקרה לשאלות שלך:
בגדול כן, הגוף "מתפתח" בהרמת משקולות, וגם יותר מתוכנוית ABCD במכון כושר אבל זהו ספורט תחרותי לכל דבר ואם המטרה היחידה שלך היא פיתוח הגוף הייתי ממליץ לך להירשם למכון, במידה והנ''ל משני לרצון לעסוק בספורט עצמו אתה מוזמן לבוא לאימון ניסיון, האימונים מתקיימים בימי ראשון שלישי וחמישי מ-3:45 - 7:00 בערך, וביום שישי מ-12:00 עד 4:00 בערך,עברנו אולם לפני כמה חודשים וכרגע אנחנו מתאמנים ברחוב הר מירון במתנ''ס הספורט. אני אשאיר לך את הפלאפון שלי בפרטי אתה מוזמן להתקשר ואני אספר לך את כל הפרטים בהרחבה.

נערך לאחרונה:
היה לי זמן להגיב רק עכשיו אני קצת עסוק בימים האחרונים, בכל מקרה לשאלות שלך:
בגדול כן, הגוף "מתפתח" בהרמת משקולות, וגם יותר מתוכנוית ABCD במכון כושר אבל זהו ספורט תחרותי לכל דבר ואם המטרה היחידה שלך היא פיתוח הגוף הייתי ממליץ לך להירשם למכון, במידה והנ''ל משני לרצון לעסוק בספורט עצמו אתה מוזמן לבוא לאימון ניסיון, האימונים מתקיימים בימי ראשון שלישי וחמישי מ-3:45 - 7:00 בערך, וביום שישי מ-12:00 עד 4:00 בערך,עברנו אולם לפני כמה חודשים וכרגע אנחנו מתאמנים ברחוב הר מירון במתנ''ס הספורט. אני אשאיר לך את הפלאפון שלי בפרטי אתה מוזמן להתקשר ואני אספר לך את כל הפרטים בהרחבה.

אחי אבל איך הגוף יתפתח אם עושים כל היום רק 2 תרגילים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית