הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר אני רוצה להתחיל תוכנית

avihai_98

משתמש מתחיל
103
25
נק' מוניטין:
76
103
25
מאותו הפורטל שהבאת את הקישור יש מדריך מפורט מאוד איך מכינים תפריט..

תעבור עליו כמה פעמים תרשום בצד דברים שלא הבנת, ויעזרו לך פה

אתן לך את הפוש הראשון, אם הכיוון שלך הוא מסה חלבון פי 2 מהמשקל גוף שלך , שומן פי 1 ופחמימה כל השאר
כמובן שזאת הערכה ובשביל שזה יהיה קצת יותר מדוייק צריך קצת יותר פרטים עליך..

באתר קילוגרם מפורסמת התוכנית הזו:
שתי תוכניות אימון מטורפות – אך מוכחות מדעית - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ואני רוצה להתחיל את התוכנית הראשונה מבינהן, הבעיה היא שאין לי מושג איך לארגן את התפריט, כמה פחמימה צריך כמה חלבון כמה שומן.
תודה לעוזרים !
בתור זה שתרגם את המאמר לאתר - תחפש תוכנית יותר שפויה, אם בא לך להשאר בריא ומתפקד.

• פותח/ת השרשור
בתור זה שתרגם את המאמר לאתר - תחפש תוכנית יותר שפויה, אם בא לך להשאר בריא ומתפקד.

אני מחפש תוכניות קצה, שיעזרו לי גם לעלות קצת שריר וגם לשרוף שומן ולהוסיף מעט משקלי עבודה.
עשיתי gvt ואני חשוב שהגוף שלי בנוי לזה.
רק אני רוצה לדעת אם העיקר זה החיטוב ועל הדרך להוסיף טיפה מסה ומשקלים, איך אני אמרו לסדר את התפריט ?
ואם בכל זאת עדיף שלא התוכנית הזו, יש לך תוכנית אחרת שתהיה אפקטיבית במיוחד ?

אני מחפש תוכניות קצה, שיעזרו לי גם לעלות קצת שריר וגם לשרוף שומן ולהוסיף מעט משקלי עבודה.
עשיתי gvt ואני חשוב שהגוף שלי בנוי לזה.
רק אני רוצה לדעת אם העיקר זה החיטוב ועל הדרך להוסיף טיפה מסה ומשקלים, איך אני אמרו לסדר את התפריט ?
ואם בכל זאת עדיף שלא התוכנית הזו, יש לך תוכנית אחרת שתהיה אפקטיבית במיוחד ?
תאמין לי שאני לא יודע. המחקר שעליו מבוסס המאמר נוגד את ההיגיון הכי בסיסי שלי בנושא, ואני לא רואה איך אפשר לבנות שריר ולשרוף שומן בגנטיקה ממוצעת באופן סדיר ורציף.
לגבי תוכניות מומלצות, אני מאמין באימוני כוח כמו ליניארית וטקסס, שעליהן אפשר להעמיס תרגילי עזר שיהפכו את האימון לגיהינום.

• פותח/ת השרשור
תאמין לי שאני לא יודע. המחקר שעליו מבוסס המאמר נוגד את ההיגיון הכי בסיסי שלי בנושא, ואני לא רואה איך אפשר לבנות שריר ולשרוף שומן בגנטיקה ממוצעת באופן סדיר ורציף.
לגבי תוכניות מומלצות, אני מאמין באימוני כוח כמו ליניארית וטקסס, שעליהן אפשר להעמיס תרגילי עזר שיהפכו את האימון לגיהינום.

אני מסכים איתך אבל ראיתי אנשים שעושים את זה... ננסה ונעדכן חח רק מצא מסגרת טובה לתפריט.
אם תוכל לעזור לי זה יהיה נחמד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית