הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא מצליח לעלות במסה

Tommy ti

משתמש מתחיל
86
4
נק' מוניטין:
4
86
4
היי, אני מתאמן קרוב לשלושה חודשים. עושה FBW.
אני שוקל כרגע 71.17
בן 20
יש לי תפריט תזונה אך אני לא מצליח להגיע לערכים שאני צריך בסוף יום.
יש ימים שאני כן מצליח אך לרוב לא.
מה יש לעשות?
אני חייל ואין לי כסף לאבקות.
יש עצות?

לא מצליח מאיזו בחינה? שאין מספיק אוכל בצבא? מה אופי השירות שלך? (קרבי, ג'וב, כל כמה זמן יוצא הביתה)

• פותח/ת השרשור
לא מצליח מאיזו בחינה? שאין מספיק אוכל בצבא? מה אופי השירות שלך? (קרבי, ג'וב, כל כמה זמן יוצא הביתה)
מצטער, לא הסברתי את עצמי.
הכוונה היא הכמות. אני לא מצליח לאכול כל כך הרבה. אני מנסה מסה נקייה.
האם כדאי לי מסה מלוכלכת?
(פיצות , לחם לבן , בגטים, שניצלים וכו')

תראה, מסה נקיה זה אומר פלוס קלורי מתון, לא בהכרח "אוכל נקי". אם תאכל רק חזה עוף, אורז, ש"ש, חמאת בוטנים, שמן זית, ושאר הדברים שנחשבים "נקיים" ותהיה בפלוס של 2000 קלוריות (הכוונה תאכל 2000 קלוריות מעל הכמות שאתה שורף) זו תהיה מסה מלוכלכת שתעלה אותך בשומן הרבה.
עכשיו, לגבי כמות, אם אתה מתקשה לי אישית אין מה להציע חוץ מלהתרגל לזה.
ואם קשה לך מבחינת המאכלים אז אם זה יעזור לך אתה כן יכול להחליף חלק לדברים אחרים בעלי אותם ערכים, למשל להחליף חלק מהאורז בלחם או פיתה(בכמות המתאימה) וכו'.

• פותח/ת השרשור
תראה, מסה נקיה זה אומר פלוס קלורי מתון, לא בהכרח "אוכל נקי". אם תאכל רק חזה עוף, אורז, ש"ש, חמאת בוטנים, שמן זית, ושאר הדברים שנחשבים "נקיים" ותהיה בפלוס של 2000 קלוריות (הכוונה תאכל 2000 קלוריות מעל הכמות שאתה שורף) זו תהיה מסה מלוכלכת שתעלה אותך בשומן הרבה.
עכשיו, לגבי כמות, אם אתה מתקשה לי אישית אין מה להציע חוץ מלהתרגל לזה.
ואם קשה לך מבחינת המאכלים אז אם זה יעזור לך אתה כן יכול להחליף חלק לדברים אחרים בעלי אותם ערכים, למשל להחליף חלק מהאורז בלחם או פיתה(בכמות המתאימה) וכו'.
אוקיי, תודה רבה על העזרה.

Back
למעלה תחתית