הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע פאוורליפטינג באיזור הצפון

justdoit

משתמש מתחיל
7
7
נק' מוניטין:
7
7
7
היי לכולם,
אני לא גרה בארץ ובאה לביקור של שבועיים. רציתי לדעת אם יש איזה מכון שיש בו ציוד טוב ומאמן של פאוורליפטינג, או כזה שאנשים באים במיוחד בשביל פאווליפטינג ולא סתם מכון רגיל.
איזור חיפה/עמק יזרעאל/עפולה
ושאפשר לבקר בו חד פעמית (אם ביקור ראשון בחינם אז בכלל 😇)
למישהו יש מושג?
תודה מראש 😃

לא לגמרי סגור על מאמן פאוורליפטינג, אבל גם לי יש את אותו הסיפור, ולאחרונה פתחו חדר כושר אתנה במגדל העמק והוא ממש אחלה מבחינת ציוד, ויש אימון ניסיון חינם עם אופציה לכרטיסיה

Power House כעקרון יש מוטות וראקים בשפע (8 ראקים דו צדדיים) יש בערך 6 ספות בנץ', אבל דודי הבעלים מבין יותר בwl וסטרונגמן מאשר בפאוורליפטינג.
ואימון ניסיון הוא בטוח ייתן בחינם

איזור חיפה/עמק יזרעאל/עפולה
את יכולה להגיע למכון הפאוורהאוס, הוא נמצא בק.ביאליק - קרוב לכביש העוקף קריות החדש.
Power House Barbell club

ACT עדיף על הpower house בקטע של פאוורליפטינג?
שמע הפאוורהאוס מספק את כל מה שצריך מבחינת כמות הכלובים,מוטות,מגנזיום חופשי וכו'..
רוב החבר'ה שמתאמנים אצלנו הם פחות בכיוון הפאוורליפטינג ולכן ב ACT יש יותר גישה לנושא, אבל לא חסרים אצלנו אנשים שמבינים בטכניקה נכונה בתרגילי הבסיס.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכולם! אני חושבת שACT קצת יותר קרוב אלי הביתה 😃 זה לא שאני צריכה מאמן או מכון PL באופן ספציפי, אני גם פחות או יותר יודעת מה אני עושה, אבל זה תמיד יותר כיף להתאמן עם אנשים שעושים את אותו הדבר ואוהבים אותו כמוני. מה שבעיקר חשוב לי זה שיהיה ציוד טוב כי פה אני מתאמנת עם ציוד דיי מדהים של אלייקו.

נושא שמעניין אותי - האם כל תחום הפווארליפטינג מפותח בהולנד ?

• פותח/ת השרשור
נושא שמעניין אותי - האם כל תחום הפווארליפטינג מפותח בהולנד ?
לפי מה שאני רואה, יותר מבארץ. יש כאן הרבה תחרויות שונות ואגודות ומכונים שונים שמתעסקים בהרמת משקולות, אבל בסה"כ התחום לא מאוד גדול. הוא גדל יותר ויותר עם השנים לפני מה שהבנתי (קרוספיט הרבה יותר חזק פה אבל לדעתי זה די הולך יד ביד ולכן יותר אנשים מרימים משקולות). מה שכן יש כאן הרבה יותר בנות שמתחרות מאשר בארץ(מה שגורם לי לרצות להתחרות בארץ 😉)

את יכולה להגיע למכון הפאוורהאוס, הוא נמצא בק.ביאליק - קרוב לכביש העוקף קריות החדש.
Power House Barbell club

שמע הפאוורהאוס מספק את כל מה שצריך מבחינת כמות הכלובים,מוטות,מגנזיום חופשי וכו'..
רוב החבר'ה שמתאמנים אצלנו הם פחות בכיוון הפאוורליפטינג ולכן ב ACT יש יותר גישה לנושא, אבל לא חסרים אצלנו אנשים שמבינים בטכניקה נכונה בתרגילי הבסיס.
אני מחפש חברה יותר רצינים שיודעים הרבה מעבר לטכניקה נכונה וללמוד כמה שאפשר בצורה מקצועית.
מה הסיבה שאתה מתאמן שם ולא בACT? מרחק?

אני מחפש חברה יותר רצינים שיודעים הרבה מעבר לטכניקה נכונה וללמוד כמה שאפשר בצורה מקצועית.
מה הסיבה שאתה מתאמן שם ולא בACT? מרחק?
איפה אמרתי שאין חברה רציניים בפאוורהאוס?
לא מעט חברה חזקים מעולם ה pl בארץ התאמנו אצלנו.
פשוט הדגש יותר חזק לכיוון קרוספיט וסטרונגמן מאשר pl.
אני מתאמן שם כי יש את כל מה שאני צריך ואחלה אנשים יש שם.
אין מצב כזה לחכות לכלוב או מוט.

איפה אמרתי שאין חברה רציניים בפאוורהאוס?
לא מעט חברה חזקים מעולם ה pl בארץ התאמנו אצלנו.
פשוט הדגש יותר חזק לכיוון קרוספיט וסטרונגמן מאשר pl.
אני מתאמן שם כי יש את כל מה שאני צריך ואחלה אנשים יש שם.
אין מצב כזה לחכות לכלוב או מוט.
אם אני מחפש מעבר לטכניקה מתאמנים שאפשר להתייעץ איתם על תוכנית כוח ובכלל על כל מה שקשור לפאוורלפטינג שיש להם הרבה ידע שאפשר ללמוד מהם אז הוא באותו רמה כמו ACT? (אני מעוניין להרשם שבוע הבא וזה חלק מהתלבטויות שלי)
בACT אתה מחכה לכלוב או מוט?

אם אני מחפש מעבר לטכניקה מתאמנים שאפשר להתייעץ איתם על תוכנית כוח ובכלל על כל מה שקשור לפאוורלפטינג שיש להם הרבה ידע שאפשר ללמוד מהם אז הוא באותו רמה כמו ACT? (אני מעוניין להרשם שבוע הבא וזה חלק מהתלבטויות שלי)
לך לאימון ניסיון ב ACT ולך לאימון ניסיון בפאוורהאוס ואני בטוח שתוכל לעמוד על ההבדלים ולמנות את היתרונות והחסרונות בכל אחד מהם.
אם כי 2 המכונים מצויינים למטרות שלך.

בACT אתה מחכה לכלוב או מוט?
לא יודע, לא התאמנתי שם מעולם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית