הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב בין אימוני כוח לאימונים לגיבוש

DeyTsaov

משתמש מתחיל
52
7
נק' מוניטין:
7
52
7
קאנטרי קלאב עפולה
שלום רב וערב טוב חברים.

אני נמצא תקופת מה בתחום האימוני כוח בחדר הכושר, ושילבתי באופן בלתי מושכל זמן רב אימוני כושר לגיבוש. יצא לי להפצע לצערי, וכעת, כשאני חוזר בקרוב מהפציעה המקוללת הזאת אני מעוניין לתכנן זאת בחכמה ובעזרת ייעוץ של חבר'ה חכמים ממני.

לכל מקרה, למי שאינו יודע (אני מניח שכולם יודעים) האימונים לגיבוש כוללים שלל דברים, ונותנים דגש עיקרי לרגליים. ספרינטים בשלל וריאציות, ריצות קצרות וארוכות, זחילות, אלה הדברים העיקריים שעליהם אתן דגש באופן עצמאי.

אני אשמח במיוחד לעזרה בבניית מודל אימונים שבועי, שילוב בין אימונים לגיבוש לבין אימוני כוח. ניסיתי בכל כוחי לחשוב, ולא הצלחתי. חשבתי אולי לפצל את האימוני כוח ולא לתת הרבה דגש על רגליים (פעם בשבוע), אבל בבניית מודל שנראה טוב בעין מבחינת זמני התאוששת כשלתי.
תודה רבה מראש לעוזרים!

שלום רב וערב טוב חברים.

אני נמצא תקופת מה בתחום האימוני כוח בחדר הכושר, ושילבתי באופן בלתי מושכל זמן רב אימוני כושר לגיבוש. יצא לי להפצע לצערי, וכעת, כשאני חוזר בקרוב מהפציעה המקוללת הזאת אני מעוניין לתכנן זאת בחכמה ובעזרת ייעוץ של חבר'ה חכמים ממני.

לכל מקרה, למי שאינו יודע (אני מניח שכולם יודעים) האימונים לגיבוש כוללים שלל דברים, ונותנים דגש עיקרי לרגליים. ספרינטים בשלל וריאציות, ריצות קצרות וארוכות, זחילות, אלה הדברים העיקריים שעליהם אתן דגש באופן עצמאי.

אני אשמח במיוחד לעזרה בבניית מודל אימונים שבועי, שילוב בין אימונים לגיבוש לבין אימוני כוח. ניסיתי בכל כוחי לחשוב, ולא הצלחתי. חשבתי אולי לפצל את האימוני כוח ולא לתת הרבה דגש על רגליים (פעם בשבוע), אבל בבניית מודל שנראה טוב בעין מבחינת זמני התאוששת כשלתי.
תודה רבה מראש לעוזרים!
כמה אימוני גיבוש יש לך בשבוע? ממה הם מורכבים?

• פותח/ת השרשור
כמה אימוני גיבוש יש לך בשבוע? ממה הם מורכבים?
האימונים שלי יהיו מורכבים מאקטים שיהיו בגיבוש. קראתי הרבה מידע על הנושא והבנתי שעלי לבצע 3 אימוני בסיס-

1- ספרינטים בכמה וריאציות, לצערי אין דיונות בעפולה אז אימון ספרינטים במישור ועליה בעיקר במרחקי 200, 100 ו60.
2-ריצה ארוכה (אתחיל מ5, אעלה לאט לאט ל12 כמו המסע שיהיה).
3-ריצה קצרה (3) וזחילות אחריה.

אלה האימוני "שגרה", מידי פעם יהיו סימולציות שאסע אליהן, וגם מתכנן לבקר את סידנא עלי בשביל דיונות, אימוני ים וחול באופן כללי

אם זה רלוונטי לנושא איכשהו אני נמצא במסה, עושה מסה נקיה מספטמבר ועולה לאט ובטוח, משתדל נקי. מתכנן להגיע לסביבות ה85-90 עד סוף שנה הבאה, התחלתי 61 כעת 75-76.

תודה רבה על התשובה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית