הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית AB?

• פותח/ת השרשור Shaco
  • פורסם בתאריך

Shaco

משתמש מתחיל
57
1
נק' מוניטין:
1
57
1
A- רגליים גב יד קידמית גב תחתון

*חימום מפרקים*
*חימום 10 דקות הליכון*
רגליים-
באק סקוואט 4X12, פרונט 3X12/לאנצים 3X12 פירמידה
גב -
מתח רחב גרביטון 4X12 פולי עליון 4X12 פירמידה
מתח באיזה וריאציה. עם סקוואט. 3X12 (כאילו עושה סקוואט משקל גוף ואז ישר מתח, מין סופר סט)
יד קידמית-
פטישים 2X12
כפיפת מרפקים 2X12
גב תחתון -
הזה על הספה רומית 3X12
והתרגיל במזרון 3X12
B- חזה כתפיים יד אחורית ובטן
חזה -
בנץ פרס 4X12 עם מוט חופשי
בץ עם משקולות יד 4X12
בנץ 45 חיובי/שלילי מוט/משקולות 3X12
כתפיים -
לחיצת כתפיים 4X12 עם משקולות יד
משיכה לסנטר 4X12 עם מוט H
יד אחורית -
פשיטת מרפק 4X12
בטן-
כפיפות בטן 4X20

אירובי -
ריצה 5 דקות

אחרי חודש עושה מין ריסט של פחות משקלים

אם אתה רוצה לסגור את המכון כושר שלך - תבחר בתכנית אחרת, התכנית הזאת לא תיקח אותך לשום מקום.

יש'ך בפורטל המאמרים תכניות אימון לתקופות חיטוב ומסה.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לסגור את המכון כושר שלך - תבחר בתכנית אחרת, התכנית הזאת לא תיקח אותך לשום מקום.

יש'ך בפורטל המאמרים תכניות אימון לתקופות חיטוב ומסה.
img

יותר טוב?

• פותח/ת השרשור
בוא נמקד אותך יותר - מה המטרה שלך ? מסה ? חיטוב ?

ומה המידות האישיות שלך : גובה, גיל משקל
מסה
בן 15 שוקל אממ 55 אבל לא יודע למה אחרי הטיול שנתי ירדתי איזה 3 קילו אז עכשיו 52, ובערך 160+ נראלי 166 או משהו.

אם אתה רוצה לעשות מסה התכנית הטובה ביותר למתחילים שאני יכול להציע לך זאת תכנית ה-(SS(Starting Strength

תכנית שבה אתה מתאמן ומעלה משקלי עבודה כל אימון ובכך תורם להעלאת במסת השריר שלך.

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לעשות מסה התכנית הטובה ביותר למתחילים שאני יכול להציע לך זאת תכנית ה-(SS(Starting Strength

תכנית שבה אתה מתאמן ומעלה משקלי עבודה כל אימון ובכך תורם להעלאת במסת השריר שלך.
אני נחשב עדיין מתחיל?
וראיתי שם שעושים 5-6 חזרות, וזה בעצם לא גורם להיפרטרופיה לפי מה שהבנתי.

מתחיל לא נחשב למי שנמצא הכי הרבה זמן בחדר כושר

אלא מתחיל נמדד לפי רמת ההתאוששות מאימון לאימון והלאת משקלי העבודה.

• פותח/ת השרשור
מתחיל לא נחשב למי שנמצא הכי הרבה זמן בחדר כושר

אלא מתחיל נמדד לפי רמת ההתאוששות מאימון לאימון והלאת משקלי העבודה.
ראיתי אבל שצריך בתוכנית הזה לצרוך מינימום 3000 קלוריות 😲, אני בקושי מצליח להגיע ל2500.
מה שגם שאני בFBW עד עכשיו ואני תקוע על 15 קילו כל צד בבנץ, התחלתי פרונט סקוואטים לפני חודש ונתקעתי על 10 קילו כל צד.

ראיתי אבל שצריך בתוכנית הזה לצרוך מינימום 3000 קלוריות 😲, אני בקושי מצליח להגיע ל2500.
מה שגם שאני בFBW עד עכשיו ואני תקוע על 15 קילו כל צד בבנץ, התחלתי פרונט סקוואטים לפני חודש ונתקעתי על 10 קילו כל צד.

אם אתה רוצה לעלות במשקל אתה צריך להיות בפלוס קלורי, כמובן תלוי בפרמטרים האינדיווידואליים שלך ספציפית.

אתה משתמש באבקה ? אם לא אז או שתמצא עוד אוכל עתיר קלוריות או שתקנה אבקה כדי להשלים ערכים.

כמו שכבר אמרתי - אתה תקוע על 50KG ו-40KG כי אתה משתמש ב"רשימת מכולת" - העמסה של כמה שיותר תרגילים כמה שיותר סטים וכמה שיותר חזרות ללא שום תכלית ותכנון מסודר ובגלל זה אתה מתקשה להעלות במשקלי עבודה במיוחד עם 12 חזרות ו-4 סטים.

בגלל זה SS מורכבת כך שהתרגילים בנויים מ-3X5 וכדי שתוכל לראות שיפור במשקלי עבודה מאימון לאימון

• פותח/ת השרשור
אם אתה רוצה לעלות במשקל אתה צריך להיות בפלוס קלורי, כמובן תלוי בפרמטרים האינדיווידואליים שלך ספציפית.

אתה משתמש באבקה ? אם לא אז או שתמצא עוד אוכל עתיר קלוריות או שתקנה אבקה כדי להשלים ערכים.

כמו שכבר אמרתי - אתה תקוע על 50KG ו-40KG כי אתה משתמש ב"רשימת מכולת" - העמסה של כמה שיותר תרגילים כמה שיותר סטים וכמה שיותר חזרות ללא שום תכלית ותכנון מסודר ובגלל זה אתה מתקשה להעלות במשקלי עבודה במיוחד עם 12 חזרות ו-4 סטים.

בגלל זה SS מורכבת כך שהתרגילים בנויים מ-3X5 וכדי שתוכל לראות שיפור במשקלי עבודה מאימון לאימון
אני משתמש באבקת חלבון, לא השתמשתי בתוכנית הזאת אף פעם, הייתי עם תוכנית FBW שמבוססת על המורכבים:
חזה בנץ 3X6
רגליים סקוואט 3X6
כתפיים לחיצת כתפיים 3X6
גב מתח 3X6
יד קידמית כפיפת מרפק 3X10.
אני רוצה לעשות מסה נקייה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית