הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקראת סיום חיטוב וטיסה לחו"ל של 8 ימים, איך להמשיך מכאן ?

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
יש לי 2 שאלות בעניין:

1. בעוד שבועיים כאמור אני טס לחו"ל ל-8 ימים של חופשה ואני יודע שהדבר הכי טוב זה מנוחה כללית אבל אהיה במקום שיש לי נגישות די נוחה לחדר כושר וחשבתי לעשות 2 אימונים במהלך החופשה רק כדיי לא לאבד מהכוח ולשמור על "מצב" השרירים בכדיי לחזור מהחופשה ישר למסלול אימונים, מה עוד שאני אהיה אחרי 3 חודשי חיטוב ולאבד כוח בכזה מצב זה יהיה קל, מה דעתכם ?

2. אחרי החופשה אני מתכנן להישאר בנייטרלי דל פחמימה או אפילו גרעון קטנטן מאוד בכדיי להישאר חטוב למשך הקיץ כאשר אעשה עוד פיק קטן של חיטוב למשך 3-4 שבועות באוגוסט בכדיי להגיע לשבוע האחרון של אוגוסט בשיא החיטוב (שבוע באילת), רעיון מוצלח ?

• פותח/ת השרשור
תטוס תהנה שום דבר לא יקרה ב8 ימים
אחרי 8 ימים ללא אימונים אחזור לעשות אימון אחד כל הגוף עם 70-80 אחוז משקלים ואחרי יומיים אחזור חזרה לתכנית האימונים שלי והמשקלים יישארו אותו דבר ?

אחרי 8 ימים ללא אימונים אחזור לעשות אימון אחד כל הגוף עם 70-80 אחוז משקלים ואחרי יומיים אחזור חזרה לתכנית האימונים שלי והמשקלים יישארו אותו דבר ?
פשוט תחזור על האימון האחרון שלך

• פותח/ת השרשור
פשוט תחזור על האימון האחרון שלך
אני עושה AB (כ-4 פעמים בשבוע) והאימונים שונים, משחק בין עצימות לנפח.

אם נניח האימון האחרון שלי יהיה ביום ראשון וביום שני (שבוע אחרי) אני חוזר להתאמן אז להמשיך כרגיל עם אותם משקלים ?
חשבתי לעשות אימון כל הגוף עם 70-80 אחוז משקל , לנוח בשלישי ולחזור ברביעי כרגיל.

אני עושה AB (כ-4 פעמים בשבוע) והאימונים שונים, משחק בין עצימות לנפח.

אם נניח האימון האחרון שלי יהיה ביום ראשון וביום שני (שבוע אחרי) אני חוזר להתאמן אז להמשיך כרגיל עם אותם משקלים ?
חשבתי לעשות אימון כל הגוף עם 70-80 אחוז משקל , לנוח בשלישי ולחזור ברביעי כרגיל.
תחזור על האימון האחרון שלך ומשם תסיק מסקנות

• פותח/ת השרשור
תחזור על האימון האחרון שלך ומשם תסיק מסקנות
אוקיי, פשוט חשבתי שאחרי 8 ימי מנוחה הגוף צריך לחזור בהדרגה ואימון אחד קליל יעזור, אנסה ואעדכן...

מה דעתך לגבי השאלה השניה (המשך החיטוב) ?

אוקיי, פשוט חשבתי שאחרי 8 ימי מנוחה הגוף צריך לחזור בהדרגה ואימון אחד קליל יעזור, אנסה ואעדכן...

מה דעתך לגבי השאלה השניה (המשך החיטוב) ?
או שתמשיך לחטב עד שתגיע לתוצאה שאתה רוצה ותשמר את זה פשוט

אם יש לך נגישות ואפשרות תתאמן.

אחרי החופשה אני מתכנן להישאר בנייטרלי דל פחמימה או אפילו גרעון קטנטן מאוד בכדיי להישאר חטוב למשך הקיץ
למה? מיותר לדעתי.
פלוס קטן או ניטראלי עם כמות פחמימה נורמלית.
זה לא שאתה מתכונן לעלות על במה, ואני מניח שאתה כבר די חטוב אז לכאן ולכאן קצת נוזלים לא יעשו רע.. אם כבר ההיפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית