הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עצימות בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בן 34,בחיטוב 3חודשים עם הפסקה,העמסות,גירעון של 500-600קל',חלבון פי 2,פחמימות 150+ ותוספים כמו מולטי,אומגה וכו'.
אני בד"כ מבצע לינארית בחיטוב (וגם במאסה לפעמים)ושמתי לב שבחיטוב אני נוטה להיפצע וזאת על אף שמתחזק,מוסיף משקלים (RM3-5) ושאלתי היא האם בחיטוב ככל שהוא מתקדם יהי זה חכם עדין לעבוד בתוכנית כמו הלינארית או לשמר עצימות כאשר הגוף נחלש?עכשיו יכול להיות שהשרירים חזקים/מתחזקים אך גידים,רצועות,רקמות...אולי נחלשים?
האם יש תוכנית אחרת שניתן לעבוד בה או פשוט מלכתחילה להוריד ב10-20% את העצימות.
אשמח לתגובות.

תפרט את התכנית שלך כדי שנוכל לעזור, יש אלפי וריאציות למודל של ביל סטאר.

• פותח/ת השרשור
תפרט את התכנית שלך כדי שנוכל לעזור, יש אלפי וריאציות למודל של ביל סטאר.

עבדתי אחד לאחד עם התוכנית עד כאשר ראיתי שממשיך להתקדם אם ב-4 הסטים הקודמים ל-100% אני עובד לפחות חזרות,בערך 3.

עבדתי אחד לאחד עם התוכנית עד כאשר ראיתי שממשיך להתקדם אם ב-4 הסטים הקודמים ל-100% אני עובד לפחות חזרות,בערך 3.
אין דבר כזה אחד לאחד עם התוכנית, יש אלפי וריאציות, פשוט תפרט איך אתה עושה אותה.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה אחד לאחד עם התוכנית, יש אלפי וריאציות, פשוט תפרט איך
לא התוכנית היא הענין וגם לא תוכניות כוח באופן כללי,הן מצוינות.
.אני העלתי השערה שאולי תקפה רק לגבי כי בזמן חיטוב לעבוד לעצימות יכולהל היות בעיה מכיון שהגידים ורקמות נוספות נחלשות ואין קורלציה עם כוח השריר מה שעלול להוביל לפציעה-ביקשתי התיחסות לזה,

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית