הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב אירובי בSS

eitaneitan21

משתמש מתחיל
6
2
נק' מוניטין:
2
6
2
שלום , אני עושה SS כבר חודש ומשהו ובנתיים מרוצה מאוד .
הייתי רוצה להוסיף עוד אימון 1 ,2 של אינטרוולים (tabata protocol מי שמכיר) בשבוע. האם יהיה פגיעה משמעותית בהתאוששות ? ואם אפשר לשלב , כדאי ביום של אימון או ביום מנוחה ?
תודה מראש

SS זו תכנית מאוד תובענית, והוספת אינטרוולים יכולה לפגוע משמעותית בהתאוששות מאימון לאימון, כן אפשר להוסיף אירובי קל בזהירות, פעם-פעמיים בשבוע, וזה ידרוש ממך לעשות סקוואט קל באמצע שבוע, למשל באופן הבא: (נניח שאימון A הוא עם הדדליפט)

ראשון: אימון A
שני: אירובי קל
שלישי: אימון B עם סקוואט קל
רביעי: מנוחה
חמישי: אימון A
שישי: אירובי קל
שבת: מנוחה
ראשון: אימון B
שני: מנוחה
שלישי: אימון A עם סקוואט קל
חמישי: אימון B

זאת למשל אופציה להוספת 3 אימוני אירובי קלים בשבועיים, וגם פה צריך להזהר ולראות איך זה משפיע

• פותח/ת השרשור
SS זו תכנית מאוד תובענית, והוספת אינטרוולים יכולה לפגוע משמעותית בהתאוששות מאימון לאימון, כן אפשר להוסיף אירובי קל בזהירות, פעם-פעמיים בשבוע, וזה ידרוש ממך לעשות סקוואט קל באמצע שבוע, למשל באופן הבא: (נניח שאימון A הוא עם הדדליפט)

ראשון: אימון A
שני: אירובי קל
שלישי: אימון B עם סקוואט קל
חמישי: אימון A
ראשון: אימון B
שני: מנוחה
שלישי: אימון A עם סקוואט קל
חמישי: אימון B

זאת למשל אופציה להוספת 3 אימוני אירובי קלים בשבועיים, וגם פה צריך להזהר ולראות איך זה משפיע
טוב תודה רבה.כנראה שאדבוק בSS בנתיים

טוב תודה רבה.כנראה שאדבוק בSS בנתיים
אירובי חשוב לא משנה מהי התוכנית
אל תוותר עליו
פעמיים בשבוע בעצימות קלה עד בינונית למשך 20 דק' יהוו פשרה טובה למול התובעניות של התוכנית

אירובי חשוב לא משנה מהי התוכנית
אל תוותר עליו
פעמיים בשבוע בעצימות קלה עד בינונית למשך 20 דק' יהוו פשרה טובה למול התובעניות של התוכנית
הליכה של 20 דקות בקצב מהיר זה אירובי קל או שכדאי לרוץ 20 דקות על קצת שפשוט לא תתעייף

שישי שבת אני אעשה את האיכות זה בסדר5 דקות הליכה רגילה 20 מהירה ועוד 5 רגילה שישי בערב לשבת בערב(יותר נוח לי כי אז אני לא צריך להביא נעליי ספורט לבסיס)
כן בהחלט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית