הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון אחר עזרה בבניית גוף

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
אני לא מתאמן בחדר כושר , ואני במאזן שלילי כרגע מחוסר תרגילים .. אני כרגע עושה רק מתח

על מה השכיבות שמיכה האלה עובדות ? כתף ?

אשמח לשמוע אם אפשרי לעשות גוף ממש טוב ללא מכון ואילו תרגילים ?

אשמח לשמוע אם אפשרי לעשות גוף ממש טוב ללא מכון ואילו תרגילים ?
השרירים צריכים לקבל גירוי, ועומסים שהולכים וגדלים.
אם יש לך אפשרות להוסיף עליך משקל ולבצע מתח,מקבילים,שכיבות סמיכה, גלגל בטן\פלאנק וכו'
אז לפחות זה משהו.
יש עוד שלל תרגילי משקל גוף לא קלים בכלל, אבל אין לי ניסיון בסטריט וורקאאוט.

אולי @MikeRozner יוכל לעזור עם כמה תרגילים.

כל אימוני ה calisthenics / street workout יכולים לעזור. הקושי של אדם ללא ידע זה לבנות progression נכון לכל תרגיל

• פותח/ת השרשור
השרירים צריכים לקבל גירוי, ועומסים שהולכים וגדלים.
אם יש לך אפשרות להוסיף עליך משקל ולבצע מתח,מקבילים,שכיבות סמיכה, גלגל בטן\פלאנק וכו'
אז לפחות זה משהו.
יש עוד שלל תרגילי משקל גוף לא קלים בכלל, אבל אין לי ניסיון בסטריט וורקאאוט.

אולי @MikeRozner יוכל לעזור עם כמה תרגילים.

תודה, כן יש לי ווסת משקולות של 15 קילו ויש לי 3 משקולות קטלבלס (4 קג , 8 קג , 12 קג )
שאני לפעמים מחבר על עצמי נגיד 12+8 ועושה מתח

כל אימוני ה calisthenics / street workout יכולים לעזור. הקושי של אדם ללא ידע זה לבנות progression נכון לכל תרגיל

אתה עושה גם כן סטריט? תוכל לעזור לי לבנות תוכנית קלה לחיטוב הגוף והבלטת השרירים ? (קוביות אלכסונים וכו וכו'..)

נ.ב יש לי בעיר שלי - פרדס חנה גן מעפן.. יש שם בקושי מתח , ויש לי מקבילים ביתיים שהם על הקרקע משהוא כמו חצי רגל גובה אפילו רבע..
מה אני אמור לעשות ? =\

תודה, כן יש לי ווסת משקולות של 15 קילו ויש לי 3 משקולות קטלבלס (4 קג , 8 קג , 12 קג )
שאני לפעמים מחבר על עצמי נגיד 12+8 ועושה מתח

אתה עושה גם כן סטריט? תוכל לעזור לי לבנות תוכנית קלה לחיטוב הגוף והבלטת השרירים ? (קוביות אלכסונים וכו וכו'..)

נ.ב יש לי בעיר שלי - פרדס חנה גן מעפן.. יש שם בקושי מתח , ויש לי מקבילים ביתיים שהם על הקרקע משהוא כמו חצי רגל גובה אפילו רבע..
מה אני אמור לעשות ? =\
לא ממש, אני הולך בדרך משלי.
חפש חומר, יש מלא באינטרנט ויש יו טיוב, כשיהיו לך שאלות ספציפיות יהיה קל יותר לענות לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית