הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ממתיק וסוכר פירות

אביב קלר

משתמש פעיל
486
34
נק' מוניטין:
37
486
34
אז ככה, דיי קשה לי לשתות מים ואני לא שותה שום דבר אחר חוץ ממים זה או שאני שותה מים או לא שותה כלום,
הבעיה היא שאני תמיד שם ממתיק במים \ תה ממש כל הזמן כל היום , אין בזה קלוריות אבל זה פוגע בי ממש שאני שם את זה? אני שם גם דיי הרבה למען האמת אני חולה על מתוק.....

דבר שני, הבנתי שאפשר לצרוך עד 50 פרוקטוז ביום והשאר הולך לשומן (מפירות)
גם אם אני במאזן שלילי ואוכל נגיד רק פירות אני אשמין מזה? \ זה יהפוך לשומן ?

אז ככה, דיי קשה לי לשתות מים ואני לא שותה שום דבר אחר חוץ ממים זה או שאני שותה מים או לא שותה כלום,
הבעיה היא שאני תמיד שם ממתיק במים \ תה ממש כל הזמן כל היום , אין בזה קלוריות אבל זה פוגע בי ממש שאני שם את זה? אני שם גם דיי הרבה למען האמת אני חולה על מתוק....
זה בסדר תשתדל לא להגזים יותר מדי, מבחינת 0יתוח גוף, מסה חיטוב זה לא רלוונטי.

דבר שני, הבנתי שאפשר לצרוך עד 50 פרוקטוז ביום והשאר הולך לשומן (מפירות)
ממי הבנת? הדבר הכי הזוי ששמעתי לאחרונה

גם אם אני במאזן שלילי ואוכל נגיד רק פירות אני אשמין מזה? \ זה יהפוך לשומן ?
כל כך לא. אתה תרד בשומן ובנוסף גם במסת שריר כיוון שאתה לא מכניס חלבון.

הבן אדם שאמר לך את העובדה השקרית וההזויה הזאת, קח כל מה שהוא אמר לך עד היום ותמחק מהמוח, כי אני בספק אם קראת על זה באינטרנט במאמר רציני. אפילו בישראלבודי לא תשמע שטויות במיץ כאלה.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר תשתדל לא להגזים יותר מדי, מבחינת 0יתוח גוף, מסה חיטוב זה לא רלוונטי.

ממי הבנת? הדבר הכי הזוי ששמעתי לאחרונה

כל כך לא. אתה תרד בשומן ובנוסף גם במסת שריר כיוון שאתה לא מכניס חלבון.

הבן אדם שאמר לך את העובדה השקרית וההזויה הזאת, קח כל מה שהוא אמר לך עד היום ותמחק מהמוח, כי אני בספק אם קראת על זה באינטרנט במאמר רציני. אפילו בישראלבודי לא תשמע שטויות במיץ כאלה.
זה מאמן אחד בתל אביב רשם את זה גם נלקח מתוך מאמר - זאת אומרת שאפשר לאכול יותר אפילו מ5 פירות ביום וזה יהיה סבבה? (במידה ואני מוסיף לזה קוטג למשל ביצים וכו וממלא את כמות החלבון היומית?)

זה מאמן אחד בתל אביב רשם את זה גם נלקח מתוך מאמר - זאת אומרת שאפשר לאכול יותר אפילו מ5 פירות ביום וזה יהיה סבבה? (במידה ואני מוסיף לזה קוטג למשל ביצים וכו וממלא את כמות החלבון היומית?)
כן אפשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית