נק' מוניטין:
231
- 1,425
- 188
חמאת בוטנים טבעית של B&D למה שהיא תעשה פצעים בתכלס ? זה נחשב שומן איכותי כמו טחינה גולמית לא ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ומה עם טחינה היא גם שומנית אז למה לא אומרים את זה על טחינהלדעתי זה בגלל השומניות שלה. אני בעבר הפסקתי עם זה עם גבינה צהובה עם חלב ושוקולד בערך כל מיתוס שיש בנושא. זה עזר או שהתבגרתי.
בפן התזונתי זה אחלה של דבר
לא יודע. או שזה כל הדברים שנוטים לעורר אלרגיות או כי טחינה זה "בריא"ומה עם טחינה היא גם שומנית אז למה לא אומרים את זה על טחינה
מה זאת אומרת אלרגניםמסכים עם מה שיוגב אמר, זה יותר קטע של אלרגנים משומן
לדעתי זה בגלל השומניות שלה. אני בעבר הפסקתי עם זה עם גבינה צהובה עם חלב ושוקולד בערך כל מיתוס שיש בנושא. זה עזר או שהתבגרתי.
בפן התזונתי זה אחלה של דבר
בגדול אלה דברים שעלולים לגרום לאלרגיות או תגובות אלרגיות למיניהן, בין השאר גירויי עור שעלולים להוביל לפצעיםמה זאת אומרת אלרגנים
ואיך אני יודע אם אני אלרגי או לא ? אם ממש יוצאים הרבה פצעים ?בגדול אלה דברים שעלולים לגרום לאלרגיות או תגובות אלרגיות למיניהן, בין השאר גירויי עור שעלולים להוביל לפצעים
האלרגנים הידועים ביותר הם בעיקר מוצרי חלב ובוטנים, למרות שיש גם מקרים של אלרגיות שונות (כמו צליאק לדוגמא)
אם אתה ממש אלרגי לזה זה ייצור לך בעיות עיכול נוספות, כמו בטן רגיזה, גזים ושילשולים, ובמקרים חמורים גם בעיות נשימה ומוות, אבל אם היה לך כל כך חמור כבר היית יודע על זהואיך אני יודע אם אני אלרגי או לא ? אם ממש יוצאים הרבה פצעים ?
בפועל כנראה שהזמן יעשה את שלו.אם אתה ממש אלרגי לזה זה ייצור לך בעיות עיכול נוספות, כמו בטן רגיזה, גזים ושילשולים, ובמקרים חמורים גם בעיות נשימה ומוות, אבל אם היה לך כל כך חמור כבר היית יודע על זה
אתה בכל מקרה יכול ללכת לרופא ולבקש בדיקת אלרגיות, ושם בודקים כל מני אלרגנים ידועים יותר ופחות, ובודקים למה אתה אלרגי