הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון למה אומרים על חמאת בוטנים שהיא עושה פצעים ?

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
חמאת בוטנים טבעית של B&D למה שהיא תעשה פצעים בתכלס ? זה נחשב שומן איכותי כמו טחינה גולמית לא ?

לדעתי זה בגלל השומניות שלה. אני בעבר הפסקתי עם זה עם גבינה צהובה עם חלב ושוקולד בערך כל מיתוס שיש בנושא. זה עזר או שהתבגרתי.
בפן התזונתי זה אחלה של דבר

• פותח/ת השרשור
לדעתי זה בגלל השומניות שלה. אני בעבר הפסקתי עם זה עם גבינה צהובה עם חלב ושוקולד בערך כל מיתוס שיש בנושא. זה עזר או שהתבגרתי.
בפן התזונתי זה אחלה של דבר
ומה עם טחינה היא גם שומנית אז למה לא אומרים את זה על טחינה

מה זאת אומרת אלרגנים
בגדול אלה דברים שעלולים לגרום לאלרגיות או תגובות אלרגיות למיניהן, בין השאר גירויי עור שעלולים להוביל לפצעים
האלרגנים הידועים ביותר הם בעיקר מוצרי חלב ובוטנים, למרות שיש גם מקרים של אלרגיות שונות (כמו צליאק לדוגמא)

• פותח/ת השרשור
בגדול אלה דברים שעלולים לגרום לאלרגיות או תגובות אלרגיות למיניהן, בין השאר גירויי עור שעלולים להוביל לפצעים
האלרגנים הידועים ביותר הם בעיקר מוצרי חלב ובוטנים, למרות שיש גם מקרים של אלרגיות שונות (כמו צליאק לדוגמא)
ואיך אני יודע אם אני אלרגי או לא ? אם ממש יוצאים הרבה פצעים ?

ואיך אני יודע אם אני אלרגי או לא ? אם ממש יוצאים הרבה פצעים ?
אם אתה ממש אלרגי לזה זה ייצור לך בעיות עיכול נוספות, כמו בטן רגיזה, גזים ושילשולים, ובמקרים חמורים גם בעיות נשימה ומוות, אבל אם היה לך כל כך חמור כבר היית יודע על זה
אתה בכל מקרה יכול ללכת לרופא ולבקש בדיקת אלרגיות, ושם בודקים כל מני אלרגנים ידועים יותר ופחות, ובודקים למה אתה אלרגי

אם אתה ממש אלרגי לזה זה ייצור לך בעיות עיכול נוספות, כמו בטן רגיזה, גזים ושילשולים, ובמקרים חמורים גם בעיות נשימה ומוות, אבל אם היה לך כל כך חמור כבר היית יודע על זה
אתה בכל מקרה יכול ללכת לרופא ולבקש בדיקת אלרגיות, ושם בודקים כל מני אלרגנים ידועים יותר ופחות, ובודקים למה אתה אלרגי
בפועל כנראה שהזמן יעשה את שלו.
אפשר לנסות להוריד כל פעם רכיב אחר ולראות איך מרגישים.
ואם כשאתה גדל כמה שנים ורואה שכלום לא עוזר אז שווה להתייעץ עם רופא על ראקוטן

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית