הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התאוששות

• פותח/ת השרשור Guy209
  • פורסם בתאריך

Guy209

משתמש מתחיל
247
98
נק' מוניטין:
123
247
98
כרגע אני בתכנית AB, שבה יש לי פעמיים בשבוע סקוואט ופעם אחת דדליפט. בכמה ימים (יומיים - ארבעה ימים) שלאחר הסקוואט והדדליפט (בעיקר אחרי דדליפט) ההאמסטרינגס והגלוטס תפוסים לי חזק מאוד וזה מונע ממני להתקדם. שינה בסדר גמור, מבחינת תזונה גם די בסדר (חסר קצת חלבון בתפריט, אבל מבחינת קלוריות בסדר). רציתי לשאול מה לדעתכם גורם לזה (יכול להיות שזה החלבון? אני אוכל בערך 1.4 גרם על כל ק"ג), ואיך אפשר למנוע את זה?
תודה.

אם אתה לא מתאושש מאימון לאימון, התכנון אימון שלך לא נכון, ואין יחס נכון בין העמסה פרוגרסיבית להתאוששות ממנה.
אתה מוזמן לשתף את התכנית אימון שלך, שנדע איך לעזור.

בכל אופן 1.4 גרם חלבון זה מעט יחסית, וגם לפי המלצות ה-FDA זה ערך מינימלי למתאמנים, כדאי שתוסיף יותר חלבון לתפריט.

• פותח/ת השרשור
אם אתה לא מתאושש מאימון לאימון, התכנון אימון שלך לא נכון, ואין יחס נכון בין העמסה פרוגרסיבית להתאוששות ממנה.
אתה מוזמן לשתף את התכנית אימון שלך, שנדע איך לעזור.

בכל אופן 1.4 גרם חלבון זה מעט יחסית, וגם לפי המלצות ה-FDA זה ערך מינימלי למתאמנים, כדאי שתוסיף יותר חלבון לתפריט.

אשמח להערות ותיקונים. כרגע סיימתי את השבוע הראשון של התכנית, ולא עבדתי עם משקלים גבוהים מאוד (יחסית אליי) ועדיין נתפסו לי השרירים באופן די רציני מהדדליפט.
אימון A:
Squat – 3*5

Bench Press – 3*5

Lunges – 3*6-8

Bicep Curl – 4*6-10

Calf Raises – 3*10-15

אימון B:
Shoulder Press – 3*5

Pull Ups – 2*5

T-Bar Row – 3*6-8

Bench Dips – 3*6-8

Back pulldowns 3*6-8

Back Deltoid (Machine) – 3*8-10

Abs

אימון A1:
Squat – 3*5 (recovery)

Front Squat – 3*6-8

Incline Bench Press – 3*6-8

Dips – 3*6-8

Chin Ups – 3*6-8

Leg Extensions – 3*8-10

אימון B1:
DeadLift – 1*5

Pull Ups – 2*6-8

Seated Rows – 3*6-8

Bench Dips – 3*6-8

Triceps Extensions 3*6-10

Lateral Raises 3*6-10

Front deltoid – 3*6-10

תודה רבה על העזרה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית