הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משנה איזה חגורה אני קונה?

Sharp578

משתמש פעיל
435
11
נק' מוניטין:
11
435
11
שלום לכולם, אני מתאמן בתוכנית SS ואני רוצה לקנות חגורה שתעזור לי קצת(אחרי שכבר ניסיתי הכל בשביל להתקדם).
אני לא מבין כל כך בחגורות, ראיתי שיש חגורות במחירים נמוכים ובמחירים גבוהים, זה משנה בתכלס?
ראיתי חגורה באביר ספורט של חברת YORK, עולה 70 שקל.. זה יהיה סבבה לSS?
(לינק לחגורה: חגורת עור יורק YORK)

תודה !

ראיתי חגורה באביר ספורט של חברת YORK, עולה 70 שקל.. זה יהיה סבבה לSS?
לא.
אתה צריך חגורה עבה יותר מזו, קשיחה יותר ושתהיה בעלת אותו רוחב לאורך כל אורכה.
קנה RDX אם אתה מוגבל בתקציב או טיטאן\אינזר וחבריהם אם יש לך את האפשרות.

נערך לאחרונה:
אתקן את דבריו של המהלך, אתה צריך חגורה שהיא באותו רוחב לכל אורכה. כלומר כזו:
belt_10mm_lever_xlrg.jpg

יש גם חגורה עבה של יורק באתר של אביר ספורט: חגורת עור רחבה
איך היא?
ולגבי החגורות שהצעת, איפה מוכרים אותם לא מצאתי..
ממליץ על החגורה של טיטאן, היא יוצאת יותר זולה מאינזר. עדיף פרונג אחד על פני שתיים (יותר קל לצאת), אם אתה לרוב נשאר באותו משקל אז תקנה LEVER כמו ש @Bill Plates נתן תמונה.

שוב, לא.

ולגבי החגורות שהצעת, איפה מוכרים אותם לא מצאתי..
EBAY

אתה צריך חגורה שהיא באותו רוחב לכל אורכה
זה מה שהתכוונתי.. רק שמשום מה כתבתי חזרה בסוף 😣
ושתהיה בעלת אותו רוחב לאורך כל החזרה.

• פותח/ת השרשור
ממליץ על החגורה של טיטאן, היא יוצאת יותר זולה מאינזר. עדיף פרונג אחד על פני שתיים (יותר קל לצאת), אם אתה לרוב נשאר באותו משקל אז תקנה LEVER כמו ש @Bill Plates נתן תמונה.
מוכרים בארץ?
שוב, לא.

EBAY

זה מה שהתכוונתי.. רק שמשום מה כתבתי חזרה בסוף 😣
רק באיביי מוכרים?

בתקציבים שאתה מדבר עליהם עדיף ללכת על חגורה פשוטה כמו RDX.
אם אתה מכוון גבוה לך על חגורת גב מקצועית(קח בחשבון שהיא תעלה פי 3-4 בהתאם), עדיף עם אחראיות לכל החיים.

בקשר לסוג החגורה אני בתור יבואן הפסקתי להביא חגורות lever כי היצרנים כבר לא מביאים מנופים אקסטרא ולא מוכנים למכור אותם בנפרד וזה בעייתי(אם יש בעיה במנוף צריך להחזיר את החגורה לארצות הברית ובחזרה מה שיעלה כמעט כמו עלות של חגורה), ראיתי כמה חגורות שאחרי 5-6 שנים הלך בהן המנוף(זה נחשב זמן קצר בזמן חיים של חגורה).
חגורה של פרונג תחזיק תרתי משמע כל החיים אם שומרים עליה בתנאים סבירים, לא רואה סיבה מוצדקת למי שלא מתחרה קבוע לקנות לבר.

לבר או פרונג זה העדפה אישית, בסופו של דבר אפשר גם להשתמש בכל לבר אז לא תתקע בלי.

לדעתי זה נעליים
אני משתמש באולסטאר ודיי מספק אותי, חגורה זה מה שקידם לי את הפרס דדליפט הכי הרבה. בסקוואט לא יצא לי להתשמש יותר מידי כי נפצעתי דיי מהר

• פותח/ת השרשור
בתקציבים שאתה מדבר עליהם עדיף ללכת על חגורה פשוטה כמו RDX.
אם אתה מכוון גבוה לך על חגורת גב מקצועית(קח בחשבון שהיא תעלה פי 3-4 בהתאם), עדיף עם אחראיות לכל החיים.

בקשר לסוג החגורה אני בתור יבואן הפסקתי להביא חגורות lever כי היצרנים כבר לא מביאים מנופים אקסטרא ולא מוכנים למכור אותם בנפרד וזה בעייתי(אם יש בעיה במנוף צריך להחזיר את החגורה לארצות הברית ובחזרה מה שיעלה כמעט כמו עלות של חגורה), ראיתי כמה חגורות שאחרי 5-6 שנים הלך בהן המנוף(זה נחשב זמן קצר בזמן חיים של חגורה).
חגורה של פרונג תחזיק תרתי משמע כל החיים אם שומרים עליה בתנאים סבירים, לא רואה סיבה מוצדקת למי שלא מתחרה קבוע לקנות לבר.
אשמח אם תתן לי הצעת מחיר לחגורה טובה, אפשר גם בפרטי

^בדיוק מה שאמרתי...
איזה חברה אם מותר לשאול?
החגורה של אינזר.
הלבר מפה: Chrome Replacement Lever Buckle
היו גם שרוטים ב10 דולר,קניתי אחד שרוט ואחד חדש,שניהם בסביבות ה60 דולר,משלוח לארה''ב וחבר אמור להביא לי את זה.
לפי איך שאני מכיר את מי שאיבד לי את הלבר הראשון הוא ימצא אותו עוד חודש ויהיו לי שלושה.

החגורה של אינזר.
היו גם שרוטים ב10 דולר,קניתי אחד שרוט ואחד חדש,שניהם בסביבות ה60 דולר,משלוח לארה''ב וחבר אמור להביא לי את זה.
לפי איך שאני מכיר את מי שאיבד לי את הלבר הראשון הוא ימצא אותו עוד חודש ויהיו לי שלושה.
איך בדיוק מאבדים לבר ? הוא סוג של בא היחד אם החגורה ? או שהוא שם חגורה על הצוואר כמו ב WWF והסתובב איתה במכון ?

החגורה של אינזר.

אלה האבזמים של טיטאן, הייתי מביא אותם בזמנו אבל נגמר לי המלאי ויותר אי אפשר להזמין.
עשית בשכל שקנית כמה כי כשיגמר לאתר הזה המלאי הוא לא יוכל להזמין יותר באקלים איכותיים.

• פותח/ת השרשור
המלאי שלנו כל פעם נגמר תוך שבוע בערך, דבר איתי בסביבות אוגוסט אם יהיה לך רלוונטי
רחוק לי אוגוסוט, תודה בכל זאת
אתקן את דבריו של המהלך, אתה צריך חגורה שהיא באותו רוחב לכל אורכה. כלומר כזו:
belt_10mm_lever_xlrg.jpg
זאת החגורה? : Weight Power Lifting Leather Lever Pro Belt Gym Training Powerlifting

עכשיו שאלה, רשום לבחור מידה, איזה מידה אני אמור לבחור? לא יודע להגדיר את עצמי בדיוק מבחינת מידה. אני שוקל 80, גובה 1.71 בן 25..
לא רזה מדי ולא שמן מדי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית