הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שעות אכילה

מצב
השרשור נעול

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
התחלתי חיטוב היום, ואני מתכוון לאכול בערך כל 3 שעות. בתקופת המסה והשבועיים ניטרלי הייתי אוכל ארוחה כבדה כל 3 שעות בערך אפילו פחות וארוחות ביניים (שהן היו די גדולות ולא מבוטלות, לא מדובר בפרי או משהו מדובר בשניים-שלושה סנדוויצ'ים וגם לפעמים אורז, ספגטי וכו..) כל איזה שעה.
עכשיו רציתי לדעת אם זה שאני אוכל כל 3 שעות בחיטוב בהתחשב בתדירות שהייתי אוכל במסה יכול להזיק למסת השריר?
ושאלה נוספת- אם אני אוכל כל יום 2 גרם חלבון לקילו אבל באמצע הלילה אני מרגיש רעב עצום (למרות שלפני השינה אכלתי די טוב) ואני יורד לאכול בד"כ.. אם אני לא ארד לאוכל זה גם יכול לפגוע בשריר?

אין השפעה קריטית בין תדירות הארוחות למאסת שריר
תאכל כשנוח והעיקר לפי הערכים של התפריט

• פותח/ת השרשור
אחלה תודה!
ולגבי השאלה השניה, אם אני לא אקום מהשינה כדי לאכול אז עלול לקרות משהו? (כי בשינה הגוף מפרק ובונה את השריר ושותף הרבה קלוריות חוץ מזה..)

אחלה תודה!

ולגבי השאלה השניה, אם אני לא אקום מהשינה כדי לאכול אז עלול לקרות משהו? (כי בשינה הגוף מפרק ובונה את השריר ושותף הרבה קלוריות חוץ מזה..)
לא יקרה.
שמע, יש לך חסך גדול בידע בסיסי.
במקום לפתוח אשכולות עם שאלות טריוויאליות שנשאלו ונענו עשרות פעמים, תתחיל לקרוא מאמרים פה בפרורום ולהריץ חיפוש בנושאים שאתה מחפש מידע עליהם

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית