עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדרך כלל תוך כמה ימים החגורה מוכנה אם אתה בצפון אפשר להפגש אם אתה במרכז אבא שלי נוסע פעם בשבוע לאזור פתח תקווה תל אביב ואפשר לסדר שתפגשו והוא יעביר לך את החגורהכמה זמן מוכן ? כמה זמן משלוח ? מחיר משלוח ? איסוף עצמי ? דברים מיוחדים שאפשר לעשות על החגורה ? החגורה רכה ? מחיר לסטודנטים ? חחחח
יש התפתחות בנושא?יאללה איך רציתי לקנות ממך, אבל אחרי שגנבו לי את הנעליים אין לי מספיק כסף גם לזה 😭
עדיין לא, הוא לא דובר עברית. ניסיתי ליצור קשר טלפוני אבל הוא לא מבין כלום. כרגע אני מחפש דובר צרפתית שיתלווה אליי...יש התפתחות בנושא?
עדיין לא, הוא לא דובר עברית. ניסיתי ליצור קשר טלפוני אבל הוא לא מבין כלום. כרגע אני מחפש דובר צרפתית שיתלווה אליי...
בדרך כלל תוך כמה ימים החגורה מוכנה אם אתה בצפון אפשר להפגש אם אתה במרכז אבא שלי נוסע פעם בשבוע לאזור פתח תקווה תל אביב ואפשר לסדר שתפגשו והוא יעביר לך את החגורה
אם הייתי סאחי,היית מקבל מכותאתה יכול לקנות בארץ מ @שוהם.
מכין חגורות מעולות במחיר זול
על פניו 13 לשמנים ו-10 לשחיפיםמה ההבדל בין 10 ממ ל13 ממ? מה עדיף? ולמי?
דברים מיוחדים שאפשר לעשות עם החגורה לא יודע חחוהעלילה נמשכת.... נשמע הזיה
אני לומד בת"א במסגר ככה שזה בהחלט אפשרי.
מה באשר לשאר השאלות ?
בכמויות גדולות לא מצאנו לבר זמין יש רק בליפטינג לארג ככה שאם אתה קונה ומביא אין לנו בעיה לעשות איתה חגורה@שוהם. יש לבר?
טרחה גדולה מדי אבל בכללי אם אתה רציני, מוצא מוכר באיביי או אליאקספרס מסין -> אומר לו שאתה מעוניין לייבא כמות גדולה של לברים לישראל ואתה רוצה איש קשר אצל היצרן, ותקנה ישירות מהם.בכמויות גדולות לא מצאנו לבר זמין יש רק בליפטינג לארג ככה שאם אתה קונה ומביא אין לנו בעיה לעשות איתה חגורה
אם הייתי סאחי,היית מקבל מכות
על פניו 13 לשמנים ו-10 לשחיפים
סטלןקמתי עכשיו