הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתכנן על קנייה של חגורת אינזר פוראבר כמה שאלות

• פותח/ת השרשור Roy321
  • פורסם בתאריך

Roy321

משתמש מתחיל
189
58
נק' מוניטין:
1,065
189
58
קודם כל מאיפה מזמינים את זה?
דופקים במכס? ואם כן מה הנזק בערך
ותוך כמה זמן לוקח לזה להגיע בערך?

תודה רבה:s49:

כמה זמן מוכן ? כמה זמן משלוח ? מחיר משלוח ? איסוף עצמי ? דברים מיוחדים שאפשר לעשות על החגורה ? החגורה רכה ? מחיר לסטודנטים ? חחחח
בדרך כלל תוך כמה ימים החגורה מוכנה אם אתה בצפון אפשר להפגש אם אתה במרכז אבא שלי נוסע פעם בשבוע לאזור פתח תקווה תל אביב ואפשר לסדר שתפגשו והוא יעביר לך את החגורה

עדיין לא, הוא לא דובר עברית. ניסיתי ליצור קשר טלפוני אבל הוא לא מבין כלום. כרגע אני מחפש דובר צרפתית שיתלווה אליי...

והעלילה נמשכת.... נשמע הזיה
בדרך כלל תוך כמה ימים החגורה מוכנה אם אתה בצפון אפשר להפגש אם אתה במרכז אבא שלי נוסע פעם בשבוע לאזור פתח תקווה תל אביב ואפשר לסדר שתפגשו והוא יעביר לך את החגורה

אני לומד בת"א במסגר ככה שזה בהחלט אפשרי.

מה באשר לשאר השאלות ?

והעלילה נמשכת.... נשמע הזיה

אני לומד בת"א במסגר ככה שזה בהחלט אפשרי.

מה באשר לשאר השאלות ?
דברים מיוחדים שאפשר לעשות עם החגורה לא יודע חח
החגורה תהיה טיפה קשה בהתחלה ואחרי כמה אימונים היא תהיה יותר גמישה וממש מותאמת אליך
הנחות אין אותו מחיר לכולם
בכמויות גדולות לא מצאנו לבר זמין יש רק בליפטינג לארג ככה שאם אתה קונה ומביא אין לנו בעיה לעשות איתה חגורה

בכמויות גדולות לא מצאנו לבר זמין יש רק בליפטינג לארג ככה שאם אתה קונה ומביא אין לנו בעיה לעשות איתה חגורה
טרחה גדולה מדי אבל בכללי אם אתה רציני, מוצא מוכר באיביי או אליאקספרס מסין -> אומר לו שאתה מעוניין לייבא כמות גדולה של לברים לישראל ואתה רוצה איש קשר אצל היצרן, ותקנה ישירות מהם.

אני הזמנתי מאינזר חגורה ירוקה לBUY2USA, לקח לה המון המון זמן להגיע.
לדעתי תדבר איתם ותראה מה יש במלאי.
קניתי אינזר 10 lever, פשוט חגורה חלום.(לך עליה).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית