הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

6 מיתוסים על הרמת משקולות לנשים

יש כל כך הרבה מיתוסים על אימוני כוח ונשים
אבל המרכזי הוא החשש מ"לגדול"/"להתנפח". ...מספר הפעמים ש"החמיאו" לי על זה שלא רואים עליי:cray:

2-3 אכן משקפים את התפישה הרווחת שאירובי יעיל יותר בשריפת שומן ולכן גם מסע לרזון.

אבל 4-6 היו קצת תלושים בעיני במקומם הייתי מציעה את
4. אימוני הרמת משקולות גורמים ליותר פציעות. על כל הפעמים ששאלו אותי אם אני לא מפחדת להפצע? או אם חסר לי מה להרים בבית? ולמה אני עושה את זה?
5. אימון כוח הוא לא נשי. זה הבן דוד של אימוני כוח ינפחו אותך. תכלס אם זה מה שמונע מאישה להתאמן נותר לי רק להצטער עבורה.
6. אימוני כוח פוגעים בגמישות. כאן אני רק יכולה להפנות אותם לכל המסקביטים שבקושי הצליחו לכרוע בתחילת הדרך.
7. לכאן אני מכניסה את כל הנימוקים הפסאודו בריאותיים שלפיהם אימוני כוח אסורים בהריון, יגרמו לצניחת רחם או לפגיעה בגדילה.

שכחתי משהו??
😛

יש כל כך הרבה מיתוסים על אימוני כוח ונשים
אבל המרכזי הוא החשש מ"לגדול"/"להתנפח". ...מספר הפעמים ש"החמיאו" לי על זה שלא רואים עליי:cray:

2-3 אכן משקפים את התפישה הרווחת שאירובי יעיל יותר בשריפת שומן ולכן גם מסע לרזון.

אבל 4-6 היו קצת תלושים בעיני במקומם הייתי מציעה את
4. אימוני הרמת משקולות גורמים ליותר פציעות. על כל הפעמים ששאלו אותי אם אני לא מפחדת להפצע? או אם חסר לי מה להרים בבית? ולמה אני עושה את זה?
5. אימון כוח הוא לא נשי. זה הבן דוד של אימוני כוח ינפחו אותך. תכלס אם זה מה שמונע מאישה להתאמן נותר לי רק להצטער עבורה.
6. אימוני כוח פוגעים בגמישות. כאן אני רק יכולה להפנות אותם לכל המסקביטים שבקושי הצליחו לכרוע בתחילת הדרך.
7. לכאן אני מכניסה את כל הנימוקים הפסאודו בריאותיים שלפיהם אימוני כוח אסורים בהריון, יגרמו לצניחת רחם או לפגיעה בגדילה.

שכחתי משהו??
😛
השביעי זה לא לגמרי לא נכון אימוני אינטנסיבים כן יכולים לפגוע ברחם

סוף סוף כתבה שכן נותנת את המידע הנדרש ולא חרטא ברטא .
למרות שפעם היה יותר קשה להפנות נשים להרמת משקולות , לרוב הנימוק המשכנע שלי "חבל את מפספסת , זה עושה תחת יפה"
והן רצות להירשם למכון , אבל גם אז מתחרטות 🙁

Back
למעלה תחתית