ייעוץ תוסף המסייע לשינה

alalalal

משתמש משקיע
3,205
1,888
נק' מוניטין:
29,773
3,205
1,888
בזמן האחרון קשה לי להרדם ועד שאני מצליח כבר מאוחר ואני קם מוקדם לבצפר אז אני לא ישן מספיק
וגם השינה לא רציפה
אני מתעורר די הרבה פעמיים באמצע השינה
יש תוסף שיעזור אולי להרדם והשינה תיהיה רציפה?
תודה בראש
נ.ב יכול להיות שזה קורה לי בגלל הקפאין למרות שקפאין אני לוקח ביום אימון וגם ביום ללא אימון קשה להרדם
שמעתי על מלטונין, נייטול, ZMA מומלץ לבעיית שינה?

• פותח/ת השרשור
קצת מפחיד אותי למה זה הורמון ולא באלי להתעסק עם זה אבל עם זה לא מסוכן ואין תופעות לוואי אני ינסה
כמה מ''ג לקחת?

קצת מפחיד אותי למה זה הורמון ולא באלי להתעסק עם זה אבל עם זה לא מסוכן ואין תופעות לוואי אני ינסה
כמה מ''ג לקחת?
עזוב אותך משטויות, אומרים שחלב חם עוזר להירדם, יש עוד כל מיני שיטות שאני לא זוכר.
גם אני סבלתי מנדודי שינה ברמה שלא הצלחתי להירדם כל הלילה ובאיזה 5-6 בבוקר הייתי נרדם לכמה של סיוטים, לא כיף בכלל. הלכתי לרופא וקיבלתי כדורי שינה, הם עזרו אבל ממש לא הרבה ואחרי כמה ימים השינה כבר הסתדרה לבד. תנסה למצוא שיטות שעוזרות להירדם באינטרנט, אני אישית נרדם בקלות אחרי שאני אוכל משהו לא גדול ושותה חלב.

וואו. איזו הגזמה בן אדם!! בסוף הגוף שלך יהפוך לפלסטיק מרוב קפסולות שאתה רוצה להכניס.
עזוב אותך שטויות!! שתה חלב פושר לפני השינה אומרים שזה עוזר ואם גם זה לא עוזר אז קח ספר טוב ותקרא לפני השינה (ולא, לא ספר של SS 😃 ) או ספר ממש משעמם ועם זה תירדם (פלייבוי של אפגניסטן למשל)

וכל עוד אתה לא עייף כל היום אז כנראה שאתה נח מספיק לגילך.

תשמע יש כדורים שנקראים עזרי שינה הם לא כדורי שינה ויש הבדל גדול בין השתיים.
הם גורמים לך הרגשת הסתממות עד שאתה פשוט נופל, עזר לי מאוד אחרי הג'ט לאג של ניו יורק.
הם נקראים SLEEP-AID

תפסיק לכל דבר לחפש 'תוסף', אתה בן 16 ולא אמורה להיות לך בעיה לישון, להיפך בגיל 16 אתה אמור לישון כמו מכונה.

• פותח/ת השרשור
תפסיק לכל דבר לחפש 'תוסף', אתה בן 16 ולא אמורה להיות לך בעיה לישון, להיפך בגיל 16 אתה אמור לישון כמו מכונה.
אמור...אבל מה לעשות שאני לא מצליח
אולי זה בגלל הקפאין לא יודע אבל איך אני פותר את הבעיה?

אל תקח שום תוסף,
תנסה לא לשתות משקאות שמכילים קפאין קרוב לשעת השינה (תה, קולה, קפה)

אמור...אבל מה לעשות שאני לא מצליח
אולי זה בגלל הקפאין לא יודע אבל איך אני פותר את הבעיה?

ייתכן מאוד שזה בגלל הקפאין.

איך אתה פותר את הבעיה?

א. מוריד את הקפאין מהפרק ובודק אם זאת הסיבה.

ב. אם בכל זאת אתה רוצה להמשיך לצרוך קפאין, תעביר את האימונים שלך לשעות הבוקר, לפני בית ספר במקרה שלך ואז השפעת הקפאין תהיה פחות מורגשת לפני שעות השינה.

• פותח/ת השרשור
ייתכן מאוד שזה בגלל הקפאין.

איך אתה פותר את הבעיה?

א. מוריד את הקפאין מהפרק ובודק אם זאת הסיבה.

ב. אם בכל זאת אתה רוצה להמשיך לצרוך קפאין, תעביר את האימונים שלך לשעות הבוקר, לפני בית ספר במקרה שלך ואז השפעת הקפאין תהיה פחות מורגשת לפני שעות השינה.
א.טוב ננסה
ב.מה לקום ב5? כי צריך גם ארוחה לפני זה לא ממש נוח

אני לוקח מלטונין אבל רופאת משפחה הביאה לי אותו,כל יום אני לוקח כדור ב10 תוך חצי שעה אני מתחיל לפהק ואני נרדם.
אתה יכול לנסות לקחת וולריאן(אפשר לקנות בסופר פארם) תקום מוקדם בבוקר,אל תישן בצהריים ותיקח 30 טיפות בשעה 10 וישר תלך לישון,ככה תוך כמה פעמים אתה תתרגל.
עשיתי את זה אבל זה לא עזר לי כי יש לי בעיה בשעון הביולוגי,אני חודש ומשהו עם מלטונין וכל פעם בשעה 10 בלי לקחת כדור אני כבר מתחיל להרגיש ישנוני ולפהק

• פותח/ת השרשור
אני לוקח מלטונין אבל רופאת משפחה הביאה לי אותו,כל יום אני לוקח כדור ב10 תוך חצי שעה אני מתחיל לפהק ואני נרדם.
אתה יכול לנסות לקחת וולריאן(אפשר לקנות בסופר פארם) תקום מוקדם בבוקר,אל תישן בצהריים ותיקח 30 טיפות בשעה 10 וישר תלך לישון,ככה תוך כמה פעמים אתה תתרגל.
עשיתי את זה אבל זה לא עזר לי כי יש לי בעיה בשעון הביולוגי,אני חודש ומשהו עם מלטונין וכל פעם בשעה 10 בלי לקחת כדור אני כבר מתחיל להרגיש ישנוני ולפהק
אולי אני ינסה מלטונין
עכשיו כשאני חושב זה לא קפאין למה בימים ללא אימון אני עדיין לא מצליח להרדם

• פותח/ת השרשור
אני יודע שזה נשמע לכם כמו ילד שסתם לא מצליח להרדם ורוצה תוסף אבל תחשבו על זה ככה
אני קורע את התחת באימונים ובתזונה שזה החלק הקשה כביכול..
ועכשיו השינה הדפוקה הזאת הורסת לי באופן ישיר ועקיף...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית