הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חדכ בקירוב פת

FitnessDor

משתמש פעיל
620
423
נק' מוניטין:
2,240
620
423
ספרטה 302,אילת.
מחר אני נוסע למרכז (אילתי) למשפחה,ומחר יש לי אימון עצימות שלא באמת מתחשק לי לפספס ..
השאלה הגדולה שלי היא,האם מישהו פה יכול להכניס אותי לאימון במכון בקירוב פת? מישהו עם קשרים לבעל המכון?
לדעתי קצת בזבוז לבזבז 50 שח על אימון יחיד,בדרכ במרכז הייתי הולך עם חברים אבל מחר הם לא פנויים לבוא איתי,וכך אין לי לאן להיכנס ללא תשלום.
נשמע קצת חוצפה,אבל באמת מעדיף לא לשלם 50 שח לאימון יחיד.

לא רוצה לשלם כסף לאימון אל תתאמן באותו יום
חוצפן

• פותח/ת השרשור
תסע לוולקנו ותשלם בשמחה.
אם כבר לשלם אז רק לחדכ כזה,משהו ששווה את המחיר.

זה לא מפתיע שישראלי לא רוצה לשלם כסף ומעדיף לקבל בחינם.
כולה חדר כושר..
מצטער שאני לא רוצה לשלם 50 שקל על אימון בודד ושאצלי כסף לא בא ברגל.
מצחיק שאתה מנסה להפוך אותי פה ל"ישראלי" שעושה משהו לא טוב,כל אחד רוצה לחסוך אם אפשר.
ציפיתי ליותר ממך מורן
לא רוצה לשלם כסף לאימון אל תתאמן באותו יום
חוצפן
נשמע שנעלבת בשביל כל החדרי כושר בארץ,כמו שאמרתי אני מחפש לחסוך 50 שקל על אימון בודד,ושאם כבר אשלם אלך לוולקן או משהו ששווה את זה. חוצפן? לא באמת משנה לי איך תקרא לי.

אם תבוא להרקולס תגיד לי לפני..שאצייר קוביות על החולצה

אם כבר לשלם אז רק לחדכ כזה,משהו ששווה את המחיר.

מצטער שאני לא רוצה לשלם 50 שקל על אימון בודד ושאצלי כסף לא בא ברגל.
מצחיק שאתה מנסה להפוך אותי פה ל"ישראלי" שעושה משהו לא טוב,כל אחד רוצה לחסוך אם אפשר.
ציפיתי ליותר ממך מורן

נשמע שנעלבת בשביל כל החדרי כושר בארץ,כמו שאמרתי אני מחפש לחסוך 50 שקל על אימון בודד,ושאם כבר אשלם אלך לוולקן או משהו ששווה את זה. חוצפן? לא באמת משנה לי איך תקרא לי.
גם אצלי ואצל הרבה אחרים כסף לא בא ברגל.. מה הקשר?
בהצלחה

ובנימה רצינית , פשוט תתקשר לחדר כושר כלשהו ותבקש אימון נסיון

• פותח/ת השרשור
ובנימה רצינית , פשוט תתקשר לחדר כושר כלשהו ותבקש אימון נסיון
מצאתי חבר שיכניס אותי כבר,בכל מקרה תודה על התגובה.
אם תבוא להרקולס תגיד לי לפני..שאצייר קוביות על החולצה
אם תכניס אותי אבוא,ואצייר לך אישית קוביות !
גם אצלי ואצל הרבה אחרים כסף לא בא ברגל.. מה הקשר?
בהצלחה
אוקי,אז אני לא מוכן לשלם 50 שקל לשעתיים אם אהיה לי אפשרות להיכנס בחינם,זה הכל.

לא מבין מה כולם קופצים עליו. יש פה מישהו שאם יש לו אפשרות להשיג משהו בחינם (ושזה לא יהיה גניבה למתחכמים) הוא יתעקש לשלם כסף?
מה אם גרמני יעבור ליד דוכן נקניקיות שמחלק בחינם שלידו דוכן שמוכר בתשלום הוא יעדיף ללכת לזה שמוכר כי הוא מעדיף לשלם כסף?

חבורת מתחסדים בחיי..

• פותח/ת השרשור
לא יכול
אבל זה 30 שקל אצלנו אז..
נחמד,כנראה שאעדיף לשלם 30 כדי לחוות קצת מכון טוב.
מחר אתה נמצא ? בכל מקרה,שישי! צריך לשמור שבת 🤪
לא מבין מה כולם קופצים עליו. יש פה מישהו שאם יש לו אפשרות להשיג משהו בחינם (ושזה לא יהיה גניבה למתחכמים) הוא יתעקש לשלם כסף?
מה אם גרמני יעבור ליד דוכן נקניקיות שמחלק בחינם שלידו דוכן שמוכר בתשלום הוא יעדיף ללכת לזה שמוכר כי הוא מעדיף לשלם כסף?

חבורת מתחסדים בחיי..
אני גם לא הבנתי מה הקטע של כל אלה,אבל שיהיה לא באמת נעלבתי או נפגעתי.
זה לא שיתנו להם אפשרות להיכנס בחינם לאימון והם יגידו לא אני מעדיף חדכ שאשלם לו ...

מחר אני נוסע למרכז (אילתי) למשפחה,ומחר יש לי אימון עצימות שלא באמת מתחשק לי לפספס ..
השאלה הגדולה שלי היא,האם מישהו פה יכול להכניס אותי לאימון במכון בקירוב פת? מישהו עם קשרים לבעל המכון?
לדעתי קצת בזבוז לבזבז 50 שח על אימון יחיד,בדרכ במרכז הייתי הולך עם חברים אבל מחר הם לא פנויים לבוא איתי,וכך אין לי לאן להיכנס ללא תשלום.
נשמע קצת חוצפה,אבל באמת מעדיף לא לשלם 50 שח לאימון יחיד.

לא הבנתי למה אתה מתעצבן על מי שהגיב לך שאתה חוצפן,הרי אתה מבקש שירות ועל שירות משלמים.
למה אתה לא מבקש מבעל מקצוע לתת לך שירות בחינם שאינו קשור לחד''כ כמו אינסטלציה ודומיו?
לפיכך הגענו למסקנה כי אתה חוצפן שמבקש שירות בחינם.

סתם עברתי על השירשור,
באף שלב הבחור לא טען שהוא מעוניין באימון ללא תשלום,
הוא רק אמר שלדעתו 50 שקלים זה מחיר גבוה לאימון בודד.
הוא ביקש עזרה במציאת מקום זול יותר,
במידה ולא ימצא הוא ישלם 50 שקלים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית