הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ נעלי הרמת משקולות

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
איפה מוכרים בארץ נעלי הרמת משקולות? אני זוכר שפעם משהו פה העלה לינק לאתר שמוכר את זה ועכשיו שחיפשתי לא מצאתי..

תודה !

• פותח/ת השרשור
ובעצם הנעליים האלה הם טובים לכלל התרגילים או תרגילים ספציפיים? לסקוואט דדליפט, פרס הם מתאימים לכולם?

ובעצם הנעליים האלה הם טובים לכלל התרגילים או תרגילים ספציפיים? לסקוואט דדליפט, פרס הם מתאימים לכולם?
נעליים עם עקב מוגבית לי אישית עוזרת המון בסקוואט ופרס.
יש כאלה שעושים איתם גם דדליפט אבל זה עניין של הרגל ונוחות כי זה משנה את מנח הגוף ומערב יותר את הקוואדס.

אם אתה מתכוון לקנות את הנעליים הללו ספציפית - אם לא אכפת לך לחכות אתה תוכל לחסוך משמעותית אם תקנה מחו"ל. 480 שקל לנעליים האלו זה לא מחיר זול.

הנעליים מתאימות בעיקר לסקוואט ואולי לפרס פחות לדדליפט(להם יש נעליים אחרות שמתאימות)

אם אתה מתכוון לקנות את הנעליים הללו ספציפית - אם לא אכפת לך לחכות אתה תוכל לחסוך משמעותית אם תקנה מחו"ל. 480 שקל לנעליים האלו זה לא מחיר זול.
אם קונים אותם מהאתר ברוסיה (שמשם הזמנתי את הסאבו דדליפט) זה עולה גרושים ומגיע יחסית מהר.

ואולי לפרס
הפאוורליפט שיפרו לי באופן משמעותי את הפרס.. לא הייתי שם כאן ואולי אלא בודאות שמתאימות לפרס

אם קונים אותם מהאתר ברוסיה (שמשם הזמנתי את הסאבו דדליפט) זה עולה גרושים ומגיע יחסית מהר.

הפאוורליפט שיפרו לי באופן משמעותי את הפרס.. לא הייתי שם כאן ואולי אלא בודאות שמתאימות לפרס

התכוונתי לאתר הרוסי שמשם אתה @yujinius הזמנתם 😃

לא הרגשתי איזשהו שינוי מטורף מהסיבה הפשוטה שלא עשיתי מסה כשהייתי עם האולסטאר... אז לא יצא לי לחוות זאת.

• פותח/ת השרשור

איזה אתר מרוסיה? אפשר לינק?

• פותח/ת השרשור
חחח ווואו, לא צריך לדעת רוסית בשביל להבין את האתר הזה?
שאלה אחרת, אני רוצה באמת לקנות נעליים טובות ולא רוצה להתפשר על משהו שפחות יעשה את העבודה, אני נמצא בשלב של האימונים שאני בודק כל דרך אפשרית שיכולה לעזור לי ואני לא רוצה להתפשר על ציוד.
ראיתי גם את הנעליים האלה בסאל ספורט(לחץ כאן), אני יודע שהנעליים האלה ממש טובות כי ראיתי הרבה סרטונים ביוטיוב של מתאמנים מקצועים שמשתמשים בנעליים האלה, אבל מה זה המחיר הזה 🤦‍♂️
לא מוכן לשלם על נעליים 900 שקל ואני מחפש אותם בזול, יש אותם במקרה באתר הרוסי שהבאת?

יש למעלה פס כזה של google translate ועשיתי הכל דרכו 😃

שאלה אחרת, אני רוצה באמת לקנות נעליים טובות ולא רוצה להתפשר על משהו שפחות יעשה את העבודה, אני נמצא בשלב של האימונים שאני בודק כל דרך אפשרית שיכולה לעזור לי ואני לא רוצה להתפשר על ציוד.
האדיפאוור מעולות, ל @Ohad יש אותן ויוכל לתת לך דעה.
תבדוק באתר הרוסי זה עולה סביב ה 700 לדעתי.

אני אישית קניתי powerlift 2 של אדידס ואני מבסוט עד השמיים איתן.
גם אותן יש באתר הרוסי ועולות (עם משלוח לדעתי) סביב ה 400 (אולי פחות)
מחיר פצצה.

ראיתי גם את הנעליים האלה בסאל ספורט(לחץ כאן), אני יודע שהנעליים האלה ממש טובות כי ראיתי הרבה סרטונים ביוטיוב של מתאמנים מקצועים שמשתמשים בנעליים האלה, אבל מה זה המחיר הזה 🤦‍♂️
לא מוכן לשלם על נעליים 900 שקל ואני מחפש אותם בזול, יש אותם במקרה באתר הרוסי שהבאת?

יש אפשרות באתר לשנות שפה או שתנסה באפשרויות של הכרום לתרגם את השפה לאנגלית.

האדיפאוואר כמו שאמרת נעליים מצויינות ומשתמשים אתלטים מקצועיים ובאמת הטופ שבטופ בכל מה שקשור בהרמת משקולות אבל באמת שהמחיר שלהן לא פרופרציונאלי בארץ(הרי ידוע שכל דבר לא פרופרציונאלי בארץ מבחינת מחיר)

יצא לי להתאמן איתן פעם אחת במכון קרוספיט שבו מייק מאמן והן היו מצויינות. כרגע יש לי את הפאווארליפט 2.0(שזה דגם מתחת לאדיפאוואר שעושה את העבודה) שאני מתאמן איתן והן אחלה ביותר.

• פותח/ת השרשור

מחיר פצצה.
תודה רבה, אני יבדוק את שני ההצעות ונראה מה הכי משתלם.. אגב לגבי מידות, אם אני מידה 44 בנעליים איזה מספר זה בחול?
יש אפשרות באתר לשנות שפה או שתנסה באפשרויות של הכרום לתרגם את השפה לאנגלית.

האדיפאוואר כמו שאמרת נעליים מצויינות ומשתמשים אתלטים מקצועיים ובאמת הטופ שבטופ בכל מה שקשור בהרמת משקולות אבל באמת שהמחיר שלהן לא פרופרציונאלי בארץ(הרי ידוע שכל דבר לא פרופרציונאלי בארץ מבחינת מחיר)

יצא לי להתאמן איתן פעם אחת במכון קרוספיט שבו מייק מאמן והן היו מצויינות. כרגע יש לי את הפאווארליפט 2.0(שזה דגם מתחת לאדיפאוואר שעושה את העבודה) שאני מתאמן איתן והן אחלה ביותר.
תודה !

תודה רבה, אני יבדוק את שני ההצעות ונראה מה הכי משתלם.. אגב לגבי מידות, אם אני מידה 44 בנעליים איזה מספר זה בחול?

תחפש באותו נושא של הנעליים ותראה מה החבר'ה ממליצים שם

בעניין אדידס, תמדוד נעל יציאה כלשהי שלהם באחת החנויות ותדע פחות או יותר. ככה אני עשיתי.
אם בעניין המרת מידות אז יש טבלאות באינטרנט של US to UK size וכו'.

איך אתם מצליחים לעשות פרס עם נעלי ליפטינג?
זה מקשה עלי לעשות,איכשהו אני מפתח פחות באונס,לא מצליח להימתח אחורנית כשהעקב מוגבה

מחיר פצצה.

אדיפאוור נעליים מדהימות, אני עשיתי סקוואטים עם אולסטאר לפני.
באמת שאין מקום להשוואה בכלל.
אם יש כסף ואתה סגור על מידה, תזמין בלי לחשוב פעמיים.

• פותח/ת השרשור
אדיפאוור נעליים מדהימות, אני עשיתי סקוואטים עם אולסטאר לפני.
באמת שאין מקום להשוואה בכלל.
אם יש כסף ואתה סגור על מידה, תזמין בלי לחשוב פעמיים.
תודה על התגובה, מאיפה קנית?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית