הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ נעלי הרמת משקולות

• פותח/ת השרשור Niv719
  • פורסם בתאריך

Niv719

משתמש מתחיל
243
4
נק' מוניטין:
11
243
4
איפה מוכרים בארץ נעלי הרמת משקולות? אני זוכר שפעם משהו פה העלה לינק לאתר שמוכר את זה ועכשיו שחיפשתי לא מצאתי..

תודה !

תודה על התגובה, מאיפה קנית?

אמזון.
שמע לי, אם תיקח אותם אתה לא תצטער.
אם זה לא דחוף לך אתה יכול לחכות למבצעים או משהו...
אני הזמנתי לBUY2USA ומשם לארץ, שוות כל שקל.
נעלי אדיפאוור עם חגורה של אינזר ואתה מסודר.(אם תרצה עוד תוספות אפשר רצועות לידיים, ברכיות של SBD).

• פותח/ת השרשור
אמזון.
שמע לי, אם תיקח אותם אתה לא תצטער.
אם זה לא דחוף לך אתה יכול לחכות למבצעים או משהו...
אני הזמנתי לBUY2USA ומשם לארץ, שוות כל שקל.
נעלי אדיפאוור עם חגורה של אינזר ואתה מסודר.(אם תרצה עוד תוספות אפשר רצועות לידיים, ברכיות של SBD).
אני יסתכל שם תודה. לגבי הBUY2USA, זה בעצם מבטל את עלות המשלוח איך זה עובד? ראיתי באיביי נגיד את הנעליים האלה ב480 שקל, ועלות המשלוח 300.. אז אם אני עושה את זה דרך BUY2USA זה יעלה פחות?
ולגבי מידה, אני מידה 44, בדקתי ובחו"ל זה אמור להיות מידה 10.. אבל הרוב באיביי וגם באמאזון הם מידה 16 ואין אפשרות להחליף.. אולי אני מתבלבל וזה לא המידה? איזה מידה לקחת?

אני יסתכל שם תודה. לגבי הBUY2USA, זה בעצם מבטל את עלות המשלוח איך זה עובד? ראיתי באיביי נגיד את הנעליים האלה ב480 שקל, ועלות המשלוח 300.. אז אם אני עושה את זה דרך BUY2USA זה יעלה פחות?
ולגבי מידה, אני מידה 44, בדקתי ובחו"ל זה אמור להיות מידה 10.. אבל הרוב באיביי וגם באמאזון הם מידה 16 ואין אפשרות להחליף.. אולי אני מתבלבל וזה לא המידה? איזה מידה לקחת?

תלך לסאל ספורט למדוד מהם, אם השוני לא גדול במחיר אז תקנה מהם.
תבדוק כמה זה אמור לעלות, אני פשוט הוספתי עוד דברים אז זה עלה לי קצת יותר.

• פותח/ת השרשור
כן, תנסה לבדוק איתם אולי יסדרו לך הנחה לסביב ה800 וקצת.
בכל מקרה עדיף לך למדוד קודם.
אני לקחתי סיכון ויצא לי בול, ממש בול !
בסדר גמור אני יבדוק תודה.. אני מבין שהיה לך אולסטאר לפני, אני גם עכשיו עם אולסטאר.. מרגיש הבדל משמעותי?

בסדר גמור אני יבדוק תודה.. אני מבין שהיה לך אולסטאר לפני, אני גם עכשיו עם אולסטאר.. מרגיש הבדל משמעותי?

כן, בהתחלה אולי תגיד מה זה אותו דבר.
אט אט אתה תבין שזה שונה לגמרי, אתה תיהיה יציב יותר ודבוק לקרקע.
גם אישית בגלל שהעקב טיפה מוגבה אני כמעט ולא מאבד יציבות גם אם אני נשען מעט קדימה בסקוואט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית