הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רילוקיישן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
לזה שרשם על אנטישמיות בגרמניה, בוא נגיד שאם אני אלך שם ברחוב יש סיכוי הרבה יותר נמוך שיידקרו אותי מאם אני אלך ברחוב בארץ.
זה מה שאני תמיד אומר לאנשים.
הכי מצחיק אותי (שתאכלס מעציב אותי) :
"סוף סוף יש פיגוע באירופה!!!!!! עכשיו הם יבינו מה אנחנו עוברים כל יום".
רגע... אז אם אצלנו יש כל יום פיגוע... ובאירופה פעם ב...
אז איך בדיוק שם יותר גרוע?

למה ללכת ראש בקיר?
לא להיות נמושה זה ללכת ראש בקיר? ככה קוראים לזה עכשיו? כמה דורות לפניך אנשים באמת היו נלחמים ולא רואים בעיניים,
היו אוכלים פי 5 חרא ממך רק כדי לחיות פה. זאת האמא של הפחדנות, קשה לי אז אני בורח.

עם קצת תכנון כלכלי וקבלת החלטות נכונה (בהנחה ואתה לא מקרה חריג שמסייע להורים שלו וכו') היית יכול להיות הרבה פחות בקשיים עכשיו.
אף אחד לא הכריח אותך להיות סטודנט ועוד בתל אביב בגיל 22, היית יכול לתת עבודה עוד שנה ולהגיע מוכן יותר.
הבעיה שלי עם אנשים כמוך (לא מכיר אותך אבל סביר להניח) ובכלל עם הרבה אנשים היום שהם חושבים על לחיות את הרגע, לא מתכננים כלום,
נוסעים לדרום אמריקה ל8 חודשים, שורפים 70K, שוכרים בתל אביב במחיר מופקע, מתחתנים חתונה של 100K ועוד דופקים נסיעות לאירופה בין לבין ואז מתלוננים שקשה...

לא להיות נמושה זה ללכת ראש בקיר? ככה קוראים לזה עכשיו? כמה דורות לפניך אנשים באמת היו נלחמים ולא רואים בעיניים,
היו אוכלים פי 5 חרא ממך רק כדי לחיות פה. זאת האמא של הפחדנות, קשה לי אז אני בורח.

עם קצת תכנון כלכלי וקבלת החלטות נכונה (בהנחה ואתה לא מקרה חריג שמסייע להורים שלו וכו') היית יכול להיות הרבה פחות בקשיים עכשיו.
אף אחד לא הכריח אותך להיות סטודנט ועוד בתל אביב בגיל 22, היית יכול לתת עבודה עוד שנה ולהגיע מוכן יותר.
הבעיה שלי עם אנשים כמוך (לא מכיר אותך אבל סביר להניח) ובכלל עם הרבה אנשים היום שהם חושבים על לחיות את הרגע, לא מתכננים כלום,
נוסעים לדרום אמריקה ל8 חודשים, שורפים 70K, שוכרים בתל אביב במחיר מופקע, מתחתנים חתונה של 100K ועוד דופקים נסיעות לאירופה בין לבין ואז מתלוננים שקשה...
אף אחד לא הכריח אותם לחיות פה.
תחייה איפה שאתה רוצה ואיפה שקל לך.
אם אני רוצה לחיות בגרמניה ויהיה לי שם יותר קל, אני אעבור לשם, זה יהיה צעד חכם מאוד מאשר ללכת ראש בקיר.

אף אחד לא הכריח אותם לחיות פה.
תחייה איפה שאתה רוצה ואיפה שקל לך.
אם אני רוצה לחיות בגרמניה ויהיה לי שם יותר קל, אני אעבור לשם, זה יהיה צעד חכם מאוד מאשר ללכת ראש בקיר.

1. אם אתה ההתנהלות הכלכלית שלך מטומטמת וחסרת אחריות אתה תסבול גם בגרמניה.
2. פעם היה דבר כזה, היו קוראים לו ציונות, אני מבין שזו מילה גסה בשבילך.
3. ללכת ראש בקיר זה לשכור דירה בתל אביב עם משכורת של במבה, אל תתבלבל.

2. פעם היה דבר כזה, היו קוראים לו ציונות, אני מבין שזו מילה גסה בשבילך.
ציונות ומימוש עצמי לא יכולים ללכת יד ביד, אם אתה רוצה למצות את המקסימום אתה לא בהכרח יכול לעשות זאת אם אתה דוגל בציוניות.

אני לא מדבר על מקרה של התנהלות כלכלית ופזרנות של כסף

גם כשהייתי בטיול של אחרי צבא בחו"ל הייתי מספיק פיקח להגיד לעצמי לא להתחרע יותר מדי ולנהוג באחריות.

וגם היום אני כזה - לא רוצה לחיות בת"א(שונא אש את העיר הזאת), רוצה להשכיר דירה, לעזוב את הקן המשפחתי ולהתחיל חיים עצמאיים יותר.

במדינה הזאת לצערי אי אפשר לעשות זאת כי הכל משמעותית יותר יקר. כרגע יש לי עוד חסכון בחשבון בנק של כמה עשרות שקלים עם עוד 10K+ בתוך חשבון חסכון

וגם עם כל זה אני לצערי לא רואה את עצמי משכיר בית בזמן הקרוב כי איך שאעשה את זה אני פשוט אתמוטט מבחינת ההוצאות כי גם יש לי רכב(יונדאי I10 שההורים קנו כדי לעזור לי) ואני גם סטודנט עם עבודה שאני נמצא בה פעם פעמיים בשבוע(ועד לא מזמן כשהייתי במשרה מלאה ועובד 5,6 בשבוע הייתי עושה משכורת של 4800-5500 ש"ח, זה פשוט כלום)

אני לא מדבר על מקרה של התנהלות כלכלית ופזרנות של כסף

גם כשהייתי בטיול של אחרי צבא בחו"ל הייתי מספיק פיקח להגיד לעצמי לא להתחרע יותר מדי ולנהוג באחריות.

וגם היום אני כזה - לא רוצה לחיות בת"א(שונא אש את העיר הזאת), רוצה להשכיר דירה, לעזוב את הקן המשפחתי ולהתחיל חיים עצמאיים יותר.

במדינה הזאת לצערי אי אפשר לעשות זאת כי הכל משמעותית יותר יקר. כרגע יש לי עוד חסכון בחשבון בנק של כמה עשרות שקלים עם עוד 10K+ בתוך חשבון חסכון

וגם עם כל זה אני לצערי לא רואה את עצמי משכיר בית בזמן הקרוב כי איך שאעשה את זה אני פשוט אתמוטט מבחינת ההוצאות כי גם יש לי רכב(יונדאי I10 שההורים קנו כדי לעזור לי) ואני גם סטודנט עם עבודה שאני נמצא בה פעם פעמיים בשבוע(ועד לא מזמן כשהייתי במשרה מלאה ועובד 5,6 בשבוע הייתי עושה משכורת של 4800-5500 ש"ח, זה פשוט כלום)
הלכת ללמוד בסוף לימודי IT כלשהם?

איזה הסמכות הוצאת כבר?

עוד לא הוצאתי כלום, אני בחודש השני ללימודים.

כרגע לומד Win 8 ו-7, אחרי שעברנו רשתות עם פרוטוקולים וחומרת מחשב.

יש לי 4 מבחני הסמכה - 3 של ה-MCSA ו-1 של Exchange

אז אתה עושה את הקורס של MCSA+ messaging
זאת ההסמכה היחידה שהוצאתי באופן רשמי אגב, לא המשכתי את שאר המבחנים של ה MCSE בזמנו

הבנתי מהאחראי קורס שהיום אין כ"כ צורך ב-MSCE

הבנתי מהאחראי קורס שהיום אין כ"כ צורך ב-MSCE
אין צורך בשום תעודה מחורבנת של טייקון כמו מייקרוסופט שהחליטו שמשום מה צריך את התעודות שלהם בשביל לעבוד בתחום.
אם אתה שואל אותי לקחת קורסים אונליין + מעבדה אונליין ו PRACTICE אופליין באתרי קורסים גדולים היה יוצא לך יותר זול ב 70% לפחות.. אחכ המבחנים לא עולים הרבה כסף ומחפש עבודה כטכנאי רשתות מתחיל כדי לצבור ניסיון התחלתי.

מה שחשוב בתחום ה IT הוא בעיקר ידע וניסיון, כמעט לא מסתכלים על אף תעודה.. בניגוד לתפקידים ניהוליים כאלה ואחרים שדורשים תואר ראשון וכו'.

כרגע יש לי עוד חסכון בחשבון בנק של כמה עשרות שקלים עם עוד 10K+ בתוך חשבון חסכון
טוב שלא כתבת שחסכת קולה זירו מאתמול. 10 אלף זה כלום. אתה יכול לקנות קרשים ולבנות מלונה מפוארת. בכל מדינה.

אין צורך בשום תעודה מחורבנת של טייקון כמו מייקרוסופט שהחליטו שמשום מה צריך את התעודות שלהם בשביל לעבוד בתחום.
אם אתה שואל אותי לקחת קורסים אונליין + מעבדה אונליין ו PRACTICE אופליין באתרי קורסים גדולים היה יוצא לך יותר זול ב 70% לפחות.. אחכ המבחנים לא עולים הרבה כסף ומחפש עבודה כטכנאי רשתות מתחיל כדי לצבור ניסיון התחלתי.

מה שחשוב בתחום ה IT הוא בעיקר ידע וניסיון, כמעט לא מסתכלים על אף תעודה.. בניגוד לתפקידים ניהוליים כאלה ואחרים שדורשים תואר ראשון וכו'.

לא שילמתי על הקורס ככה שזה לא כזה משנה לי אחי

וראיתי את ה"קורסי" אונליין ברשת אחי - הרוב מתחילים עם כמה דק' ואם אתה רוצה את ההמשך אתה צריך לשלם כדי לקבלם.

מבחן עולה 80$(לא יודע איך הגיעו לזה אבל אמרו לנו 500 שקל לבחינה) חישוב של 4 כאלו עולה לך 2000 שקל לא כולל מבחני מועד ב'(שעליהם צריך לשלם את אותו סכום).

אתה מכיר עבודה לטכנאי רשתות מתחיל שהם לא בק-אופיס או נציג טכני ? אני לא ראיתי הרבה...

טוב שלא כתבת שחסכת קולה זירו מאתמול. 10 אלף זה כלום. אתה יכול לקנות קרשים ולבנות מלונה מפוארת. בכל מדינה.

אני יודע שזה כלום, זה לא שיש אפיקי השקעה מטורפים במדינה שלנו. מצד שני זה לא הגיוני שאני אשכיר דירה מעפנה ב-3500 בחודש ואני לא מדבר על ת"א בכלל.

וראיתי את ה"קורסי" אונליין ברשת אחי - הרוב מתחילים עם כמה דק' ואם אתה רוצה את ההמשך אתה צריך לשלם כדי לקבלם.
התכוונתי לאלה שבתשלום.. אבל אם אתה לא משלם על הקורס אז הכל טוב 🤩

אתה מכיר עבודה לטכנאי רשתות מתחיל שהם לא בק-אופיס או נציג טכני ? אני לא ראיתי הרבה...
מה הבעיה בנציג טכני כהתחלה?
עבדתי שנה כתומך טכני בנטויז'ן וצברתי ניסיון בסיסי בתקשורת בסיסית, לאחר מכן מצאתי עבודה במהלך הקורס כתומך HELPDESK לעוד שנה מה שנתן לי קיק מטורף למצוא עבודה כאיש סיסטם צעיר בכל מיני חברות לאחר מכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית