רילוקיישן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
התכוונתי לאלה שבתשלום.. אבל אם אתה לא משלם על הקורס אז הכל טוב 🤩

מה הבעיה בנציג טכני כהתחלה?
עבדתי שנה כתומך טכני בנטויז'ן וצברתי ניסיון בסיסי בתקשורת בסיסית, לאחר מכן מצאתי עבודה במהלך הקורס כתומך HELPDESK לעוד שנה מה שנתן לי קיק מטורף למצוא עבודה כאיש סיסטם צעיר בכל מיני חברות לאחר מכן.

שהייתי יכול להיכנס לתפקיד כזה גם בלי הקורס הזה

שהייתי יכול להיכנס לתפקיד כזה גם בלי הקורס הזה
זאת לא מחשבה נכונה.. לאחר שיש לך את הידע המקצועי מהלימודים וניסיון כתומך טכני עסקי לצורך העניין, הרבה יותר דלתות נפתחות בפניך כאיש IT צעיר או כטכנאי רשתות (וואטאבר)

לא להיות נמושה זה ללכת ראש בקיר? ככה קוראים לזה עכשיו? כמה דורות לפניך אנשים באמת היו נלחמים ולא רואים בעיניים,
היו אוכלים פי 5 חרא ממך רק כדי לחיות פה. זאת האמא של הפחדנות, קשה לי אז אני בורח.

עם קצת תכנון כלכלי וקבלת החלטות נכונה (בהנחה ואתה לא מקרה חריג שמסייע להורים שלו וכו') היית יכול להיות הרבה פחות בקשיים עכשיו.
אף אחד לא הכריח אותך להיות סטודנט ועוד בתל אביב בגיל 22, היית יכול לתת עבודה עוד שנה ולהגיע מוכן יותר.
הבעיה שלי עם אנשים כמוך (לא מכיר אותך אבל סביר להניח) ובכלל עם הרבה אנשים היום שהם חושבים על לחיות את הרגע, לא מתכננים כלום,
נוסעים לדרום אמריקה ל8 חודשים, שורפים 70K, שוכרים בתל אביב במחיר מופקע, מתחתנים חתונה של 100K ועוד דופקים נסיעות לאירופה בין לבין ואז מתלוננים שקשה...
אתה נשמע כמו ילד בן 20 שחושב שהוא גילה את ה"אמת",ואם זה המקרה אז רק נשאר לי להגיד לך לתת לזמן לעשות את שלו ונדבר כשתרצה לגור לבד או לכלכל משפחה.

אתה נשמע כמו ילד בן 20 שחושב שהוא גילה את ה"אמת",ואם זה המקרה אז רק נשאר לי להגיד לך לתת לזמן לעשות את שלו ונדבר כשתרצה לגור לבד או לכלכל משפחה.
כי כל מי שבגיל 30 נכנס לקשיים כלכליים בגלל המדינה והפתרון היחיד הוא לעזוב את המדינה. בחייאת...
לא אמרתי שלא קשה לחיות פה, אבל לתכנון הכלכלי שלך יש משמעות יותר כבדה מאשר לחיים במדינה.
אני חוזר שוב, אם אתה אידיוט חסר אחריות אתה תהיה כזה גם בגרמניה ותסבול גם שם.

זאת לא מחשבה נכונה.. לאחר שיש לך את הידע המקצועי מהלימודים וניסיון כתומך טכני עסקי לצורך העניין, הרבה יותר דלתות נפתחות בפניך כאיש IT צעיר או כטכנאי רשתות (וואטאבר)

אח שלי, כשאתה נכנס לעבודה כשירות טכני בדומה לנותני שירות אחרים(לקוחות/מכירות) - הדבר האחרון שאתה צריך הוא ידע ברמה שמעבירים בקורס.

מספיק שתעבור קורס של שבועיים דרך החברה שאליה התקבלת ומשם זה רק לטחון את אותם משפטים בסיטואציות שקורות לך כל הזמן.

כי כל מי שבגיל 30 נכנס לקשיים כלכליים בגלל המדינה והפתרון היחיד הוא לעזוב את המדינה. בחייאת...
לא אמרתי שלא קשה לחיות פה, אבל לתכנון הכלכלי שלך יש משמעות יותר כבדה מאשר לחיים במדינה.
אני חוזר שוב, אם אתה אידיוט חסר אחריות אתה תהיה כזה גם בגרמניה ותסבול גם שם.
אתה מדבר שטויות חסרות בסיס.
יש פה עשרות מקצועות שיש להם ביקוש בחו"ל אבל לא בארץ,מה לעשות שאין צורך בכולם פה,אז מה הפתרון שלך?למצוא מקצוע אחר?

אח שלי, כשאתה נכנס לעבודה כשירות טכני בדומה לנותני שירות אחרים(לקוחות/מכירות) - הדבר האחרון שאתה צריך הוא ידע ברמה שמעבירים בקורס.
אתה נכשל בלהבין את המסר שאני מנסה להעביר... לא משנה אחי, בכל מקרה בהצלחה בקורס! 😃

מה הסיפור? הן הכי קלות שיש (הפסקתי לספור כמה אמריקאיות היו לי)

איזה מקומות אתה מכיר בת"א שיש אמריקאיות בכמויות בתקופה הזו? או דרכים אחרות שאני לא מכיר?
הייתי עם אמריקאית פעם אבל היא היתה קצת משחוטה. עוד לא היה לי משהו רציני עם אמריקאית.

כן תמורת 1000 ש״ח אני מוכן לתת לך טיפים של אמן פיתוי.

אומנם אני מרוויח יותר ממך אבל זה לא אומר שאני אזרוק עליך אלפייה על פארש יא אח.

איזה מקומות אתה מכיר בת"א שיש אמריקאיות בכמויות בתקופה הזו? או דרכים אחרות שאני לא מכיר?
הייתי עם אמריקאית פעם אבל היא היתה קצת משחוטה. עוד לא היה לי משהו רציני עם אמריקאית.

אומנם אני מרוויח יותר ממך אבל זה לא אומר שאני אזרוק עליך אלפייה על פארש יא אח.
ואללה לא יוצא יותר מדי אני שונא תחיי לילה אבל תל אביב מפורקת אמריקאיות אחי, פשוט צא ואתה תמצא אותן.

ואל תדאג לקרוספיטר ה1000 שקל זה לא משהו שישנה הרבה הוא סתם מסתלבט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית