הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רילוקיישן

• פותח/ת השרשור oz25
  • פורסם בתאריך
איך אבל בעבודה ? חדר כושר ? חברים ?

תל אביב 🤢
עבדתי במקום עם מלא אנשים ממקומות שונים בעולם ולכולם יש חברים אז התערבבתי.. יש מסיבות בית וקיץ עכשיו אז הולכים כולם לים. קיצר צא קצת מהבית אל תהיה מכוער ותדבר בלי לגמגם ויהיה בסדר

עבדתי במקום עם מלא אנשים ממקומות שונים בעולם ולכולם יש חברים אז התערבבתי.. יש מסיבות בית וקיץ עכשיו אז הולכים כולם לים. קיצר צא קצת מהבית אל תהיה מכוער ותדבר בלי לגמגם ויהיה בסדר

אני פאווארליפטר שמן ומנופח, לא בילדר יפייפה עם קוביות - יפה אני לא יכול להיות.

מגמגם אני לא, ויש הבדל בין לדבר עם מישי לבין לדבר כדי לחתור למטרה כלשהי וזה האתגר.

1. אם אתה ההתנהלות הכלכלית שלך מטומטמת וחסרת אחריות אתה תסבול גם בגרמניה.
2. פעם היה דבר כזה, היו קוראים לו ציונות, אני מבין שזו מילה גסה בשבילך.
3. ללכת ראש בקיר זה לשכור דירה בתל אביב עם משכורת של במבה, אל תתבלבל.
לא אמרתי שכן.
גם התנהלות כלכלית מחורבנת משפיעה על מימוש עצמי, אפילו יותר.
אז גם אם קשה יותר מבמקום אחר, צריך לעבוד קשה יותר כדי לשמור על חלום הציונות, כדי לשמור על ההיסטוריה ולמען כל מי שמת למען המולדת.
האם הם מתו כדי שתחייה במלחמות כל שנה שנתיים? הם מתו כדי שתעבוד כמו חמור ובקושי תוכל להשכיר דירה?
עזוב סיסמאות של התנהלות כלכלית נכונה, אני מסכים שיש מלא בכיינים שכל שנה טסים לחול ובוכים שאין כסף, אבל תעשה חשבון כמה שנים וכמה הלוואת תצטרך לקחת כדי לקנות דירה במשכורת ממוצע בלי דירה מההורים, אתה באמת חושב שעוד שנה של עבודה אחרי צבא תעזור לך במשהו?

המדינה הזאת הלכה לאיבוד, אני מאמין שרוב מי שהחליט לעזוב את הארץ עשה זאת כי לא האמין שיש תקווה לשינוי,
העם נהיה גזען, מתלהם וחסר מעצורים, הכל בחסות השליט העליון והקואליציה שלו, זה כבר מעבר לוויכוח של ימין או שמאל.
באמת שהייתי מוכן להתפשר קצת על איכות החיים ולהישאר בארץ, אבל עם כל הכבוד לציונות, יש גבול על כמה אפשר לוותר בגללה.

אז גם אם קשה יותר מבמקום אחר, צריך לעבוד קשה יותר כדי לשמור על חלום הציונות, כדי לשמור על ההיסטוריה ולמען כל מי שמת למען המולדת.
האם הם מתו כדי שתחייה במלחמות כל שנה שנתיים? הם מתו כדי שתעבוד כמו חמור ובקושי תוכל להשכיר דירה?
עזוב סיסמאות של התנהלות כלכלית נכונה, אני מסכים שיש מלא בכיינים שכל שנה טסים לחול ובוכים שאין כסף, אבל תעשה חשבון כמה שנים וכמה הלוואת תצטרך לקחת כדי לקנות דירה במשכורת ממוצע בלי דירה מההורים, אתה באמת חושב שעוד שנה של עבודה אחרי צבא תעזור לך במשהו?

המדינה הזאת הלכה לאיבוד, אני מאמין שרוב מי שהחליט לעזוב את הארץ עשה זאת כי לא האמין שיש תקווה לשינוי,
העם נהיה גזען, מתלהם וחסר מעצורים, הכל בחסות השליט העליון והקואליציה שלו, זה כבר מעבר לוויכוח של ימין או שמאל.
באמת שהייתי מוכן להתפשר קצת על איכות החיים ולהישאר בארץ, אבל עם כל הכבוד לציונות, יש גבול על כמה אפשר לוותר בגללה.

ואתה אומר שאני זורק סיסמאות?!

לא שאני יודע מה היה פה לפני 30 שנה, אבל בוודאות המצב רק החמיר, לא זוכר תקופה כלכך מתלהמת וחסרת מעצורים, תנסה להשחיל מילה כנגד הממשל, אנשים פה אכלו שטיפת מוח.

ברבור, היית מדגיש לפחות סיסמאות שכתבתי...

לא שאני יודע מה היה פה לפני 30 שנה, אבל בוודאות המצב רק החמיר, לא זוכר תקופה כלכך מתלהמת וחסרת מעצורים, תנסה להשחיל מילה כנגד הממשל, אנשים פה אכלו שטיפת מוח.

אני סקפטי.

מגמגם אני לא, ויש הבדל בין לדבר עם מישי לבין לדבר כדי לחתור למטרה כלשהי וזה האתגר.
חותרים למטרה בגיל 23, ב28 זה כבר קורה לבד ואתה גאנגסטר
@Crossfiter

לא שאני חושב שהכל פה תותים - אבל אתה מגזים לאללה.

הנה עוד "פאוורליפטר"

יש לי רטיו 2.7 מ.ג בדדליפט, בין 120-130 בנץ' ו 90-100 ק"ג מעל הראש, שוקל 76, בעל קוביות ולא קורא לעצמי "פאוורליפטר".

זו לא איזו גזרת גורל משמיים להיות פאוורליפטר שמן, אם לא תזניח את עצמך, אפשר גם להיות חזק וגם להראות יופי.
שלד צודק בכל מילה שלו, זה באמת סך הכל להסתובב בתל אביב וזהו.

כל כך מתלהמת וחסרת מעצורים?
על מה אתה מדבר?
אין מישהו במדינה הזאת שלא מקבל במה.
מחבל שרוצח אנשים מקבל במה תקשורתית.
כל אחד שתומך בטרור יכול להיות בכנסת ולהגיד כל מה שבא לו נגד הממשל

וסתם בקטנה, פעם גם הפצצנו אחד את השני והרגנו יהודים בין הצבאות השונים לפני הקמת צה"ל (אנחנו בימי ההקמה - מוזמן להעשיר קצת על אלטלנה אם לא מכיר) בגלל אי הסכמות.

לא שאני יודע מה היה פה לפני 30 שנה, אבל בוודאות המצב רק החמיר.
וודאות מראה על נסיון,אם לא היית שם אתה לא יכול להיות וודאי.
לא זוכר תקופה כלכך מתלהמת וחסרת מעצורים, תנסה להשחיל מילה כנגד הממשל, אנשים פה אכלו שטיפת מוח.
אתה לא זוכר כי...לא היית שם..

@Vile אתה מדבר כאילו בחו"ל כל עסק שתפתח הוא יצליח. כל אותם חברים שלך שנכשלו פה והצליחו בחו"ל זה כי למדו מטעויות ואולי טיפה מזל .בכל העולם עסקים לא מצליחים.
לך בתור מישהו צעיר ללא שום עזרה מהמשפחה וקשרים יהיה קשה כנראה באותה מידה כמו פה.

כל אחד חושב שחו"ל פשוט מחכה לו והוא יצליח שם. לעבור לחו"ל אולי יהיה טוב לאנשים חסרי השכלה או אנשים שעובדים בעבודות אם משכורות נמוכות בארץ. כי כנראה בחו"ל ישאר להם טיפה יותר והמצב שלהם ישתפר.

אישית אני יהיה מוכן לעבור מפה רק אם זה יהיה במקצוע שלי. כמובן שלהיות נהג משאית בקנדה יהיה לי הרבה יותר קל להתקבל לשם. אבל אני לא מוכן לעבוד בזה.

לדעתי לא אכפת לי שלדור הקודם היה יותר קשה או יותר קל. מעניין אותי אישית מהמצב שלי עכשיו ובעתיד. אם יהיה אפשרות אני כנראה יהגר. בינתיים לא רואה את זה קורה בצורה פשוטה.

לפני 5-10 שנים היה יותר קל להגר לקנדה לדגומא אבל עכשיו יותר קשה כי הם קיבלו הרבה פליטים והם הקשיחו עמדות.

בכלל עכשיו הרבה מדינות הקשיחו עמדות דווקא לבעלי ההשכלה והמקצוע והפליטים נכנסים חופשי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית