עבדתי במקום עם מלא אנשים ממקומות שונים בעולם ולכולם יש חברים אז התערבבתי.. יש מסיבות בית וקיץ עכשיו אז הולכים כולם לים. קיצר צא קצת מהבית אל תהיה מכוער ותדבר בלי לגמגם ויהיה בסדראיך אבל בעבודה ? חדר כושר ? חברים ?
תל אביב 🤢
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עבדתי במקום עם מלא אנשים ממקומות שונים בעולם ולכולם יש חברים אז התערבבתי.. יש מסיבות בית וקיץ עכשיו אז הולכים כולם לים. קיצר צא קצת מהבית אל תהיה מכוער ותדבר בלי לגמגם ויהיה בסדראיך אבל בעבודה ? חדר כושר ? חברים ?
תל אביב 🤢
עבדתי במקום עם מלא אנשים ממקומות שונים בעולם ולכולם יש חברים אז התערבבתי.. יש מסיבות בית וקיץ עכשיו אז הולכים כולם לים. קיצר צא קצת מהבית אל תהיה מכוער ותדבר בלי לגמגם ויהיה בסדר
1. אם אתה ההתנהלות הכלכלית שלך מטומטמת וחסרת אחריות אתה תסבול גם בגרמניה.
2. פעם היה דבר כזה, היו קוראים לו ציונות, אני מבין שזו מילה גסה בשבילך.
3. ללכת ראש בקיר זה לשכור דירה בתל אביב עם משכורת של במבה, אל תתבלבל.
אז גם אם קשה יותר מבמקום אחר, צריך לעבוד קשה יותר כדי לשמור על חלום הציונות, כדי לשמור על ההיסטוריה ולמען כל מי שמת למען המולדת.לא אמרתי שכן.
גם התנהלות כלכלית מחורבנת משפיעה על מימוש עצמי, אפילו יותר.
"נהיה"העם נהיה גזען
אז גם אם קשה יותר מבמקום אחר, צריך לעבוד קשה יותר כדי לשמור על חלום הציונות, כדי לשמור על ההיסטוריה ולמען כל מי שמת למען המולדת.
האם הם מתו כדי שתחייה במלחמות כל שנה שנתיים? הם מתו כדי שתעבוד כמו חמור ובקושי תוכל להשכיר דירה?
עזוב סיסמאות של התנהלות כלכלית נכונה, אני מסכים שיש מלא בכיינים שכל שנה טסים לחול ובוכים שאין כסף, אבל תעשה חשבון כמה שנים וכמה הלוואת תצטרך לקחת כדי לקנות דירה במשכורת ממוצע בלי דירה מההורים, אתה באמת חושב שעוד שנה של עבודה אחרי צבא תעזור לך במשהו?
המדינה הזאת הלכה לאיבוד, אני מאמין שרוב מי שהחליט לעזוב את הארץ עשה זאת כי לא האמין שיש תקווה לשינוי,
העם נהיה גזען, מתלהם וחסר מעצורים, הכל בחסות השליט העליון והקואליציה שלו, זה כבר מעבר לוויכוח של ימין או שמאל.
באמת שהייתי מוכן להתפשר קצת על איכות החיים ולהישאר בארץ, אבל עם כל הכבוד לציונות, יש גבול על כמה אפשר לוותר בגללה.
לא שאני יודע מה היה פה לפני 30 שנה, אבל בוודאות המצב רק החמיר, לא זוכר תקופה כלכך מתלהמת וחסרת מעצורים, תנסה להשחיל מילה כנגד הממשל, אנשים פה אכלו שטיפת מוח."נהיה"
אני סקפטי.לא שאני יודע מה היה פה לפני 30 שנה, אבל בוודאות המצב רק החמיר, לא זוכר תקופה כלכך מתלהמת וחסרת מעצורים, תנסה להשחיל מילה כנגד הממשל, אנשים פה אכלו שטיפת מוח.
ברבור, היית מדגיש לפחות סיסמאות שכתבתי...
חותרים למטרה בגיל 23, ב28 זה כבר קורה לבד ואתה גאנגסטראני פאווארליפטר שמן ומנופח, לא בילדר יפייפה עם קוביות - יפה אני לא יכול להיות.
מגמגם אני לא, ויש הבדל בין לדבר עם מישי לבין לדבר כדי לחתור למטרה כלשהי וזה האתגר.
אז גם אם קשה יותר מבמקום אחר, צריך לעבוד קשה יותר כדי לשמור על חלום הציונות, כדי לשמור על ההיסטוריה ולמען כל מי שמת למען המולדת.
האם הם מתו כדי שתחייה במלחמות כל שנה שנתיים? הם מתו כדי שתעבוד כמו חמור ובקושי תוכל להשכיר דירה?
עזוב סיסמאות של התנהלות כלכלית נכונה, אני מסכים שיש מלא בכיינים שכל שנה טסים לחול ובוכים שאין כסף, אבל תעשה חשבון כמה שנים וכמה הלוואת תצטרך לקחת כדי לקנות דירה במשכורת ממוצע בלי דירה מההורים, אתה באמת חושב שעוד שנה של עבודה אחרי צבא תעזור לך במשהו?
המדינה הזאת הלכה לאיבוד, אני מאמין שרוב מי שהחליט לעזוב את הארץ עשה זאת כי לא האמין שיש תקווה לשינוי,
העם נהיה גזען, מתלהם וחסר מעצורים, הכל בחסות השליט העליון והקואליציה שלו, זה כבר מעבר לוויכוח של ימין או שמאל.
באמת שהייתי מוכן להתפשר קצת על איכות החיים ולהישאר בארץ, אבל עם כל הכבוד לציונות, יש גבול על כמה אפשר לוותר בגללה.
לא שאני יודע מה היה פה לפני 30 שנה, אבל בוודאות המצב רק החמיר, לא זוכר תקופה כלכך מתלהמת וחסרת מעצורים, תנסה להשחיל מילה כנגד הממשל, אנשים פה אכלו שטיפת מוח.
אני פאווארליפטר שמן ומנופח, לא בילדר יפייפה עם קוביות - יפה אני לא יכול להיות.
מגמגם אני לא, ויש הבדל בין לדבר עם מישי לבין לדבר כדי לחתור למטרה כלשהי וזה האתגר.
חרטטן. 😘יש לי רטיו 2.7 מ.ג בדדליפט, בין 120-130 בנץ' ו 90-100 ק"ג מעל הראש, שוקל 76, בעל קוביות ולא קורא לעצמי "פאוורליפטר".
כל מילה בסלע.. 🤭זו לא איזו גזרת גורל משמיים להיות פאוורליפטר שמן, אם לא תזניח את עצמך, אפשר גם להיות חזק וגם להראות יופי.
הנה עוד "פאוורליפטר"
יש לי רטיו 2.7 מ.ג בדדליפט
כל כך מתלהמת וחסרת מעצורים?לא שאני יודע מה היה פה לפני 30 שנה, אבל בוודאות המצב רק החמיר, לא זוכר תקופה כלכך מתלהמת וחסרת מעצורים, תנסה להשחיל מילה כנגד הממשל, אנשים פה אכלו שטיפת מוח.
לא שאני יודע מה היה פה לפני 30 שנה, אבל בוודאות המצב רק החמיר.
וודאות מראה על נסיון,אם לא היית שם אתה לא יכול להיות וודאי.
לא זוכר תקופה כלכך מתלהמת וחסרת מעצורים, תנסה להשחיל מילה כנגד הממשל, אנשים פה אכלו שטיפת מוח.
אתה לא זוכר כי...לא היית שם..
חותרים למטרה בגיל 23, ב28 זה כבר קורה לבד ואתה גאנגסטר
@Crossfiter
בעזרת אלוהי הבארבל.....בתחרות הבאה 😉😭😭
רשע:cray: