אה אז כן צדקתיסורי מיס-ריד שלי. התנצלותי הכנה לוחמת חופש @sunshine
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אה אז כן צדקתיסורי מיס-ריד שלי. התנצלותי הכנה לוחמת חופש @sunshine
אני מסכים שזה אש. אני ממש הייתי רוצה לעבור לשם לתקופה כי זה משהו אחר.ואללה אז בואי נגור עד גיל 40 בבית שאן רק כדי שנוכל לחסוך לגיל 40
לול נו, בחייאת סאנשיין, יש לך יותר מזה להציע. לגור בגיל 20 בתל אביב זה אש למי שאוהב, ומי שאוהב מספיק ימצא גם איך לכלכל את עצמו. חאלס עם הקלישאות של מה כן ומה לא
אתה לא חייב לגור באופקים בשביל לחסוך מלא. וכמו שאמרתי מקודם אפשר לגור בת"א. אבל כששכר הדירה שונה ב1000 שקל במקרה הכי טוב שאני מכיר, למי שאין שלא יתבכיין אח"כ כשלא ישאר לו כלום.
לגבי ת"א חייב להגיד ,אני מסכים שזה אש. אני ממש הייתי רוצה לעבור לשם לתקופה כי זה משהו אחר.
אבל אי אפשר לא לחסוך כל החיים ואז לגלות בסוף שלא נשאר כלום ולהאשים אחרים במצב שלך (ממשל וכו' - מחאת הקוטג'/ברלין למינהם)
אני לא אומר לא לגור שם, אבל אם יש לך הון בכעיף לך על זה. אם אתה עם עבודה עמידה אין בעיה. ואני מכיר כאלה שמסתדרים יופי ויסתדרו גם בעתיד הבעיה זה כל השאר שאין להם וחושבים שאם יעברו לת"א ההזדמנויות יבואו אליהם והכל יהיה טוב. בפועל הם מסיימים באוהל במחאה כל שהיא.
אתה לא חייב לגור באופקים בשביל לחסוך מלא. וכמו שאמרתי מקודם אפשר לגור בת"א. אבל כששכר הדירה שונה ב1000 שקל במקרה הכי טוב שאני מכיר, למי שאין שלא יתבכיין אח"כ כשלא ישאר לו כלום.
עצוב שאנשים יודעים לדאוג לאחוזי הסוללה שלהם יותר מאשר לחשבון בנק.
וסתם להמשך - להוסיף מילות תאור לא מוסיף לך כלום. ובטח לא לדיון.
נכון, זה מה שאני אומר.לגבי ת"א חייב להגיד ,
אם אתה בן אדם שמרוויח 4-5 בחודש והשכירות שלך עולה 6 ולגור בתל אביב בשביל "לחיות את החלום"
זה דיי מטופש לדעתי.
אם אתה מרוויח משכורת הייטק זה משהו אחר
גם לא צריך להסחף , חייל משוחרר שרק השתחרר ועובד בשביל משכורות שהם נמוכות מ8 , כן יכול שנה לגור בתל אביב בשביל החוויה לא נגמר החיים.נכון, זה מה שאני אומר.
ורוב בני ה20-21 שמשתחררים מהצבא ורוצים להיות מגניבים לגור ליד הים ולגלוש עם המשכורת מלצרים שלהם מוצאים את עצמם רודפים אחרי הזנב שלהם במשך שנים.
ממה שיצא לי לקרוא, ואולי אני גם טועה, @Vile טוען שהאופציה להתקדם כעסק בארץ קשה יותר מאשר להתקדם בחו"ל(ובתל אביב במיוחד). בחו"ל קל יותר להתנהל והאופציות להתקדם גדולות יותר.אני מסכים שזה אש. אני ממש הייתי רוצה לעבור לשם לתקופה כי זה משהו אחר.
אבל אי אפשר לא לחסוך כל החיים ואז לגלות בסוף שלא נשאר כלום ולהאשים אחרים במצב שלך (ממשל וכו' - מחאת הקוטג'/ברלין למינהם)
אני לא אומר לא לגור שם, אבל אם יש לך הון בכעיף לך על זה. אם אתה עם עבודה עמידה אין בעיה. ואני מכיר כאלה שמסתדרים יופי ויסתדרו גם בעתיד הבעיה זה כל השאר שאין להם וחושבים שאם יעברו לת"א ההזדמנויות יבואו אליהם והכל יהיה טוב. בפועל הם מסיימים באוהל במחאה כל שהיא.
עצוב שאנשים יודעים לדאוג לאחוזי הסוללה שלהם יותר מאשר לחשבון בנק.
וסתם להמשך - להוסיף מילות תאור לא מוסיף לך כלום. ובטח לא לדיון.
לא אמרתי שלא , הכל שאלה באיזה שלב בחיים לא צריך ליהיות קיצוני לא לכאן ולא לכאן8 לגור בתל אביב זה סבבה, אל תהיו מצחיקים
לא טענתי שצריך לעזוב את הארץ.ממה שיצא לי לקרוא, ואולי אני גם טועה, @Vile טוען שהאופציה להתקדם כעסק בארץ קשה יותר מאשר להתקדם בחו"ל(ובתל אביב במיוחד). בחו"ל קל יותר להתנהל והאופציות להתקדם גדולות יותר.
אני מסכים שצריך לדעת איך להתנהל, מי שמגיע לתל אביב בלי להיות מבוסס כלכלית רק בשביל "לחיות בתל אביב" פשוט אידיוט, אבל שוב,@Vile ממה שהרשמתי ממנו לא טען שצריך לעזוב את הארץ בגלל זה, רק ציין עובדה שבארץ קשה מאוד להתקיים כעסק קטן עם משכורת נמוכה. מה כזה מופרך בזה?
אלא אם כן הוא טוען שצריך לעזוב לארץ.
כמה אנשים גרים בת"א רק שנה וחוזרים באמת להורים?גם לא צריך להסחף , חייל משוחרר שרק השתחרר ועובד בשביל משכורות שהם נמוכות מ8 , כן יכול שנה לגור בתל אביב בשביל החוויה לא נגמר החיים.
צריך פרופורציות
ומצד שני מעבר לאירופה לא אומר שהגעת לגן עדן. צריך הון עצמי בשביל להתקיים כעסק.לא טענתי שצריך לעזוב את הארץ.
פשוט כאן הרבה יותר קשה ויש ישראלים שמתעקשים להשאר כאן.
הם גם מעזים לקרוא לישראלים אחרים שטסים ליבשות אחרות "פחדנים".
על מה ולמה הם פחדנים? בגלל שהם חכמים יותר? בגלל שהם לא רוצים להתמודד עם הקושי הזה ובצדק ?!
נותנים לך אפשרות לחיות יותר בנוח, יותר קל, למה לא? למה צריך קשה? מי קבע את זה?
וכמה אנשים דבילים יש בלי תכנון לעתיד? ואני ואתה מכירים לא מעט כאלה שעברו את גיל 27 שההישג הכי גדול שלהם זה ליהיות אחמשכמה אנשים גרים בת"א רק שנה וחוזרים באמת להורים?
אחרי שאתה חווה את החופש הזה מאוד קשה לחזור
הם נגררים לזה ואני יכול להבין למה. זה באמת מפתה והכל זמין ואפשר לחיות ברמה מסויימת. אבל צריך להבין השלכות של דברים. לפתוח עסק בת"א בלי הון זה מטופש
לגור בת"א בלי הון למשך תקופה ארוכה זה מטופש.
זה מאוד כיף, אבל יש גבול לכיף. כמובן למה מכוונים בחיים
לא אמרתי שאירופה היא גן עדן, אבל ככה זה הרגיש לי 😃ומצד שני מעבר לאירופה לא אומר שהגעת לגן עדן. צריך הון עצמי בשביל להתקיים כעסק.
אני לא מסכים שבריחה לחו"ל היא בהכרח פתרון.
על מה ולמה הם פחדנים?
בגלל שהם לא רוצים להתמודד עם הקושי הזה ובצדק ?!
זאת מחשבה מפגרת, תסלח לי על הביטוי.
קבלו את זה: תפוז, עגלה, ארמון חול, למטה למטה אחורה קדימה קפיצה עיגול, טימבוקטו.