עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן, אני עושה היי באר.סקוואט- HIGH BAR אני מניח? נראה בסדר גמור.
דדליפט-תוריד אגן עוד 10 סנטים תעשה גילגול אגן לפנים(תתחיל את התנועה בערך כמו רבע סקוואט) .
חזה תוציא בחוץ.
זה ההגדרה של HB, שהוא יושב על הטרפזיםהיי באר לא אמור להיות באיזור הטרפזים ,לפי הסירטון נראה שזה כמעט על הצוואר...
תודהזה ההגדרה של HB, שהוא יושב על הטרפזים
בכל מקרה, הטכניקה של הסקוואט נראית אחלה לגמרי, רק רד טיפה יותר לאט כדי לוודא שאתה מגיע לעומק טוב
לגבי הדדליפט, תוריד טיפה את האגן ותקרב מעט את המוט לגוף, הוא טיפה רחוק מדי
תודה, לגבי הדדליפט, מה אתה אומר על העצות שנתנו לי פה להוריד קצת יותר את האגן?אחלה סקוואט
אחלה דדליפט
רק טיפה יותר מבוקר בסקוואט חוץ מזה אין שום דבר ששווה הקלדה.
חבל שאתה מטעה.לא רואה סיבה לכך.
אני מנתק אפילו רחוק ממך והישבן שלי נמוך יותר וגם עם זה אין בעיה.
חבל שאתה מטעה.
ההמלצה שהמוט יהיה מעל אמצע כף הרגל. אצלו היא ממש קרובה לשוק.
מה שזה גורם זה שהכתפיים יהיו קידמית למוט והעומס עובר לגב התחתון.
ברגע שהוא שם את המוט מעל אמצע כף הרגל העומס עובר להאמסטרינג והגב שלו מודה לו על זה.
פה יש הסבר על זה
![]()
המוט נמצא אצלו מעל אמצע כף רגל לא רואה פה מקום לדרמה
המוט באמצע כף הרגל, בדיוק מעל השכמות, הגב במנח נייטרלי והתנועה נכונה.
אם כך איך אתה מסביר את הבחור הזה? מדוע הוא מתחיל עם ישבן כל כך נמוך?המוט באמצע כף הרגל, בדיוק מעל השכמות, הגב במנח נייטרלי והתנועה נכונה.
נראה טוב.
האנטרופומטריה אצל כל אחד היא שונה, ולא כל סטאפ נראה אותו דבר אצל כל מתאמן, צריך לשים לב לפרטים האלו.אם כך איך אתה מסביר את הבחור הזה? מדוע הוא מתחיל עם ישבן כל כך נמוך?
צפה בקובץ המצורף 34570
לעומת הבחור בסירטון
שמח תמיד לעזור 😃מעניין. אם כך,הבחור בהודעה מאפיין את טיפוס B בסירטון .שזה אומר גב יחסית קצר לעומת הירך שהיא ארוכה,ואז נוצר מצב של גב אופקי ואגן גבוהה.
סתם לידע כללי הבחור בסירטון טוען שלאנשים כאלה יש פוטנציאל נמוך להיות מרים דדליפט טוב.
אצלי הגב יחסית בזוית 45 מעלות בגלל זה התפלאתי לראות גב אופקי.
תודה לוטם, תמיד לומד ממך דברים חדשים ✌️