הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה הערכת אחוז שומן + מסה או חיטוב

• פותח/ת השרשור yeezy
  • פורסם בתאריך

yeezy

משתמש פעיל
864
216
נק' מוניטין:
363
864
216
שלום חברים.

1.86
87
מה האחוז שומן שלי בערך?
ומה הייתם ממליצים, מסה או חיטוב?

אני שואל כי התחלתי חיטוב כדי להיפטר מהשומנים המתסכלים בצדדים ובבטן ואחרי זה לעלות מסה נקייה, אז אני רוצה להיות בטוח שפעלתי נכון.

תודה!

קבצים מצורפים

• 32350_32347_iu2bg8u2bfiu2qbfu82qvfbw2vi2v.jpg
    32350_32347_iu2bg8u2bfiu2qbfu82qvfbw2vi2v.jpg
    KB 32.3 · צפיות: 205
נערך לאחרונה:
תתחיל בזה שתבנה לך תפריט מסודר .
2 גרם חלבון לכל קילו .
שומנים - 0.5 עד 1 גרם לכל קילו .
פחמימות אתה יכול לשחק תתחיל מ2.5 ביום הלי אימון ו3 ביום אימון .
ותעקוב אחר המשקל ואיך שהגוף משנה , במצב שלך אתה יכול לשרוף שומן ולעלות שריר .

תתחיל בזה שתבנה לך תפריט מסודר .
2 גרם חלבון לכל קילו .
שומנים - 0.5 עד 1 גרם לכל קילו .
פחמימות אתה יכול לשחק תתחיל מ2.5 ביום הלי אימון ו3 ביום אימון .
ותעקוב אחר המשקל ואיך שהגוף משנה , במצב שלך אתה יכול לשרוף שומן ולעלות שריר .
0.5 גרם שומן לקילו? בולשיט.

0.5 גרם שומן לקילו? בולשיט.
האמת שהדעה הרווחת היא 0.7-1 בחיטוב ובמסה
כשבחיטוב מקצצים בפחמימות ומעלים בשומן ובמסה אין סיבה להעלות את כמות השומן למעבר לזה אלא אם אתה קטוגני.
בעניין שריפת שומן ועליית מסת שריר במקביל זה כמובן לא יקרה, אבל ירידה באחוזי שומן כן.

סליחה 1000 גרם שומן לקילוגרם .

זה סבבה ? תודה
לא 0.5 ולא עד 1, יש מחקרים שמראים שזה לא באמת כלכך משנה אם תאכל פחמימה או שומן, מה שאומר שאתה בכיף יכול גם 1.3 גרם לקילו, כל עוד אתה לא מגזים יותר מידיי, אתה יורד ל0.5 ? לדעתי מעט מידיי, לא ראיתי בשום מקום שממליצים על זה.
תן לי מחקר שאומר שזה טוב לאכול 0.5 גרם שומן לקילו, ושההגבלה היא גרם לקילו, ואז תתחצף, ואני אפילו אשמח ללמוד משהו חדש. עד אז, תמליץ על גרם לקילו בכיף.

לא 0.5 ולא עד 1, יש הרבה מחקרים שמראים שזה לא באמת כלכך משנה אם תשים פחמימה או שומן, מה שאומר שאתה בכיף יכול גם 1.3 גרם לקילו, כל עוד אתה לא מגזים יותר מידיי, אתה יורד ל0.5 ? לדעתי מעט מידיי, לא ראיתי בשום מקום שממליצים על זה.
תן לי מחקר שאומר שזה טוב לאכול 0.5 גרם שומן לקילו, ושההגבלה היא גרם לקילו, ואז תתחצף, ואני אפילו אשמח ללמוד משהו חדש. עד אז, תמליץ על גרם לקילו בכיף.
לא חייב לך שום דבר , זה המלצה שלי ואני לא צריך לקבל אישור מימך על זה .
ולפעם הבא תכתוב משהו מי שלך ואל תצטט אותי .
יש פה נטייה כבדה לצטט אנשים ואז לבקש מהם מחקר כלשהו בנושא , זה חייב להיפסק .

כל עוד מישהו נותן המלצה (גם אם היא שגויה) אבל כותב שזוהי דעתו האישית על סמך הניסיון האישי שלו - לא רואה בזה שום דבר רע.
אבל אם נותנים המלצה כלשהי ולא מציינים את זה, משתמשים שחדשים עלולים לעבוד לפי הנחיות שהן בעצמן שגויות.

זהו הלך הרוח בפורום, מה לעשות? אנחנו אוהבים כשמגבים טענות.

לא חייב לך שום דבר , זה המלצה שלי ואני לא צריך לקבל אישור מימך על זה .
ולפעם הבא תכתוב משהו מי שלך ואל תצטט אותי .

אנשים רוצים ללמוד פה, מכאן שברור שיבקשו מחקרים. אם אתה לא פה בשביל ללמוד, למה אתה פה ? אני פה כדי ללמוד, אני לא יודע הרבה, אבל מה שאני יודע אני יודע מפה, בחודשים שאני פה.

כל עוד מישהו נותן המלצה (גם אם היא שגויה) אבל כותב שזוהי דעתו האישית על סמך הניסיון האישי שלו - לא רואה בזה שום דבר רע.
אבל אם נותנים המלצה כלשהי ולא מציינים את זה, משתמשים שחדשים עלולים לעבוד לפי הנחיות שהן בעצמן שגויות.

זהו הלך הרוח בפורום, מה לעשות? אנחנו אוהבים כשמגבים טענות.

אז מהיום אחרי כל המלצה שלי אני יצרף מינימום מחקר אחד ואפילו שלושה .
סבבה !

אז מהיום אחרי כל המלצה שלי אני יצרף מינימום מחקר אחד ואפילו שלושה .
סבבה !
תשמע, לא ביקשנו שתצרף מחקר אחרי כל המלצה, אבל אם זאת המלצה שנוגדת 99% מההמלצות פה בפורום, ואנשים נוטים להפחית בשומן כמתחיל שמפחד משומן, אז כנראה הוא היה אוכל 0.5 לכל קילו. אז כן, על דברים כאלה כשמבקשים ממך, אני רק מבקש שתכתוב איפה קראת את זה.

נ.ב אחי, הציניות שלך סבבה והכל, אבל תעשה את זה שאתה מדבר עם מישהו בכיף, זה סתם עושה קצת מתח פה באשכול.

תשמע, לא ביקשנו שתצרף מחקר אחרי כל המלצה, אבל אם זאת המלצה שנוגדת 99% מההמלצות פה בפורום, ואנשים נוטים להפחית בשומן כמתחיל שמפחד משומן, אז כנראה הוא היה אוכל 0.5 לכל קילו. אז כן, על דברים כאלה כשמבקשים ממך, אני רק מבקש שתכתוב איפה קראת את זה.

נ.ב אחי, הציניות שלך סבבה והכל, אבל תעשה את זה שאתה מדבר עם מישהו בכיף, זה סתם עושה קצת מתח פה באשכול.
אני מחפש אחי תן לי זמן .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית