הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Overhead press טכניקה

• פותח/ת השרשור
נראה טוב (חוץ מנושא האחיזה שהוא שנוי במחלוקת).
תעיף את החגורה הזאת היא לא טובה.

ידוע לי לגבי החגורה, אין לי עוד חגורות בחד''כ ואין לי אישית, העניין הוא שאני גם לא שם חגורה בכלל, לא במשקליים הללו זה בטוח, פשוט ספציפית באותו אימון עשיתי דדליפט וחתירה עם מוט אולימפי ככה שהרגשתי רצח את הגב תחתון....

אפשר לשמוע קצת על נושא האחיזה?

• פותח/ת השרשור
אתה אוחז באחיזה שמכונת Suicide grip (האגודל לא מלופפת סביב המוט). אמנם בבנץ' זה בעיקר מסוכן אבל גם בפרס יש סכנה שהמוט יפול.

האמת שזו האחיזה שלי בכל דבר (חוץ מדדליפט) מתח, סקוואט פרס ואפילו בנץ', לא ידעתי על זה האמת, לעולם לא נפל לי מוט וגם לא היה קרוב ואף לא הייתה לי הרגשה שהוא יכול ליפול....אולי במשקלים כבדים יותר

האמת שזו האחיזה שלי בכל דבר (חוץ מדדליפט) מתח, סקוואט פרס ואפילו בנץ', לא ידעתי על זה האמת, לעולם לא נפל לי מוט וגם לא היה קרוב ואף לא הייתה לי הרגשה שהוא יכול ליפול....אולי במשקלים כבדים יותר
במתח זה לא מסוכן מן הסתם, וגם בסקוואט לא. אני אוחז ככה בסקוואט.

• פותח/ת השרשור
במתח זה לא מסוכן מן הסתם, וגם בסקוואט לא. אני אוחז ככה בסקוואט.

האמת שלראשונה שמעתי על זה וערכתי חיפוש, מעניין מאוד יש המון בעד זה ויש המון נגד זה, באמת שנוי במחלוקת כפי שאמרתה...לדעתי זה פשוט יותר נוח

אתה נוטה לאובר אקסטנשן בגב התחתון, תשתדל לסובב אגן לאחור (PPT) ולכווץ את הישבן חזק על למנוע את זה.
ותעיף את האחיזה הזאת.. הדבר האחרון שאתה רוצה זה שהמוט ייפול עליך.
מעבר לזה באמת שזה בסדר גמור

נערך לאחרונה:
אתה נוטה לאובר אקסטנשן בגב התחתון, תשתדל לסובב אגן לפנים (APT) ולכווץ את הישבן חזק על למנוע את זה.
ותעיף את האחיזה הזאת.. הדבר האחרון שאתה רוצה זה שהמוט ייפול עליך.
מעבר לזה באמת שזה בסדר גמור
זה אקסטנשן בגבול הסביר מאוד ובלתי נמנע כשהמשקלים כבדים

כבד זה עניין יחסי כמו שאתה יודע
ברור, אבל גם למתאמן מתחיל ש 30 קג כבדים לו לא הייתי ממליץ אחרת.
בכל אופן זה באמת לא משהו חריג אבל הייתי מנסה להימנע אם אפשר כמה שיותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית