הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ creatine by super effect

adirb20

משתמש מתחיל
35
0
נק' מוניטין:
3
35
0
אחרי 4 שנים של אימון החלטתי להתנסות בקריאטין, חבר המליץ לי על החברות dymatize או optimum הלכתי לאימנו שופ בתל אביב המוכר אמר לי שהם לא מוכרים הרבה זמן קריאטין של אופטימום (למרות שבאתר הם מופיעים) והתחיל להסביר לי על איפה קריאטין נוצר בעולם מה שלא הבנתי שקשור לענייין ,
בכל מקרה הוא המליץ לי לקנות כל קריאטין וזה לא משנה החברה כל עוד הוא creatine monhydrated והמליץ לי על הקריאטין של חברת סופר אפקט הבנתי שהיא ישראלית ומיוצרת בישראל?
האם היא טובה כמו כל קריאטין אחר? עוברת בדיקות? אני בנאדם שלא נוגע בכלל באבקות חלבון או בכל תוסף אחר אז אני רוצה לוודא פשוט .
תודה לעוזרים

יש במלאי גם של דימטייז, המחיר יקר יוצר מסופר אפקט ואין הבדל משמעותי.
קריאטין של סופר אפקט לא מיוצר בארץ, הוא נארז בארץ, חומרי הגלם מחו״ל.

יש במלאי גם של דימטייז, המחיר יקר יוצר מסופר אפקט ואין הבדל משמעותי.
קריאטין של סופר אפקט לא מיוצר בארץ, הוא נארז בארץ, חומרי הגלם מחו״ל.
ואבקת חלבון וגיינר?
תמיד עניין אותי כמה עובדים ואיפה המפעל של סופר אפקט.

• פותח/ת השרשור
המפעל של קפה זומר ממוקם בראש העין ברחוב המלאכה, האמת אם תרצו יהיה אפשר לארגן סיור של כל חברי הפורום ותוכלנו לבוא לראות איך מיצרים חלבון.
תודה רבה,
יש לי כמה שאלות על קריאטין בכללי יש לי וויכוח עם חבר
האם אפשר לקחת קריאטין בלי הפסקה כלומר לא בסייקלים?
האם קפאין מפריע לפעולה של הקריאטין?
האם אפשר לערבב את הקריאטין במים חמים?

תודה רבה,
יש לי כמה שאלות על קריאטין בכללי יש לי וויכוח עם חבר
האם אפשר לקחת קריאטין בלי הפסקה כלומר לא בסייקלים?
האם קפאין מפריע לפעולה של הקריאטין?
האם אפשר לערבב את הקריאטין במים חמים?

לא צריך הפסקות, בדקו את הנושא הזה לא פעם, יש כאן מספיק מחקרים בפורום.
קפאין על פניו משתן מאוד חלש, הוא מעכב ספיגה של הנתרן בכליות ומרפה את השלפוחית, אך עם זאת ישנם מחקרים סותרים וטוענים שקפאין לא משתן כמו שטוענים, כך או כך לא נמאה מאמר חד משמעי שיכול לסכם את הנושא. אך גם אם, לא מדובר במשתן שיכול להפשיע דרסטית על מאזן הנוזלים. אותו דבר אפשר לומר האם אפשר לצרוך קריאטין וללכת לסאונה ? בגדול התשובה היא לשתות הרבה מים, כל עוד תקפיד על שתיה מרובה וצריכה קבוע של קריאטין אתה תהנה מהאפקט שלו.
למה שתערבב קריאטין עם מים חמים ?

• פותח/ת השרשור
לא צריך הפסקות, בדקו את הנושא הזה לא פעם, יש כאן מספיק מחקרים בפורום.
קפאין על פניו משתן מאוד חלש, הוא מעכב ספיגה של הנתרן בכליות ומרפה את השלפוחית, אך עם זאת ישנם מחקרים סותרים וטוענים שקפאין לא משתן כמו שטוענים, כך או כך לא נמאה מאמר חד משמעי שיכול לסכם את הנושא. אך גם אם, לא מדובר במשתן שיכול להפשיע דרסטית על מאזן הנוזלים. אותו דבר אפשר לומר האם אפשר לצרוך קריאטין וללכת לסאונה ? בגדול התשובה היא לשתות הרבה מים, כל עוד תקפיד על שתיה מרובה וצריכה קבוע של קריאטין אתה תהנה מהאפקט שלו.
למה שתערבב קריאטין עם מים חמים ?
הבנתי שהוא מתוסס בצורה יותר יעילה ככה שאני שם במים קרים לפעמים נשאר קצת אבקה בכוס

הבנתי שהוא מתוסס בצורה יותר יעילה ככה שאני שם במים קרים לפעמים נשאר קצת אבקה בכוס
לכן שמים כפית גדושה בקריאטין ישר לפה ושותים מים. רק כך הכל נכנס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית