הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אולטימייט נוטרישן חלבון פרוסטר

nicklancer1

משתמש מתחיל
91
20
נק' מוניטין:
21
91
20
ערב טוב לחברי הפורום, אני יודע שהנושא נשאל מספר פעמים חקרתי את הפורום לפני שפירסמתי ולא מצאתי תשובה עיניינית.
קיבלתי הצעת מחיר של דלי של אולטימייט נוטרישן ב 250 שח (כרגע משתמש בסופר אפקט אותו מחיר), השאלה שלי אם האם כדאי לסמוך על החברה הזאת למרות המקרא של זיוף הערכים שהיה לפני מספר שנים? הטעם של החלבון מדהים השאלה היא האם באמת כדאי לתת את האמון בחברה שכזאת?
לכל מי שהולך לרשום לי לך תקנה באמינו הייתי עושה זאת בכיף אם היה ניתן לשלם במזומן בהזמנה אינטרנטית.

יש אתרים שנותנים ביקורות על טעמים.
אני לא יודע אם מותר לפרסם פה את האתרים כי אפשר לעשות מהם גם הזמנות ואסור לפרסם אתרים מחול

חרא של חלבון אל תקנה טעם זוועתי היה לי בננה וקרם עוגיות שתיהם טעם של ביוב:badtaste14: עם פצפוצי עוגיות אל תתקרב אליהם ..אני הזהרתי אותך

• פותח/ת השרשור
חרא של חלבון אל תקנה טעם זוועתי היה לי בננה וקרם עוגיות שתיהם טעם של ביוב:badtaste14: עם פצפוצי עוגיות אל תתקרב אליהם ..אני הזהרתי אותך
דווקא טעמתי את שני הטעמים והיה פצצה אני אוהב שזה לא מתוק יותר מידי

• פותח/ת השרשור
וואלה אני לא אהבתי שתי הטעמים הגעילו אותי ..אולי לא טעמת אבקות של חברות אחרות .. אחר כך תבין את ההבדל..😉
טעמתי את הבננה של סופר אפקט ושל אופטימום היה מעולה כמעט ואין הבדל ביניהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית