הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שכיבות סמיכה יום אחרי אימון

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
אתמול עשיתי אימון (במכון כושר) שכלל בין היתר חזה ויד אחורית.. היום, התאמנתי גם כן (לא עברו 24 שעות אפילו, וכמובן שבגדול היום זה אימון על קבוצת שרירים שונה..) אבל שילבתי 3 וריאציות של שכיבות סמיכה ברצף, 3 סטים (מה שנקרא "טרייסט").. השאלה שלי האם זה יכול להזיק ליד האחורית ולחזה שפועלים בתרגיל הזה (זה רק שכיבות סמיכה, העצימות בהשוואה למשקלים במכון כושר בעלת הבדל עצום) אם כן, מהו הנזק וחשוב להדגיש שאני ממש לא עושה את זה בקביעות.. רק פעם ב..
כמו כן אני בחיטוב=> אני יותר פגיע.

נערך לאחרונה:
את הגוף לא מעניין איך הגיע העומס, בין אם זה ממשקולות או משכיבות סמיכה, סטרס זה סטרס, וגם אימון עם משקל גוף זה אימון לכל דבר.

כדאי לתכנן את האימונים באופן שבו תוכל להתאושש מאימון לאימון, ולא לעבוד בצורה רנדומלית.

• פותח/ת השרשור
את הגוף לא מעניין איך הגיע העומס, בין אם זה ממשקולות או משכיבות סמיכה, סטרס זה סטרס, וגם אימון עם משקל גוף זה אימון לכל דבר.

כדאי לתכנן את האימונים באופן שבו תוכל להתאושש מאימון לאימון, ולא לעבוד בצורה רנדומלית.
אוקיי תודה! אבל לא ענית לי- מהו הנזק שיכול להיגרם? ואם בכלל יכול להיגרם נזק אם אני עושה את זה בתדירות ממש ממש נמוכה

אוקיי תודה! אבל לא ענית לי- מהו הנזק שיכול להיגרם? ואם בכלל יכול להיגרם נזק אם אני עושה את זה בתדירות ממש ממש נמוכה
הנזק הוא מחסור בהתאוששות, שיוביל לפגיעה באימונים וביכולות, ועלול להוביל גם לפציעות במקרים מסויימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית