עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה מתחיל TRT כי אתה צריך או כי סתם באלך לנסות ?חייל בשירות סדיר שוקל להתחיל במינון trt טסט ארוך, בעיה עיקרית זה תזונה בצבא
מטרה שיפור אורח חיים, ביצועים ועלייה נקייה ואיטית (תחילה חיטוב) והגעה לרמות ה'טבעיות' הגבוהות של טסט בדם כדי לזרז תהליכים
כדאי לא כדאי?
לא צריך עשיתי בדיקות דם והטסט 16 שזה נורמלי אך לא גבוה, חשבתי לעשות קרוז במינונים נמוכיםאתה מתחיל TRT כי אתה צריך או כי סתם באלך לנסות ?
אז אל תכנס לזה כמו שדניאל אמרלא צריך עשיתי בדיקות דם והטסט 16 שזה נורמלי אך לא גבוה, חשבתי לעשות קרוז במינונים נמוכים
מה רע ב16? מה זה אומר בכלל אתה יודע? ומה ההשלכות של שימוש בטסט גם במינון trt?לא צריך עשיתי בדיקות דם והטסט 16 שזה נורמלי אך לא גבוה, חשבתי לעשות קרוז במינונים נמוכים
לא אמרתי שרעמה רע ב16? מה זה אומר בכלל אתה יודע? ומה ההשלכות של שימוש בטסט גם במינון trt?
אתה טועהלא אמרתי שרע
לפי מה שקראתי בנושא ההשלכות לא מדאיגות כל כך. כמובן שתהיה השבתה של הציר אבל אם עושים את זה נכון אפשר רק להרוויח תקן אותי אם אני טועה
קודם כל תודה על התגובות המהירותאתה טועה
מי שנאלץ לקבל טיפול trt זה משהו לכל החיים
אדם בריא עם ייצור טבעי ומספיק של טסטוסטרון לא צריך לעשות trt
יש משפט: If it ain't broken, don't fix it
זה כבר לעשות סייקל ולא להשתמש במינוני trt . ואת זה כדאי לעשות אחרי הצבא בזמן נוח מהרבה בחינות, ולא לפני שתצבור מספיק ידע בתחום, התקדמות באימונים וכדומה.קודם כל תודה על התגובות המהירות
אני מסכים אם מה שאתה אומר אבל הרעיון הגיע מה blast and cruise
פשוט אין סיבה לעשות בלאסט עם תנאי צבא אז חשבתי שהקרוז יכול להועיל
סגור אני לא לחוץ, תמיד משתדל ללמודזה כבר לעשות סייקל ולא להשתמש במינוני trt . ואת זה כדאי לעשות אחרי הצבא בזמן נוח מהרבה בחינות, ולא לפני שתצבור מספיק ידע בתחום, התקדמות באימונים וכדומה.
ג'וב לוחם תומך מה התפקיד שלך?סגור אני לא לחוץ, תמיד משתדל ללמוד
מה אתה חושב לגבי חיטוב בתנאי צבא? אפשרי? איך לשלב קלן בעניין? (לא תמיד יש לי הזכות לבחור מה לאכול)
לוחםג'וב לוחם תומך מה התפקיד שלך?
חיטוב יהיה קל כי אתה גם ככה עם המון ריצות ומסעות אבל הכי חשבון לשמור על חלבון גבוהלוחם
אוקיי אז איך משלבים קלן בסדר יום עמוס ואם יש טעם בכלל לנסות לשלבחיטוב יהיה קל כי אתה גם ככה עם המון ריצות ומסעות אבל הכי חשבון לשמור על חלבון גבוה
אם אתה יכול תביא הרבה טונות ביצים מהטבחים ואם אתה יכול גם גבינות
לא הייתי ממליץ לשלב קלן במצב כזה. עיקר ההסתייגות ממנו היא עקב העצימות היום יומית של לוחמים. מעט שעות שינה, אינטנסיביות בחלק מהזמן לא ליניארית ועוד. שמור אותו לחיטוב אחר בתנאים נוחים.אוקיי אז איך משלבים קלן בסדר יום עמוס ואם יש טעם בכלל לנסות לשלב
הייתי מוותר על קלן לדעתי בשירות צבאי עמוס כי גם ככה אתה נמצא בעומס ולהוסיף עוד קלן נראה קצת מוגזםאוקיי אז איך משלבים קלן בסדר יום עמוס ואם יש טעם בכלל לנסות לשלב
לא הייתי ממליץ לשלב קלן במצב כזה. עיקר ההסתייגות ממנו היא עקב העצימות היום יומית של לוחמים. מעט שעות שינה, אינטנסיביות בחלק מהזמן לא ליניארית ועוד. שמור אותו לחיטוב אחר בתנאים נוחים.
תודה רבה חברה עזרתם לי מאוד !הייתי מוותר על קלן לדעתי בשירות צבאי עמוס כי גם ככה אתה נמצא בעומס ולהוסיף עוד קלן נראה קצת מוגזם