זאת הייתה המטרה 😃הרסת 🙁
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זאת הייתה המטרה 😃הרסת 🙁
🤬זאת הייתה המטרה 😃
חיטובישן
SS אימון 3
סקוואט 95kg 3x5.
כבר נראה די טוב, שולח ברכיים קדימה יותר ומרוויח עומק ובריחה חזקה מהבור. מקווה הטכניקה טובה ושאני לא מפצה עם הכוח בלי לדעת. יש סרטון למי שהתגעגע:sweatingbullets:
בנץ׳ 90kg 3x5.
היה די כבד לצערי, אבל יש עוד לאן להתקדם..
מתח מיד פוזישן bw + 12.5kg 3x5 קל מאוד.
סרטון סקוואט:
מישהו התחיל ללמוד בוינגייט? ותודהאיזה Dorsiflexion , איכותי .
נראה סקוואט סבבה בסה"כ.
😃אחלה סקוואט ✌️
משהו כמו חצי שנה, פחות או יותר מאז שהפסקתי להתאמן רציני ולשבור שיאים בסקוואט. היה שלב שלא יכולתי לסבול יותר את הכאבים במרפקים אחרי הסקוואט, ברמה שזה היה מחרבן את הבנץ' שאח"כ. או שהמבנה שלי לא מתאים או שאני לא גמיש מספיק, בכל מקרה החלטתי שאין תועלת להלחם בזה במקום פשוט לעשות HB..ממתי אתה עושה HB?
שכחתי לעדכן אתמול
SS אימון 4
סקוואט: 100kg 3x5. משקל עדיין קל, למרות שאני כן מזיע עד סוף הסט השלישי. שוב היה קשה להילחם בבאט ווינק, אולי הגמישות שלי נפגמת בכלל הישיבה בלימודים כל היום.
פרס: 50kg 3x5 כבד:secret:
מתח(תמיד יהיה במיד פוזישן אז פשוט ארשום מתח) : 15kg 3x5+
בייספס בבנץ' והביתה:)
SS אימון 5
סקוואט 105kg 3x5
אין חדש תחת השמש, לא מרגיש 100% עם הטכניקה..
בנץ׳ 3x5 95kg
בהחלט כבד, אבל מצד שני אני מרגיש חזק ויכולת להתאמץ כמו שצריך, מה שלא קרה באף אימון בתקופה האחרונה, מגווה שאמשיך ככה 😃
מתח +17.5kg 3x5
גם כן די קל, לא צופה בעיות התקדמות בקרוב..
SS אימון 6:
הספייס באשקלון סגרו לשבועיים עקב שיפוצים והשאירו את הלקוחות עם ה*** ביד..עשינו מנוי לחודש במחיר די טוב בחד"כ אחר פשוט וזול בעיר. יש כלוב ובנץ' אין תלונות 😃
סקוואט 110kg 3x5
אין חדש, די תקתקתי את העבודה
פרס 55kg 3x5
קליל, יש מצב שהמוט שם שוקל פחות מ20 ק"ג ולכן הכל הרגיש קל (בעצם בטוח)
מתח bw+20kg 3x5
גם כן קל יחסית,שתי החזרות האחרונות בסט השלישי היו כבדות.
רגע הם לא אמורים לתת לכם איזה פיצוי לפחות על שבועיים בלי מכון? או להאריך בשבועיים?
אל תדאג, אני צופה שבהתחלה יגיעו מלא חדשים בגלל המחיר הנמוך אבל אחרי כמה שבועות בודדים ימשיכו להתמיד
SS אימון 7
סקוואט 120kg 3x5
לא היו פלטות של 2.5 כדי להרים 115אז זרמתי, היה נחמד ומרגיש ניצנים של כוח:sarcastic:
בנץ׳ 95kg 3x5
קשה, מניח שאני די על הסף. גם ההתרגלות לספה חדשה תקח כמה אימונים בטח..
דדליפט 120kg 1x5
לא היו כוחות, פשוט הרמתי והורדתי את המוט בלי דגש על טכניקה 😅
מ"ג אתמול 71.4. שפל המדרגה חחח
71???
אני חושב שביסודי שקלתי ככה.יאפ..אני חושב שבערך שנתיים לא הייתי במשקל הזה.