- פותח/ת השרשור
ואני חושב שביסודי היית בגובה שלי:sarcastic:😆אני חושב שביסודי שקלתי ככה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ואני חושב שביסודי היית בגובה שלי:sarcastic:😆אני חושב שביסודי שקלתי ככה.
SS אימון 7
בלי חשק ובלי כוח, אחרי שבוע באמת קשה. ויתרתי על סקוואט כי לא אכלתי כלום בערך מאז האימון האחרון, והרגשתי שלא התאוששתי כמו שצריך.
פרס 60kg 3x4, לא הצלחתי לסגור חמישיות בכלל.
מתח bw+25kg 3x5 סבבה כזה
הביתה...🥷
מ"ג עדיין 71.4 אחרי עליה בסופ"ש(יום נישואין) וירידה בחזרה.
אימון אחרון לא עדכנתי כי הספקתי רק 3x5 סקוואט עם 125 ק"ג וסגרו את המכון.
SS אימון 8
סקוואט 3x5 130kg
קשה, אין חמצן, בסט האחרון הייתי צריך להוציא קצת רייג׳ כדי לסיים. הרגשה טובה. באימון הבא אשקול אם לחגור או לא.
בנץ׳ 3x5F 100kg
היה בסדר בשני הסטים הראשונים למרות שהכל עלה לאט. בסט בשלישי דפקתי את המוט בראק בחזרה השניה השלישית והרביעית ברצף, ניסיתי להתכווץ מחדש ולהרים ולא הצלחתי, הספוטר עזר. אימון הבא חוזר על המשקל.
מתח 3x5 +30kg
גם פה הייתה פאשלה, באמצע הסט 2 חוליות ברזל נמתחו וצבטו לי את הרגל ככה שהייתי חייב לעצור. בכל אופן המשקל היה כבד מדי כדי לסיים 3 חמישיות, באימון הבא ארד ל27.5, קפיצת ביניים שלדעתי היה עדיף לעצור בה כבר מקודם.
זהו בסהכ, הרבה תקלות אבל מרוצה מהמשקלים שחוזרים להיות נורמלים:)
Thanks kidמזל טוב!
ונראה שאתה חוזר למשקלים לא רע..
בגלל תקופת מבחנים משתדל לא להתברבר באינטרנט. סיכום מזורז של עוד שבוע עם אימונים מעט צולעים:
יום ראשון:
כשל בסקוואט 135 ק"ג בסט הראשון בחזרה החמישית. כבר בחימום הרגשתי חוסר התאוששות מהאימון האחרון והמוח אמר לוותר על הסקוואט, ניסיתי להיכנס עם קצת רייג' אבל נשארתי למטה בחמישית.
בנץ' 3x5 100kg הלך מצויין. הכל היה כבד אבל עלה בקצב אחיד וטוב. שברתי את המחסום הראשון בדרך למעלה 😃
מתח 3x5 20kg. עשיתי ריסט קטן כדי לשפר עוד קצת את הטכניקה, אתקדם לאט לאט
יום שלישי:
ללא סקוואט, התאוששות קלה לקראת האימון של חמישי. אני חושב שבאופן כללי המשקלים האלה כבר כבדים לי כדי להתאמן בסגנון SS.
פרס 60kg 3x5, כשל בחזרה רביעית בסט האחרון.
אח"כ עשיתי כל מיני תרגילים להעביר את הזמן (flyes, bent over, biceps וכו')
עשיתי השבוע גם דדליפט 140kg ל5 ואני לא זוכר מתי, מסתבר שמשהו בתזמונים שכתבתי כאן ממש לא מדויקo_O
סרטון, שלא יהיה משעמם מדי:
*משום מה הסתכלתי על הרצפה ממש קרוב אלי ונראה שזה מנע ממני לנעול כמו שצריך, אבל לא נורא, נראה בסדר לדעתי.