עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא מאמין שירדתי 6 קילו רק של נוזלים.הניטרלי שלך זה כמה הגוף שלך שורף בפועל, לא לפי נוסחה מסויימת. כלומר אם אתה יורד במשקל אתה בהגדרה אוכל פחות ממה שאתה שורף, כלומר ההפך מפלוס קלורי (לא מדבר על מאזן נוזלים).
לא אמרתי שזה נוזלים. אבל לפחות ממה שידוע לי, כשאתה בפלוס קלורי האנרגיה העודפת או משמשת לבניית מסת שריר חדשה או נאגרת בגוף בצורת שומן (או גם וגם), כלומר בכל מקרה יש עליה במשקל. אם אתה יורד במשקל (שוב, נניח שהמאזן נוזלים נשאר זהה) זה אומר שאתה לא בפלוס קלורי, גם אם נוסחה מסויימת מראה לך שאתה כן.לא מאמין שירדתי 6 קילו רק של נוזלים.
כל העיקרון של מה שכתבתי מבוסס על פליאו
לא בהכרח, אתה יכול להיות בגרעון קלורי ולעלות במסת שריר רזה ובמקביל לרדת באחוז השומן. וזה בהכרח אומר שאתה מכניס קלורית מתחת או בדיוק כמו התחזוקה שלךלא אמרתי שזה נוזלים. אבל לפחות ממה שידוע לי, כשאתה בפלוס קלורי האנרגיה העודפת או משמשת לבניית מסת שריר חדשה או נאגרת בגוף בצורת שומן (או גם וגם), כלומר בכל מקרה יש עליה במשקל. אם אתה יורד במשקל (שוב, נניח שהמאזן נוזלים נשאר זהה) זה אומר שאתה לא בפלוס קלורי, גם אם נוסחה מסויימת מראה לך שאתה כן.
גם אם זה אפשרי לעלות מסת שריר ולרדת בשומן בו זמנית, עדיין אם אתה אוכל פחות קלוריות ממה שאתה מוציא המשקל שלך יירד.לא בהכרח, אתה יכול להיות בגרעון קלורי ולעלות במסת שריר רזה ובמקביל לרדת באחוז השומן. וזה בהכרח אומר שאתה מכניס קלורית מתחת או בדיוק כמו התחזוקה שלך
אין לי כוח לשחזר את כל השלבים והתהליכים, אבל מה שיפה הוא הקורלציה בין כוח למסה. התקדמתי בפועל (ניסיתי גם אחרות ) בתכניות ss וטקסס.לא הבנתי את ההתייחסות שלך לשאלה מהי תקופת הזמן בה צברת את המאסה.
בכמה זמן צברת את מאסת השריר (גם אם מדובר בכמה תקופות זמן שונות שיחד נמשכו איקס זמן)?
באילו תוכניות אם אפשר לדעת? מהו הפלוס הקלורי?
בהחלט אפשר ללמוד ממך על חיטוב והמסקנות שלך מהתקופה הזו.
אם זאת אני מניח שרבים היו רוצים גם לשמוע ממך על המאסה שצברת, מסקנות ודעות 😃
נראה פגז באמת מדהים !!!חיטוב מצויין ומאסת שריר מעוררת הערכה.