הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע יצרן חלבון חדש?

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך
אמינוספייקינג לא מכשיל בדיקות מעבדה. להפך, הוא מוכיח נוכחות חלבון גבוה, על אף שהיא מגיעה מחומצות אמינו זולות.
רק מי שמסתכל על הרכיבים ומוודא שאין תוספת אמינו מקבל חלבון אמתי.
מותרת גם סטייה של עד 20% ברוב מוצרי המזון ותוספי המזון, לכן כל החברות 'מבוטחות' מקריסה בשל איבוד לקוחות. רוב הלקוחות בכלל לא בודק בדיקות מעבדה, סתם קונה לפי פרסום ומוניטין.

אמינוספייקינג לא מכשיל בדיקות מעבדה. להפך, הוא מוכיח נוכחות חלבון גבוה, על אף שהיא מגיעה מחומצות אמינו זולות.
רק מי שמסתכל על הרכיבים ומוודא שאין תוספת אמינו מקבל חלבון אמתי.
מותרת גם סטייה של עד 20% ברוב מוצרי המזון ותוספי המזון, לכן כל החברות 'מבוטחות' מקריסה בשל איבוד לקוחות. רוב הלקוחות בכלל לא בודק בדיקות מעבדה, סתם קונה לפי פרסום ומוניטין.

אמת, עצם העובדה שמוסיפים חומצות אמינו בנוסף זה נספר כחלבון מלא. זה טריק ישן ומוכר, ואפשר לראות שגם בישראל התחילו לאמץ אותו. בגלל זה אנחנו תמיד אומרים, תוויות מדברות בעד עצמן. שימו לב שהיצרנים האלו לא מפחדים מבדיקות מעבדה, כי הם יודעים ש חומצות האמינו יספרו כחלבון ולכן הם די רגועים בנושא.

אנחנו הפסדנו לא קצת כסף עצם זה שאנחנו לא מכניסים חברות מסוימות לרשת, זה בהחלט לא צעד עיסקי חכם, אך זאת תהיה צביעות מבחיניתינו למכור מה שאנחנו יודעים שהוא לא טוב, משהו שידעו כרמאות, השם שלי יותר חשוב ולכן נמשיך ככה, לא נכניס לרשת שום אבקת חלבון שיש לה אמינוספייקנג

אמת, עצם העובדה שמוסיפים חומצות אמינו בנוסף זה נספר כחלבון מלא. זה טריק ישן ומוכר, ואפשר לראות שגם בישראל התחילו לאמץ אותו. בגלל זה אנחנו תמיד אומרים, תוויות מדברות בעד עצמן. שימו לב שהיצרנים האלו לא מפחדים מבדיקות מעבדה, כי הם יודעים ש חומצות האמינו יספרו כחלבון ולכן הם די רגועים בנושא.

אנחנו הפסדנו לא קצת כסף עצם זה שאנחנו לא מכניסים חברות מסוימות לרשת, זה בהחלט לא צעד עיסקי חכם, אך זאת תהיה צביעות מבחיניתינו למכור מה שאנחנו יודעים שהוא לא טוב, משהו שידעו כרמאות, השם שלי יותר חשוב ולכן נמשיך ככה, לא נכניס לרשת שום אבקת חלבון שיש לה אמינוספייקנג
וזו הסיבה שאנחנו ממשיכים לחזק אתכם וליהנות ממוצרים אחרים שנקיים מתחבולות כאלו.

טעמתי מחבר את הדוגמית שנתנו לו איזה גועל יש לזה טעם מוזר כאילו של מלבין קפה. לא היה לי מושג לגבי הערכים אבל ממש לא מומלץ

שאלת תם החברות שמציעות את החלבונים האלו,הם לא מפעל לתוספים,הם מפעלים לאבקות שתיה חמה,אז מה הם באמת יודעים?
האם ה gmp שלהם הוא לאבקות השתיה או לאבקת החלבונים?
החלבון שם משתמשים הוא נקי? לא מכיל סוכר?
האם קו היצור הוא בלעדי לאבקת חלבון? כי אם כן למה רושמים עלול להכיל סויה וכו?

ראיתי את הגל אור הזה בפייסבוק פתאום כולם מצטלמים עם זה. היתה לי הרגשה שזה חרטא וקיבלו כסף עבור הפרסומים האלו שום ספורטאי מקצועי לא ימליץ על אבקה עם אחוז חלבון נמוך או איזו עם 5 גרם פחמימה.
שלא יבינו אותי לא נכון אבל זאת בדיוק הסיבה למה אני לא סומך על הישראלי

ראיתי את הגל אור הזה בפייסבוק פתאום כולם מצטלמים עם זה. היתה לי הרגשה שזה חרטא וקיבלו כסף עבור הפרסומים האלו שום ספורטאי מקצועי לא ימליץ על אבקה עם אחוז חלבון נמוך או איזו עם 5 גרם פחמימה.
שלא יבינו אותי לא נכון אבל זאת בדיוק הסיבה למה אני לא סומך על הישראלי
אבל יש פטריית הפלא עחי

מה שמאוד אהבתי באמינו שופ (אני מניח שזה חובה שבכל מוצר בשוק הישראלי) זו התווית המפורטת בעברית כשקניתי את הקאטלר, דיי התבאסתי מצבעי המאכל, אבל לפחות ידעתי שהם קיימים, כשקניתי חלבונים מאוד מוכרים מחול, לא היה נתון כמעט שום דבר על המרכיבים.

ואם זאת, חברות בין לאומיות ממשיכות לעשות אמינוספייקינג, ולהכניס חלבונים זולים לתערובת, בזמן שחלבונים ישראלים כמו פיור קומפלקס ואקסטרים לא עושים את זה.
חלבון אקסטרים זה החלבון עם הדלי בצבע צהוב מרקר?
תודה.

הוא באמת כזה טוב? פשוט שמעתי עליו דברים לא כל כך טובים.

כן הוא לדעתי חלבון טוב במחיר מציאה
מכיל חלבון היידרולייז שזה חלבון שנספג יותר מהר מאייזולט, מחיר אטרקטיבי ובדיקות מעבדה כדי להוכיח שאין לו אמינוספייקינג

אם כל החברות הישראליות כל כך בטוחות בעצמם
שכולם יעשו בדיקות במעבדה לדוגמא ״בקטוכם״
של כלבודק.
מוכן לאכול את הכובע!!!

@eyalmazuz
רשום אבטחת איכות משמע המוצר נעשה בשטח סטרילי ולא נמצאו מזהמים.
אך איפה פירוט רכיבי המוצר?

בקרוב תקבל את הבדיקות המלאות הם עובדים על סרטון מלא
אבל זה רק מוכיח שהחלבון כן עבר בדיקות מעבדה בבקטוכם וזה שזה ישראלי לא אומר שזה חרא

@eyalmazuz
אני ממתין בסובלנות
אגב נקודה מהחיים שלי
החלקות ברזילאיות מיוצרות בארץ,מקבלות אישורים, אבל!! אך ורק למריחה ולא לעבור הם המחליק החם.
היצרנים אומרים שיש אחוז פורמלין של 0.5
שפועל יש 5.0
מנסה לרדת לסוף דעתי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית