הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חוות דעת על תפריט

edenhemo10

משתמש מתחיל
213
14
נק' מוניטין:
9
213
14
זה התפריט :

זה הערכים:

סימון תזונתי לכל התפריט מינון מומלץ
קלוריות (אנרגיה) 2,552 קלוריות
חלבונים 152 גרם
פחמימות 326 גרם
מתוכן סוכרים 56 גרם
שומנים 73 גרם
מתוכם שומן רווי 27 גרם
מתוכם שומן טרנס 1 גרם
כולסטרול 435 מ"ג
נתרן 2,320 מ"ג
סיבים תזונתיים 46 גרם

מתחיל מסה כרגע 174 שוקל 64 מטרה לעלות 10 קילו נקי כמה שאפשר

מה אתם אומרים?

אני דווקא בגישה שונה מהנוסחאות.
התפריט נראה טוב, אבל כל גוף הוא אינדבידואלי.
תנסה אותו שבוע ותשנה לפני קצת העליה עד שתתיצב על 300 עד 500 גרם בשבוע

התפריט נראה בסדר
אני גם בגישה של arrow - תתחיל עם התפריט ותראה כיצד העליה מתקדמת. באם עלית הרבה בשבועיים הראשונים, סימן שאתה בפלוס קלורי גבוה ואיכות העליה לא אידיאלית למי מחפש מאסה יחסית נקייה. במצב זה הורד מכמות הפחמימות, ולא חלבון/שומן.
אם איכות העליה טובה, המשך בתפריט ועם הזמן הוסף קלוריות בהתאם להתקדמות במשקל

• פותח/ת השרשור
אני דווקא בגישה שונה מהנוסחאות.
התפריט נראה טוב, אבל כל גוף הוא אינדבידואלי.
תנסה אותו שבוע ותשנה לפני קצת העליה עד שתתיצב על 300 עד 500 גרם בשבוע

התפריט נראה בסדר
אני גם בגישה של arrow - תתחיל עם התפריט ותראה כיצד העליה מתקדמת. באם עלית הרבה בשבועיים הראשונים, סימן שאתה בפלוס קלורי גבוה ואיכות העליה לא אידיאלית למי מחפש מאסה יחסית נקייה. במצב זה הורד מכמות הפחמימות, ולא חלבון/שומן.
אם איכות העליה טובה, המשך בתפריט ועם הזמן הוסף קלוריות בהתאם להתקדמות במשקל

תודה לכם
אני חייב אבל להבין משהו, כשאתם אומרים שהתפריט נראה "בסדר" זה טוב או רע? כי אני רוצה תפריט איכותי ואני חושב שהמאכלים ששמתי הם מאוד בריאים ואיכותיים אז ההגדרה בסדר לא נראית לי מספיקה.. אלא אם כן יש באמת הרבה מה לשפר

תודה לכם
אני חייב אבל להבין משהו, כשאתם אומרים שהתפריט נראה "בסדר" זה טוב או רע? כי אני רוצה תפריט איכותי ואני חושב שהמאכלים ששמתי הם מאוד בריאים ואיכותיים אז ההגדרה בסדר לא נראית לי מספיקה.. אלא אם כן יש באמת הרבה מה לשפר

שוב- תפריט זה אינדווידואלי.
ממה שראיתי יש מספיק חלבון ושומן, השאר מפחמימה.
הכמות נתרן בסדר.
אין מה להיות כל כך לחוץ. זה נראה אחלה וכמו שהמלצתי לדעתי תנסה אותו שבוע שבועיים ותראה את קצב העליה, ולפי זה תשאיר אותו או תשנה.

• פותח/ת השרשור
שוב- תפריט זה אינדווידואלי.
ממה שראיתי יש מספיק חלבון ושומן, השאר מפחמימה.
הכמות נתרן בסדר.
אין מה להיות כל כך לחוץ. זה נראה אחלה וכמו שהמלצתי לדעתי תנסה אותו שבוע שבועיים ותראה את קצב העליה, ולפי זה תשאיר אותו או תשנה.
הבנתי תודה רבה
ותגיד בנוגע לאימונים במסה, לשלב ריצה למשל? אירובי בכללי ? ובאימוני כוח נגיד ואני עושה משקל גוף כרגע , אז פשוט להגיע לכשל ולרמה שהשריר עבד טוב?

הבנתי תודה רבה
ותגיד בנוגע לאימונים במסה, לשלב ריצה למשל? אירובי בכללי ? ובאימוני כוח נגיד ואני עושה משקל גוף כרגע , אז פשוט להגיע לכשל ולרמה שהשריר עבד טוב?

קודם כל- תגידי.
האירובי הוא לא חובה. אני כן עושה ריצות בשביל הכיף אבל זה תלוי בך..
ומה הכוונה להגיע לכשל עם משקל גוף?

תודה לכם
בסדר זה בסדר. אין ממש אספקט של טוב או רע. התפריט מאוזן, מגוון ותואם את הערכים שאתה שואף אליהם. סימן שהוא מתאים.
הבנתי תודה רבה
תמיד כדאי לשלב פעילות אירובית מתונה בחלק מאורח חיים בריא. זה לא משנה באיזו תקופה אתה נמצא (מאסה, חיטוב). לאירובי יתרונות רבים ואי-ביצוע אירובי רק יכול להעיב על תהליכים. לדעתי יש מקום לשלב פעילות אירובית מתונה כמו הליכה מהירה או ריצה קלה כ-2-3 פעמים בשבוע במשקך 20 דק'. העדיפות לביצועה תהיה בסוף אימון כוח

• פותח/ת השרשור
קודם כל- תגידי.
האירובי הוא לא חובה. אני כן עושה ריצות בשביל הכיף אבל זה תלוי בך..
ומה הכוונה להגיע לכשל עם משקל גוף?
סליחה לא שמתי לב
אוקיי סבבה
לא משנה אני בסוף נרשם לחדכ

בסדר זה בסדר. אין ממש אספקט של טוב או רע. התפריט מאוזן, מגוון ותואם את הערכים שאתה שואף אליהם. סימן שהוא מתאים.
תמיד כדאי לשלב פעילות אירובית מתונה בחלק מאורח חיים בריא. זה לא משנה באיזו תקופה אתה נמצא (מאסה, חיטוב). לאירובי יתרונות רבים ואי-ביצוע אירובי רק יכול להעיב על תהליכים. לדעתי יש מקום לשלב פעילות אירובית מתונה כמו הליכה מהירה או ריצה קלה כ-2-3 פעמים בשבוע במשקך 20 דק'. העדיפות לביצועה תהיה בסוף אימון כוח
אוקיי תודה רבה! תגיד איך לדעתך התכנית הזאת שיש באתר?

תוכנית AB קלאסית שלוש-ארבע פעמים בשבוע.

.
.

אימון A

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

שריר

רגליים

סקוואט

3

6-8

לחיצת רגליים

3

8-10

תאומים בסמית'

2

10-12

חזה

לחיצת חזה כנגד מוט

3

6-8

לחיצת חזה בשיפוע עליון כנגד משקולות

3

8-10

פרפר

2

10-12

יד אחורית

לחיצת חזה צמודה

2

10-12

.

אימון B

תרגיל

מספר סטים

טווח חזרות

שריר

גב

דדליפט

3

6

משיכת פולי עליון

3

6-8

חתירה בטי-באר

2

10-12

כתפיים

פרס

3

6-8

הרחקה לצדדים

2

10-12

יד- קדמית

כפיפת מרפקים כנגד מוט

2

10-12

בטן

כפיפות בטן

3

15
מקפיץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית