הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שאלה לגבי תוכנית SS

alonlevyll

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
152
69
0
אני מתאמן כבר שנה בתוכניות ABC וכל אלה שהמאמנים דחפו לי.
עליתי רק 7 קילו, ואני די תקוע כבר ממזמן. אחרי חיפוש באינטרנט גיליתי את תוכנית SS.
אני מעוניין להתחיל את התוכנית בעוד חודש, אבל הבנתי שאירובי לא הולך עם התוכנית טוב, אבל אני פשוט חייב לעשות אירובי בשביל לשמור על הכושר שלי.
אז עכשיו לשאלה... אפשר לשלב בתוכנית SS אירובי?, לא אכפת לי להתאמן חודש יותר בשביל אותן התוצאות אבל אני חייב לשמור על הסיבולת שלי...
אם משהו ניסה את זה אשמח לשמוע תוצאות ומסקנות שלו.

*הערה בחיים לא עשיתי שום תרגיל מהתוכנית חוץ מBench.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על התגובה המהירה... כיום אני משתדל לרוץ כל יום 20 דקות יום של משקולות 30 דקות יום חופשי...
אז אני ירוץ בימים החופשיים חצי שעה, ואני יפרסם תוצאות אחרי שאני יתחיל להתאמן בתוכנית.

1.סמוך עליי שגם בנץ' לא עשית, לא בנץ' אמיתי לפחות. בכל מקרה אתה יכול לעשות הכל, השאלה אם אתה תתאושש מזה. תנסה ותראה.

מזה בנצ' לא אמיתי ?

בנץ' בלי קימור, הורדה לא נכונה וכו'. בנץ' מאמנים קיצר. אין עם זה בעיה שלא תבין אותי לא נכון, בהקשר שהוא אמר את זה פשוט, הוא צריך לדעת שגם בזה הוא יעבוד על טכניקה, כמו בכל התרגילים.

תתפלא אבל בנץ' זה בנץ', יש טכניקות שונות אבל כל עוד יש נגיעה בחזה ונעילה אפשר לקרוא לזה בנץ' אמיתי.

אכן, כל עוד חלק מהכפות רגליים על הרצפה, תחת על הספסל והמוט נוגע בחזה ויש נעילה בידיים זה בנצ'

לא הבנת את ההקשר שאליו אמרתי את זה.
תקרא שוב מה הוא שאל ובקשר למה.
הוא רשם שהוא לא עשה כלום כדי להבהיר שהוא לא יודע טכניקה של כלום. וגם טכניקה של בנצ' הוא לא יודע. זהו.

• פותח/ת השרשור
כנראה לא הבהרתי... אני יודע טכניקה של בנצ'. הייתי מתאמן איתו הרבה חודשים אבל אף פעם לא עשיתי משקל של 5 חזרות. תמיד הייתי שם 50 קילו בערך ו10-12 חזרות.

כנראה לא הבהרתי... אני יודע טכניקה של בנצ'. הייתי מתאמן איתו הרבה חודשים אבל אף פעם לא עשיתי משקל של 5 חזרות. תמיד הייתי שם 50 קילו בערך ו10-12 חזרות.
כל הכבוד. נשארו עוד 4 ללמוד, בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית